Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ειναι καλυτερος απο τον crystal Audio hd?

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ένα μέλος που έχει τον 2205 και τον BOXHD σε περιοχή με κακό σήμα (να με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι το nick του) είχε ψιλοσπασιματάκια μερικές φορές με τον BOXHD, παρ' ότι δεν θεωρείται καθόλου κακή η λήψη του.
Ο tolias, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει αρκετοί δέκτες, είχε την καλύτερη λήψη με τον 2205.
Σε σχέση με τον Micro-HD, δεν γνωρίζουμε επειδή δεν έτυχε κάποιος ναέχει και τους δύο.

Ο 2205 είναι ο μόνος με επώνυμο demodulator, της Ιαπωνικής NEC. Λογικό το βρίσκω να έχει την καλύτερη λήψη.

Ειμαι στα Εξαρχεια αναμεσα στον λοφο του Στρεφη και στον Λυκαβητο μερικες φορες βλεπω κανονικα αλλες με σπασιματα αλλες καθολου...Δεν ξερω καν απο που περνω σημα η κεραια ειναι κεντρικη στης πολυκατοικιας πολλων ετων και τα αναλογικα πιανοντε κ αυτα οχι πολυ καλα με ειδωλα τα περισσοτερα...Γιαυτο θελω κατι με δυνατο σημα σε μια philips pfl-9632d που εχω με καρτα neotion με ταλαιπωρει κ αυτη ενω εβλεπα mega-ant1-alpha-star κανονικα τωρα ουτε αυτα...Ισως η νοβα κανει ιστοριες...Net-et1-et3 δεν πιανω καλα με την Neotion...Eνω μια sony kdl-nx710 που εχω βλεπω το ερτhd...Τι να πω δεν ξερω....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Για τις lcd λέω να πάρω 1 edision, 1 boxhd. Για τη crt ποιον να πάρω;
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Για τις lcd λέω να πάρω 1 edision, 1 boxhd. Για τη crt ποιον να πάρω;
Ευχαριστώ
Καλές οι επιλογές σου για τις LCD.
Για την CRT, αν θέλεις HD δέκτη κοίτα τη σειρά Crypto 215 που μάλλον θα είναι στα καταστήματα την άλλη εβδομάδα, ή εναλλακτικά την σειρά 210. Αν θέλεις SD, κοίτα τα νέα F&U TT2239, F&U MPF2828S, F&U MPF3381 και United MPU1313.

Σε τηλεόραση lcd που θα συνδεθεί με επίγειο δέκτη μέσω scart, τι να προτιμηθεί για καλύτερη ποιότητα εικόνας, έστω και ελαφρώς, δέκτης sd ή hd;

Ποιότητα εικόνας και άλλα

Ψάχνω αποκωδικοποιητή με την καλύτερη ποιότητα εικόνας (αν υπάρχει βέβαια), έχω μια tv Piooner Kuro που δεν πρόκειται να την αλλάξω σύντομα και θα ήθελα κάτι που να μην είναι απλά μέτριο, αν μπορεί να συνδιαστεί και με ένα καλό player θα ήταν πολύ δεκτό. Μου είχαν προτείνει τον crystal audio mini-hd και τον crypto redi 210ad mp.Θα ήθελα την βοήθεια σας και την εμπειρία σας :grinning-smiley-043.​

Σε τηλεόραση lcd που θα συνδεθεί με επίγειο δέκτη μέσω scart, τι να προτιμηθεί για καλύτερη ποιότητα εικόνας, έστω και ελαφρώς, δέκτης sd ή hd;
HD, επειδή ο δυνατότερος επεξεργαστής δίνει περισσότερα περιθώρια για επεξεργασία της εικόνας.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας και άλλα

Ψάχνω αποκωδικοποιητή με την καλύτερη ποιότητα εικόνας (αν υπάρχει βέβαια), έχω μια tv Piooner Kuro που δεν πρόκειται να την αλλάξω σύντομα και θα ήθελα κάτι που να μην είναι απλά μέτριο, αν μπορεί να συνδιαστεί και με ένα καλό player θα ήταν πολύ δεκτό. Μου είχαν προτείνει τον crystal audio mini-hd και τον crypto redi 210ad mp.Θα ήθελα την βοήθεια σας και την εμπειρία σας :grinning-smiley-043.​
Απέφυγε τον 210! Ούτε κατά διάνοια!
Αν δεν σε νοιάζει να υποστηρίζει Dolby, κοιτάς τον Crystal Micro-HD.
Αλλιώς κοιτάς τον Lifeview LV6TBOXHD. Νομίζω και ο Kostas_Y έχει Kuro και είναι ικανοποιημένος
Αν δεν έχεις απαιτήσεις από media player, μάλλον αξίζει να σκεφτείς τον mVision 450T. Είναι εταιρία με όνομα, και μάλιστα πολύ καλό όνομα στα δορυφορικά.

Παιζει ρολο ο αποκωδικοποιητης στην ποιοτητα της εικονας?
Αυτο νομιζω ειναι θεμα οθονης tv.
Δυστυχώς, δεν βγάζουν όλοι καλή εικόνα. Π.χ η έξοδος HDMI των Crypto 210A/AD είναι μάλλον πολύ μέτρια.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας και άλλα

.....
Αλλιώς κοιτάς τον Lifeview LV6TBOXHD. Νομίζω και ο Kostas_Y έχει Kuro και είναι ικανοποιημένος
......

