Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ψάχνω κι εγω εδω και καιρο για ψηφιακό δεκτή και ομολογώ ότι τώρα μετα απο πολλές σκέψεις κατέληξα κι εγω στον 8105. Μια απορία έχω όμως: ποια η διάφορα μεταξύ 8105 και 8105ECO απο ότι έριξα μια ματιά στο site δεν μπόρεσα να δώ διάφορες, γνωρίζει κάποιος (talos_2002 για σένα παει αυτο) ποια η διάφορα; Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Α μάλιστα. Άρα κάνει και αυτός για σύνδεση μέσω RFout, αν και καταλαβαίνω ότι θα είναι κατιτίς ακριβότερος. Ο 8105 είναι στα 48-49ευρώ άρα υποθέτω ότι στην καλύτερη ο 8106 δε θα είναι κάτω από 50ευρώ.

Δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά σίγουρα θα είναι ακριβούλης, αφού είναι μεγαλύτερος λόγω των πολλών υποδοχών και μάλλον θα πλασαριστεί ως μεγαλύτερο μοντέλο.

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ψάχνω κι εγω εδω και καιρο για ψηφιακό δεκτή και ομολογώ ότι τώρα μετα απο πολλές σκέψεις κατέληξα κι εγω στον 8105. Μια απορία έχω όμως: ποια η διάφορα μεταξύ 8105 και 8105ECO απο ότι έριξα μια ματιά στο site δεν μπόρεσα να δώ διάφορες, γνωρίζει κάποιος (talos_2002 για σένα παει αυτο) ποια η διάφορα; Ευχαριστω
Μόνο στην κατανάλωση, κι αυτό κυρίως κατά την αναμονή. Μάλλον έχει διαφορετικά ηλεκτρικά, πιθανώς καλύτερο τροφοδοτικό.

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Επειδή θα φύγω για ταξίδι στην Γερμανία μήπως να κοίταγα και για xoro 8300 ή δεν συγκρίνεται με τον strong?

Διαφορετική κατηγορία. Ανάλογα τί θέλει κάποιος...

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Διαφορετική κατηγορία. Ανάλογα τί θέλει κάποιος...

Τι εννοεις διαφορετικη κατηγορια? Ξερω οτι εχει διπλο δεκτη για να μπορεις να γραφεις και να βλεπεις αλλο καναλι που το θεωρω στα συν για εναν δεκτη. Υπαρχει και κατι αλλο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Τι εννοεις διαφορετικη κατηγορια? Ξερω οτι εχει διπλο δεκτη για να μπορεις να γραφεις και να βλεπεις αλλο καναλι που το θεωρω στα συν για εναν δεκτη. Υπαρχει και κατι αλλο?
Όχι, σε αυτό αναφερόμουν και στην μεγαλύτερη τιμή.
Αν δεν σε ενοχλεί το Αγγλικό μενού και EPG, πάρε τον 8300.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Όχι, σε αυτό αναφερόμουν και στην μεγαλύτερη τιμή.
Αν δεν σε ενοχλεί το Αγγλικό μενού και EPG, πάρε τον 8300.

Δεν έχει Ελληνικό μενου και EPG γιατι νόμιζα ότι υποστηρίζει. Αν είναι έτσι τότε θα παραμείνω στην αρχική μου επιλογή.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά σίγουρα θα είναι ακριβούλης, αφού είναι μεγαλύτερος λόγω των πολλών υποδοχών και μάλλον θα πλασαριστεί ως μεγαλύτερο μοντέλο.
και νομίζω δεν θα έχει νόημα η αγορά του αν τον θες αποκλειστικά για παλιά τηλεόραση αφού δεν εκμεταλλεύεσαι την HD δυνατότητα που έχει. Εκτός και αν τον μεταφέρεις από τη μία τηλεόραση στην άλλη, αλλά δε νομίζω και πάλι να αξίζει τον κόπο, ειδικά αν τον πάρεις ακριβά. Παίρνεις 2 με τα ίδια λεφτά και καθαρίζεις νοικοκυρεμένα.

