Καλές οι επιλογές σου για τις LCD.Για τις lcd λέω να πάρω 1 edision, 1 boxhd. Για τη crt ποιον να πάρω;
Ευχαριστώ
HD, επειδή ο δυνατότερος επεξεργαστής δίνει περισσότερα περιθώρια για επεξεργασία της εικόνας.Σε τηλεόραση lcd που θα συνδεθεί με επίγειο δέκτη μέσω scart, τι να προτιμηθεί για καλύτερη ποιότητα εικόνας, έστω και ελαφρώς, δέκτης sd ή hd;
Παιζει ρολο ο αποκωδικοποιητης στην ποιοτητα της εικονας?
Αυτο νομιζω ειναι θεμα οθονης tv.
Απέφυγε τον 210! Ούτε κατά διάνοια!Ψάχνω αποκωδικοποιητή με την καλύτερη ποιότητα εικόνας (αν υπάρχει βέβαια), έχω μια tv Piooner Kuro που δεν πρόκειται να την αλλάξω σύντομα και θα ήθελα κάτι που να μην είναι απλά μέτριο, αν μπορεί να συνδιαστεί και με ένα καλό player θα ήταν πολύ δεκτό. Μου είχαν προτείνει τον crystal audio mini-hd και τον crypto redi 210ad mp.Θα ήθελα την βοήθεια σας και την εμπειρία σας.
Δυστυχώς, δεν βγάζουν όλοι καλή εικόνα. Π.χ η έξοδος HDMI των Crypto 210A/AD είναι μάλλον πολύ μέτρια.Παιζει ρολο ο αποκωδικοποιητης στην ποιοτητα της εικονας?
Αυτο νομιζω ειναι θεμα οθονης tv.
.....
Αλλιώς κοιτάς τον Lifeview LV6TBOXHD. Νομίζω και ο Kostas_Y έχει Kuro και είναι ικανοποιημένος
......
Σου εύχομαι να αποκτήσεις μια τότε! :smile:Μακάρι να είχα Kuro!
Απέφυγε τον 210! Ούτε κατά διάνοια!
Αν δεν σε νοιάζει να υποστηρίζει Dolby, κοιτάς τον Crystal Micro-HD.
Αλλιώς κοιτάς τον Lifeview LV6TBOXHD. Νομίζω και ο Kostas_Y έχει Kuro και είναι ικανοποιημένος
Αν δεν έχεις απαιτήσεις από media player, μάλλον αξίζει να σκεφτείς τον mVision 450T. Είναι εταιρία με όνομα, και μάλιστα πολύ καλό όνομα στα δορυφορικά.
Δυστυχώς, δεν βγάζουν όλοι καλή εικόνα. Π.χ η έξοδος HDMI των Crypto 210A/AD είναι μάλλον πολύ μέτρια.
Απορρίπτουμε με σφαλιάρες τον Crypto σε συνδυασμό με την κακή υποστήριξη. Με ενδιαφέρει σαν media player πιο πολύ για mkv (υπάρχει ενας Fantec για τα υπόλοιπα μέσω ενισχυτή).Το συν στην υποστήριξη Dolby ποια είναι?Μεταξύ Lifeview LV6TBOXHD, Crystal Micro-HD, mVision 450T (αν και δεν τον βρίσκω στο internet ellada) ποιος είναι καλύτερος για ποιότητα εικόνας και media player ?
Δες και τον F&U TT2302, παρόμοιος με τον Lifeview LV6TBOXHD και τον έχει ο Κωτσόβολος προσφορά στα 29 ευρώ.
Ναι, ό ΒΟΧ παίζει κανονικά Dolby, όπως και ο ΤΤ2302 που ανέφερε ο Tsino. Ο ΤΤ2302 έχει καλύερη κατασκευή με μεταλλικό κουτι αλλα η υποστήριξη σε firmware ειναι ακόμα ερωτηματικό ενω ο ΒΟΧ έχει πλαστικό κουτί και πολύ καλή υποστήριξη.Έτσι όπως το γράφεις εννοείς ότι ο Lifeview υποστηρίζει Dolby???? Το ρωτάω γιατί δεν έχω δει τίποτε τέτοιο στα χαρακτηριστικά του και μιας και είμαι σε αναζήτηση θα μ' ενδιέφερε πάρα πολύ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.