Μακάρι να είχα Kuro! Μια ταπεινή Panasonic G10 έχω. :p
Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά στην εικόνα μεταξύ ΒΟΧ και του δέκτη της τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας και άλλα

Απορρίπτουμε με σφαλιάρες τον Crypto σε συνδυασμό με την κακή υποστήριξη. Με ενδιαφέρει σαν media player πιο πολύ για mkv (υπάρχει ενας Fantec για τα υπόλοιπα μέσω ενισχυτή).Το συν στην υποστήριξη Dolby ποια είναι?Μεταξύ Lifeview LV6TBOXHD, Crystal Micro-HD, mVision 450T (αν και δεν τον βρίσκω στο internet ellada) ποιος είναι καλύτερος για ποιότητα εικόνας και media player ?

Δες και τον F&U TT2302, παρόμοιος με τον Lifeview LV6TBOXHD και τον έχει ο Κωτσόβολος προσφορά στα 29 ευρώ.

Συγγνώμη τον βρήκα τον mVision 450T αλλα ξεφεύγουμε πολύ σε λεφτά (189 ευρω). Αλλες εποχές δεν θα το σκεφτόμουνα και τόσο.O crytpo redi 215D είναι νέος έχει όμως τα ίδια χάλια με τον 210AD?

Last edited:

Απέφυγε τον 210! Ούτε κατά διάνοια!
Αν δεν σε νοιάζει να υποστηρίζει Dolby, κοιτάς τον Crystal Micro-HD.
Αν δεν έχεις απαιτήσεις από media player, μάλλον αξίζει να σκεφτείς τον mVision 450T. Είναι εταιρία με όνομα, και μάλιστα πολύ καλό όνομα στα δορυφορικά.

Έτσι όπως το γράφεις εννοείς ότι ο Lifeview υποστηρίζει Dolby???? Το ρωτάω γιατί δεν έχω δει τίποτε τέτοιο στα χαρακτηριστικά του και μιας και είμαι σε αναζήτηση θα μ' ενδιέφερε πάρα πολύ....

Δυστυχώς, δεν βγάζουν όλοι καλή εικόνα. Π.χ η έξοδος HDMI των Crypto 210A/AD είναι μάλλον πολύ μέτρια.

Μήπως γνωρίζεις αν ισχύει το ίδιο και στα νέα μοντέλα της Crypto Redi 215D...????

Σ' ευχαριστώ πολύ

P.S. Ψάχνω αποκωδικοποιητή για LCD τηλεόραση που να μπορώ να δω τις HD ταινίες που έχω όπου οι περισσότερες είναι μεγαλύτερες από τα 4GB και επειδή δεν παρεμβάλλεται ενισχυτής θα ήθελα να υποστηρίζει Dolby ήχο γι' αυτό κοίταγα για τον Crypto Redi 215D...

Ποιόν SD δέκτη θα προτείνατε για θέαση σε CRT Philips, με καλή εικόνα και εύχρηστο τηλεκοντρόλ σε οικονομική πάντα τιμή;

Απορρίπτουμε με σφαλιάρες τον Crypto σε συνδυασμό με την κακή υποστήριξη. Με ενδιαφέρει σαν media player πιο πολύ για mkv (υπάρχει ενας Fantec για τα υπόλοιπα μέσω ενισχυτή).Το συν στην υποστήριξη Dolby ποια είναι?Μεταξύ Lifeview LV6TBOXHD, Crystal Micro-HD, mVision 450T (αν και δεν τον βρίσκω στο internet ellada) ποιος είναι καλύτερος για ποιότητα εικόνας και media player ?

H υποστήριξη dolby χρειάζεται περισσότερο σε όσους δεν έχουν ενισχυτή ή τηλεόραση που μπορει να αποκωδικοποιήσει τέτοιο σήμα. Δε αυτές τις περιπτώσεις, οι ματρόσκες (κυρίως) θα είναι "μουγκές".
Ο media player του ΒΟΧ έχει παιξει σχεδόν ότι του έχω δώσει και η εικόνα ειναι μια χαρά.

Δες και τον F&U TT2302, παρόμοιος με τον Lifeview LV6TBOXHD και τον έχει ο Κωτσόβολος προσφορά στα 29 ευρώ.
Έτσι όπως το γράφεις εννοείς ότι ο Lifeview υποστηρίζει Dolby???? Το ρωτάω γιατί δεν έχω δει τίποτε τέτοιο στα χαρακτηριστικά του και μιας και είμαι σε αναζήτηση θα μ' ενδιέφερε πάρα πολύ....
Ναι, ό ΒΟΧ παίζει κανονικά Dolby, όπως και ο ΤΤ2302 που ανέφερε ο Tsino. Ο ΤΤ2302 έχει καλύερη κατασκευή με μεταλλικό κουτι αλλα η υποστήριξη σε firmware ειναι ακόμα ερωτηματικό ενω ο ΒΟΧ έχει πλαστικό κουτί και πολύ καλή υποστήριξη.

Last edited: