Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτοί που παραγγείλαμε από μακριά θα βγούμε ζημειωμένοι - ταλαιπωρημένοι
και θα μείνουμε και χωρίς TV για κανά 2 βδομαδούλες το λιγότερο. Και να σκεφτεί κανείς οτι στο μόνο που φταίμε τελικά
είναι που επιλέξαμε να πάρουμε την συγκεκριμένη TV.
Μαλλον καπως ετσι θα ειναι το πραγμα....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ αλλα αν η διαδικασια ισχυει το ιδιο και για εμας που μενουμε μακρια απο την αθηνα, εγω προσωπικά,θα αναγκαστω να παραιτηθώ απο το εγχείρημα της αλλαγής !
ΔΕΝ με πειραζει να μεινω καποιες μερες χωρις TV !
Αυτο που με ενοχλεί και θα επρεπε να ενοχλει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ειναι οτι για καποιο λογο που
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ προσωπικά, αναγκαζομαστε να μπουμε σε ολη αυτη την ταλαιπωρία!
ΧΩΡΙΣ να εχω χρονο λογω δουλειας, θα πρεπει να αφιερωσω 2 μερες τουλαχιστον, να βρω κουτι για την TV, να την συσκευάσω, να πληρωψσω ατομα να μου την μεταφερουν στο μεταφορικο γραφειο (γιατι το αμαξι μου ΔΕΝ την χωράει) , να πληρωσω εξοδα να την στειλω, και ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ να περιμενω αρκετες εργασιμες μερες να εγκριθει το πιστωτικο μεχρι να μου στειλουν την καινουργια....
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδη το ΜΟΝΟ λαθος που καναναμε ηταν ο,τι επιλεξαμε την συγκεκριμενη TV όπως λεει και ο φιλος sakisaa παραπάνω ????
Κ. Κέμο, ΑΝ μπορειτε, καντε σας παρακαλω μια τελευταια προσπαθεια με την LG σχετικα με την λυση και αυτου του ζητηματος, προκειμενου να μπορεσουμε κι εμεις που μενουμε επαρχια να εξυπηρετηθουμε οσο γινεται πιο ανετα και να ΜΗΝ μπουμε σε ολο αυτο τον γολγοθά....
Ευχαριστώ και πάλι ! :a0210: