Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Ενα ωραιο που μπορει να μην το ξερετε......

Παιρνω τη φορθνετ για να κανω το 2play. Τους λεω, θελω αυτο κι αυτο, αλλα προκειται για νεο κτιριο και στην συμπληρωση της αιτησης δεν υπαρχει οπτιον .

Μου λεει, "πρεπει να κανετε πρωτα αιτηση στον ΟΤΕ , να σας δωσει γραμμη και νουμερο , και με τον πρωτο λογαριασμο θα κανετε την αιτηση σε μας για να παρουμε τη γραμμη "........:bang:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Ενα ωραιο που μπορει να μην το ξερετε......

Παιρνω τη φορθνετ για να κανω το 2play. Τους λεω, θελω αυτο κι αυτο, αλλα προκειται για νεο κτιριο και στην συμπληρωση της αιτησης δεν υπαρχει οπτιον .

Μου λεει, "πρεπει να κανετε πρωτα αιτηση στον ΟΤΕ , να σας δωσει γραμμη και νουμερο , και με τον πρωτο λογαριασμο θα κανετε την αιτηση σε μας για να παρουμε τη γραμμη "........:bang:

Χρήστο το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους εναλλακτικούς πάροχους.

Δεν πανε καθολου καλα.

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

δε νομίζω πως συμβαίνει σε όλους τους παρόχους. Ένας φίλος μου έκανε αίτηση στην on telecoms για νέα γραμμή εξ ολοκλήρου (βέβαια ακόμα περιμένει από τις 28/8).

δε νομίζω πως συμβαίνει σε όλους τους παρόχους. Ένας φίλος μου έκανε αίτηση στην on telecoms για νέα γραμμή εξ ολοκλήρου (βέβαια ακόμα περιμένει από τις 28/8).

ίσως κάνω λάθος ....

Δεν ξερω παιδες. Μολις εκανα την αιτηση ον λαιν για απλη pstn γραμμη απο τον ποτε, να χω και κανα τηλεφωνο και βλεπουμε.

Να ρωτήσω ρε παιδιά, κάτι; Με τα παρακάτω, δικαιολογείται download 100Kb
και συχνές διακοπές στη σύνδεση; Πρέπει να τους πω τίποτα εκεί στη forthnet; Θα βγάλω άκρη; Επίσης, όποτε ξανασυνδέομαι έχω άλλες ταχύτητες, συνήθως λίγο χαμηλότερες (και up και down).

Χτες με συνδέσανε μετά από 1,5 μήνα αίτηση

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: MultiMode
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 13450 kbps
Upstream Rate: 262 kbps
Downstream Margin: 6 db
Upstream Margin: 5 db
Downstream Line Attenuation: 32 db
Upstream Line Attenuation: 9.5 db
Downstream Transmit Power: 0
Upstream Transmit Power: 0

Τώρα έχω:

Downstream Rate: 13450 kbps
Upstream Rate: 262 kbps
Downstream Margin: 3 db
Downstream Line Attenuation: 32 db

Άλλαξε δηλαδή απλώς το Downstream Margin και έγινε 3 db. Ποιος το επηράζει αυτό; Πρέπει να πω σε αυτούς να το αλλάξουν; Νομίζω πως αυτό ευθύνεται...

Και τώρα:

Downstream Rate: 9581 kbps
Upstream Rate: 274 kbps
Downstream Margin: 6 db
Downstream Line Attenuation: 31 db

ΟΤΕ conn-x 24/1 mbs, από 19/12/07 στα 29,9 ευρώ.
Conn-x talk άλλα 14,5 ευρώ συν το πάγιο του ΟΤΕ. Όλα αυτά μαζί 60 κάτι ευρώ το μήνα. Περισσότερα από ότι σε εναλλακτικό, αλλά η ενεργοποίηση στα 24 έγινε σε ώρες, το φαξ δουλεύει μια χαρά και δεν περιμένω με τις ώρες να το σηκώσουν στην υποστήριξη πελατών.
Α και κατεβάζω μεταξύ 1,9-2,15 Mb/s, ο ρούτερ κλειδώνει στις 21000/890 με snr 9 & att 13, χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις.

ΟΤΕ conn-x 24/1 mbs, από 19/12/07 στα 29,9 ευρώ.
Conn-x talk άλλα 14,5 ευρώ συν το πάγιο του ΟΤΕ. Όλα αυτά μαζί 60 κάτι ευρώ το μήνα. Περισσότερα από ότι σε εναλλακτικό, αλλά η ενεργοποίηση στα 24 έγινε σε ώρες, το φαξ δουλεύει μια χαρά και δεν περιμένω με τις ώρες να το σηκώσουν στην υποστήριξη πελατών.
Α και κατεβάζω μεταξύ 1,9-2,15 Mb/s, ο ρούτερ κλειδώνει στις 21000/890 με snr 9 & att 13, χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις.

Αν τους θέλεις όμως μετά τις 9 το βράδυ τις καθημερινές ή μετά τις 3 τα Σαββατοκύριακα τι γίνεται;

Εγώ πάντως μετά από 4 μήνες συμβίωσης με την Ontlecoms τους έστειλα αίτηση διακοπής και την αποδεχτήκανε (το ότι είχανε χάσει το συμβόλαιο μου και μου στείλανε άλλο να υπογράψω νομίζω είχε μεγάλη άρση δυσκολίας). Ο λόγος διακοπής ήταν ότι η τηλεόραση δεν δούλεψε ποτέ σωστά, το τηλέφωνο έκανε θόρυβο και γενικά δεν με ακούγανε και το ίντερνετ είτε το χρησιμοποιούσα είτε όχι, ο router ήθελε κάθε δύωρο επαννεκίνηση για να στρώσει. Κόλλαγε τελείως και δεν κατέβαζε ούτε τις πιο απλές σελίδες.
Από τεχνική υποστήριξη όπως όλοι οι άλλοι. Αναμονή 40+ λεπτά και μετά καμμιά λύση. Τουλάχιστον δεν το ρίχνανε στον ΠΟΤΕ γιατί απλά δεν είχε να κάνει με την γραμμή.
Τώρα κοιτάω να δω που θα πάω αλλά θέλω κάπου με πολύ καλό down καθώς είμαι τρελός torrentάκιας.

Να σας πω κι εγώ τα δικά μου...

Μετά από 2,5 μήνες αναμονής (16/10 η αίτηση) στην On Telecoms, σήμερα είπα να τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τί γίνεται...
Μου απαντάει λοιπόν μια κοπέλα και μου λέει πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία μου και θα ήθελε να τα επιβεβαιώσει, παραδεχόμενη πως έχει καθυστερήσει πολύ η αίτηση μου. Ούτε λίγο , ούτε πολύ ύστερα από ένα μικρό διάλογο ήθελε να ξαναδώσω τα στοιχεία μου από την αρχή σαν να έκανα αίτηση σήμερα!!!!!
Φυσικά της απάντησα πως ήθελα να ακυρώσω την αίτηση. Η ώρα ήταν 9 παρά δύο λεπτά και μου είπε να ξαναπάρω μετά τις 9. Έδωσα τόπο στην οργή και ξαναπήρα μετά τις 9 και μετά από αναμονή ακύρωσα την αίτηση. Μου είπαν μάλιστα να στείλω κι ένα φαξ με το αίτημα, το οποίο κι έκανα.
Κι έτσι πάπαλα η On, πριν καν αρχίσει!
Και τώρα τί κάνουμε???

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Να σας πω κι εγώ τα δικά μου...

Μετά από 2,5 μήνες αναμονής (16/10 η αίτηση) στην On Telecoms, σήμερα είπα να τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τί γίνεται...
Μου απαντάει λοιπόν μια κοπέλα και μου λέει πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία μου και θα ήθελε να τα επιβεβαιώσει, παραδεχόμενη πως έχει καθυστερήσει πολύ η αίτηση μου. Ούτε λίγο , ούτε πολύ ύστερα από ένα μικρό διάλογο ήθελε να ξαναδώσω τα στοιχεία μου από την αρχή σαν να έκανα αίτηση σήμερα!!!!!
Φυσικά της απάντησα πως ήθελα να ακυρώσω την αίτηση. Η ώρα ήταν 9 παρά δύο λεπτά και μου είπε να ξαναπάρω μετά τις 9. Έδωσα τόπο στην οργή και ξαναπήρα μετά τις 9 και μετά από αναμονή ακύρωσα την αίτηση. Μου είπαν μάλιστα να στείλω κι ένα φαξ με το αίτημα, το οποίο κι έκανα.
Κι έτσι πάπαλα η On, πριν καν αρχίσει!
Και τώρα τί κάνουμε???

