Εν ολίγοις, προτιμάς γρήγορη αλλαγή καναλιών και καλύτερα χαρακτηριστικά ως δέκτης (δεδομένου ότι έχεις CRT τηλεόραση) ή θα κάνεις έναν συμβιβασμό σε αυτό το κομμάτι για να έχεις καλύτερες λειτουργίες και συμβατότητα στην αναπαραγωγή βίντεο;
Φυσικά θα προτιμήσω τη γρήγορη αλλαγή καναλιών μιας και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό έχοντας crt tv.
Σκέφτομαι να διαλέξω κάποιον δέκτη τύπου scart που δεν φαίνεται το κουτί μπροστά αλλά δεν ξέρω μήπως υστερούν ποιότητας χαρακτηριστικών.
Επίσης, δεν μπόρεσα να βρω τι επεξεργαστή φοράνε οι δέκτες μιας και οι εταιρείες δεν γνωστοποιούν τέτοια στοιχεία.
Σκέφτομαι να διαλέξω κάποιον δέκτη τύπου scart που δεν φαίνεται το κουτί μπροστά αλλά δεν ξέρω μήπως υστερούν ποιότητας χαρακτηριστικών.
Φοβάμαι ότi δεν υπάρχει δέκτης με HD επεξεργαστή της ALi σε μορφή scart. Υπάρχουν SD, που είναι επίσης ταχύτεροι σε ζάπινγκ, αλλά έχουν ιδιαίτερα περιορισμένες δυνατότητες αναπαραγωγής ταινιών.
Οι δέκτες σε μορφή scart με Mstar είναι αρκετοί:
Ferguson T65mini
F&U 3838
Sigmatek 50
Crypto 170
Πάντως το μέγεθος των κουτιών πια δεν είναι μεγάλο, κοιτώντας μοντέλα όπως ο Crypto 215D και ο NotOnlyTV LV6TBOXHD-A θα έλεγα το αντίθετο.
Τότε χρειάζεσαι δέκτη scart full hd, άλλο μοντέλο, όχι αυτό που έχω εγώ.Αλλά ανεβαίνεις και σε τιμή.Πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του και μάλιστα όπως διαβάζω είσαι κάτοχος του και κάνει γρήγορες αλλαγές καναλιών.
Όμως θα μπορούσα να συνδέσω στη crt scart που να έχει και hdmi υποδοχή για σύνδεση με λάπτοπ;
Μάλλον ζητάω πολλά ε;![]()
Ναι, το έχουν ακόμα. Το χρωματιστό μενού τους είναι το πλεονέκτημά τους. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω πως έχουν κάτι άλλο καλύτερο.Νομίζω οι Opticum έχουν ακόμα το πρόβλημα με τους μικρούς υπότιτλους.
Δυστυχώς έτσι είναι, αλλά το δουλεύουμε!30 μνημες προγραμματισμενης εγγραφης (event timers). Οι πιο πολλοι νομιζω εχουν μονο 8...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.