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Γεια σας θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά ψηφιακού δέκτη.
Διαβάζοντας το thread και τα αντίστοιχα των δεκτών, είμαι μεταξύ των Crystal Audio HD, Lifeview lv6tboxhd, και strong 8100.
Χρειάζομαι 3 δέκτες, 1 για CRT με SCART και 2 για LCD με HDMI. Οι 2 για τις lcd θα ήθελα να γράφουν σε usb και αν είναι
δυνατόν να υποστηρίζουν και ntfs.
Ευχαριστώ

Διαβάζοντας το thread και τα αντίστοιχα των δεκτών, είμαι μεταξύ των Crystal Audio HD, Lifeview lv6tboxhd, και strong 8100.
Χρειάζομαι 3 δέκτες, 1 για CRT με SCART και 2 για LCD με HDMI. Οι 2 για τις lcd θα ήθελα να γράφουν σε usb και αν είναι
Ευχαριστώ

Όπως έγραψε ο talos παραπάνω, ο Strong8100 ειναι ξεπερασμένο μοντέλο.
Οι άλλοι δύο, στην ίδια τιμή, έχουν διαφορά την υποστήριξη ήχου AC3. Θα έλεγα Crystal Audio για την CRT και Lifeview για τις LCD. Ή Lifeview και για τις 3.

Ευχαριστώ

Επειδή βλέπω δεν σε ενδιαφέρουν τα βιντεάκια-multimedia, θα κάνω μια διαφορετική πρόταση από του Κώστα.
Για την scart κοίτα τους καινούριους SD δέκτες, όπως οι F&U TT2239, F&U MPF2828S, F&U MPF3381 και United MPU1313. Αν όμως επιθυμείς υποστήριξη και των HD καναλιών, τότε θα σου πρότεινα τους Crypto 210AD και 215D.
Για τις LCD θα σου προτείνω πάλι τον 215D αν και νομίζω ότι θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από την επόμενη εβδομάδα. Εναλλακτικά θα πρότεινα τον Crystal Micro-HD που έχει την πιο καινούρια αναβάθμιση λογισμικού για τον επεξεργαστή και δύο χρόνια εγγύησης αντί του ενός που έχει ο Lifeview, ή τον Edision mini-triton+HD που έχει πέντε χρόνια εγγύησης και αρκετά καλό τηλεχειριστήριο για τα μέτρα της κατηγορίας.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος δέκτης που προτείνετε με zapping response αντίστοιχο το fu 2205hd ( για τι χρονους μιλαμε περίπου? ) αλλα με μικρότερο μέγεθος. Media player λειτουργικότητες & pvr δεν με ενδιαφέρουν. Το κυριότερο να έχει γρηγορη απόκριση σε zapping

Ευχαριστώ πολυ

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος δέκτης που προτείνετε με zapping response αντίστοιχο το fu 2205hd ( για τι χρονους μιλαμε περίπου? ) αλλα με μικρότερο μέγεθος. Media player λειτουργικότητες & pvr δεν με ενδιαφέρουν. Το κυριότερο να έχει γρηγορη απόκριση σε zapping

Ευχαριστώ πολυ
Τα Crypto που πρότεινα στον ahgravc. Αυτός είναι ο λόγος που/όταν προτείνω τα Crypto.

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Στισ lcd με ενδιαφέρουν τα βίντεο για αυτό έγραψα υποστήριξη ntfs, για ματρόσκες που είναι > 4GB. Απότι διάβασα είδα ότι ο lifeview υποστηρίζει ntfs ενώ ο crystal μέχρι exfat αν δε κάνω λάθος.
Για τους crypto τι ισχύει σε αυτό τον τομέα; Για τους F&U μάλλον με φόβισαν τα πολλά προβλήματα που διάβασα για τον 2205, είναι έτσι και για τα μοντέλλα που αναφέρεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Στισ lcd με ενδιαφέρουν τα βίντεο για αυτό έγραψα υποστήριξη ntfs, για ματρόσκες που είναι > 4GB. Απότι διάβασα είδα ότι ο lifeview υποστηρίζει ntfs ενώ ο crystal μέχρι exfat αν δε κάνω λάθος.
Για τους crypto τι ισχύει σε αυτό τον τομέα; Για τους F&U μάλλον με φόβισαν τα πολλά προβλήματα που διάβασα για τον 2205, είναι έτσι και για τα μοντέλλα που αναφέρεις;

Νόμιζα ήθελες NTFS για εγγραφές σε σκληρό δίσκο.
Τότε θα πω για τις LCD να κοιτάξεις τους Edision mini-triton+HD, Doop 100 και φυσικά τον BOXHD.
Τους υπόλοιπους, αγνόησέ τους!

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε ποιος ψηφιακος δεκτης εχει το πιο ισχυρο σημα γιατι ειμαι σε δυσκολη περιοχη κ με το ζορι πιανω σημα..Ευχαριστω...