Conn-x, 24/1
Και πίστεψέ με, δεν θα τους χρειαστείς συχνά μετά τις 9 το βράδυ καθημερινές και μετά τις τρεις τα ΣΚ.
Έχω adsl ΟΤΕ από τότε που δόθηκε εμπορικά η υπηρεσία και τους χρειάστηκα μία φορά όταν μετακόμισα στο καινούριο σπίτι και είχαν ξεχάσει να μεταφέρουν και την adsl γραμμή...

Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους
Εγώ έχω OTEnet OnDSL kit στα 1Μbit εδώ και ένα χρόνο!
Δεν με έχει προβληματίσει ούτε μία φόρα , ξέρω βέβαια πώς σήμερα υπάρχουν άλλα πακέτα με ταχύτερες συνδέσεις και μιας και έρχεται η συμπλήρωση του χρόνου από τότε που συνδέθηκα ψάχνομαι!
Το conn-x το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι σου λέει 24 ενώ από ότι διάβασα δίνει 1,9-2,15 Mb/s

Προχώρησα σήμερα σε νέα αίτηση. Αυτήν τη φορά επέλεξα τη ΝΕΤ ΟΝΕ.
Μάλιστα αυτήν την περίοδο "τρέχει" προσφορά για τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν πάγια (2 Χ 37,90 ευρώ).
Ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη με τη ΝΕΤ ΟΝΕ...

Περιμένω εδώ και δύο μήνες για το 2play.
Ερωτήσεις προς κατόχους :

- Η ποιότητα συνομιλίας είναι καλή ?
- Δεδομένου ότι είμαι περίπου 800 μέτρα από τον κόμβο στο Χολαργό τι ταχύτητα είναι εφικτή

Τελικά οι 2 μήνες που περίμενα έγιναν 6!!!
Οποτε έπαιρνα τηλ μου λέγαν τα ίδια (φταίει ο ΟΤΕ) αλλο αν κάθε φορά μου λέγαν άλλο λόγο χωρίς να μπορέσουν ποτε να εξηγήσουν τι ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Εκανα καταγγελίες σε ΙΝΚΑ , ΕΕΤΤ. Τίποτα (μάλλον αργουν να επεξεργαστούν όλες τις καταγγελίες γρήγορα).
Εκανα διακοπή αίτησης και αίτηση για ConnX 24Mbit. Ενεργοποιήθηκα σήμερα (3 εργάσιμες με πρωτοχρονιά στη μέση!).
Αντε να πάω σπίτι να συνδεθώ.

Καλορίζικη!
Αν είσαι 800 μέτρα απ' το ντισλαμ και ο χαλκός των καλωδίων σου είναι σε καλή κατάσταση σε βλέπω να κλειδώνεις πάνω από 21000!

Χθες, 3 1/2 μήνες από την παραλαβή της αίτησης για 2play από τη Φορθνετ (αλλά μόλις 3 εβδομάδες και κάτι από την προώθηση αυτής στον ΟΤΕ), και δίχως καμία ειδοποίηση, δεν μπορούσα να συνδεθώ στο σπίτι. Ελέγχω το μόντεμ (ένα παλιό crypto usb), κοιτάω κλειδώνει στα περίπου 1900 kbps (down) και κοντά στα 900 up. Αλλά τους κωδικούς που υποτίθεται πως θα μου έδινανε με sms, γιοκ. Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά, με κάπως μειωμένη ποιότητα (το καταλαβαίνεις, αλλά δεν ενοχλεί). Του οτε, μετά την υποτιθέμενη αναβάθμιση ταχύτητας στο 1mpbs, κλείδωνε με το ίδιο μόντεμ από 640 μέχρι 768 (άρα δεν ήταν μάλλον θέμα μόντεμ).
Είμαι Καλαμαριά, 2 πραγματικά mpbs download και σχεδόν 1 πραγματικό mbps upload, δεν είναι και άσχημα.