Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Κατ' αρχήν ευχαριστώ το forum για τις συμβουλές.
Παρέλαβα εχθές τον Ferguson Ariva T65 και έπαιξα σε πρώτη φάση με τις ρυθμίσεις του όσον αφορά την θέαση ψηφιακών καναλιών.
Τον έβαλα να συνεργαστεί με μια samsung LE40M86BD και το σετάρισμά του ήταν παιχνιδάκι.
Η ποιότητά του, το τηλεκοντρόλ, το manual και η συσκευασία του ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.
Η τιμή του στα 49 + μεταφορικά + αντικαταβολή = 55,90 απο τον αντιπρόσωπο.
Η εικόνα βγήκε αρκετά καλή, ενώ, η καθυστέρηση στην μετάβαση μεταξύ των καναλιών ήταν η αναμενόμενη (η ίδια η samsung στα mpeg2 έκανε περισσότερο χρόνο, οπότε ήμουν προετοιμασμένος)
Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και στο πρωτόγνωρο για μένα πεδίο του PVR αλλά και του Player.
Περιμένω μόνο να κατέβει όλη η season 1 του Two and a half men με ελληνικούς υπότιτλους και θα είμαι έτοιμος για την διασκεδαστική πρώτη δοκιμή μου.
Καταλαβαίνω οτι δεν είμαι και απο αυτούς που θα σας δώσουν τις "core" λεπτομέρειες για ένα review του T65 αλλά ψυχανεμίζομαι οτι αυτή η συμπαθητική συσκευή τα άξιζε τα παραπάνω χρήματά της. Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με νέο ποστ όταν δω και τον player του.

Θα ήθελα με κάποιες συμβουλές σας ή links να με κατευθύνετε για έναν ακόμη αποκωδικοποιητή αλλά πιο "πλήρη" ώστε να περιλαμβάνει και μελλοντική δορυφορική λήψη. Να απευθυνθώ στην ίδια μάρκα;

Αν πω οτι δεν ζηλεύω, θα είναι ψέματα :smile:
Καλοδούλευτος και σιδεροκέφαλος ο δέκτης. Θα εκτιμούσαμε μερικές φωτογραφίες της συσκευής και της συσκευασίας.

Γεια.

Μάλλον οι απορίες μου θα λύνονται στις προηγούμενες σελίδες, αλλά συγχωρήστε και δείχτε κατανόηση, είναι 126 οι άτιμες.
Θέλω HD δέκτη για μία 32LG3000. Αρχικά σκεφτόμουν για κάρτα της neotion, αλλά με τα προβλήματα που διάβασα άλλαξα γρήγορα γνώμη.

Οι απαιτήσεις μου:
Να έχει όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εικόνα, εύχρηστο menu, υποφερτό ζάπιγνκ, να είναι future proof, κάπως εμφανίσημος και φυσικά σε λογική τιμή (βία 50 ).
Δε με απασχολούν καθόλου οι media player δυνατότητες, υπάρχει htpc για αυτό το λόγο.

Βάση των παραπάνω, και μιας γρήγορης ανάγνωσης ετούτου, καταλήγω προς τον opticum T80HD που παίζει με ALi M3601 το οποίο μάλλον προσφέρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι με μοναδικό μειονέκτημα τον dts ήχο, που απ'ότι κατάλαβα δεν υποστηρίζεται.
Και ερώτηση, αν μελλοντικά κάποιο κανάλι δίνει dts τι θα συμβεί, απλά δε θα έχω dts (κανένα πρόβλημα) ή δε θα έχω καθόλου ήχο (πρόβλημα) ;

Τέλος, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με βάση τα παραπάνω είμαι όλος μάτια.

Θενξ! :afro:

Γεια.

Μάλλον οι απορίες μου θα λύνονται στις προηγούμενες σελίδες, αλλά συγχωρήστε και δείχτε κατανόηση, είναι 126 οι άτιμες.
Θέλω HD δέκτη για μία 32LG3000. Αρχικά σκεφτόμουν για κάρτα της neotion, αλλά με τα προβλήματα που διάβασα άλλαξα γρήγορα γνώμη.

Οι απαιτήσεις μου:
Να έχει όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εικόνα, εύχρηστο menu, υποφερτό ζάπιγνκ, να είναι future proof, κάπως εμφανίσημος και φυσικά σε λογική τιμή (βία 50 ).
Δε με απασχολούν καθόλου οι media player δυνατότητες, υπάρχει htpc για αυτό το λόγο.

Βάση των παραπάνω, και μιας γρήγορης ανάγνωσης ετούτου, καταλήγω προς τον opticum T80HD που παίζει με ALi M3601 το οποίο μάλλον προσφέρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι με μοναδικό μειονέκτημα τον dts ήχο, που απ'ότι κατάλαβα δεν υποστηρίζεται.
Και ερώτηση, αν μελλοντικά κάποιο κανάλι δίνει dts τι θα συμβεί, απλά δε θα έχω dts (κανένα πρόβλημα) ή δε θα έχω καθόλου ήχο (πρόβλημα) ;

Κανάλι με DTS μοιάζει με επιστημονική φαντασία, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο media player του δέκτη δεν θα πρέπει να σε απασχολεί και το DTS.

Οι δέκτες με ALi έχουν αρκετά προβλήματα στην εικόνα, ειδικά σε τηλεοράσεις LCD. Περισσότερα θα σου πει ο tolias :p

Καλησπέρα. Θέλω να τοποθετήσω έναν ψηφιακό HD δέκτη σε φιλικό σπίτι. Βρήκα προσφορά από το φόρουμ τον F&U MPFD3467H στα 32 . Θα γίνεται αποκλειστικά χρήση των καναλιών από ηλικιωμένο άτομο. Το media player, PVR/timeshift έρχονται σε δεύτερη μοίρα, οπότε λίγο με ενδιαφέρουν. Για να είμαι ειλικρινής αυτό που θέλω από τον δέκτη είναι να τον στήσω και να μην χρειαστεί να τον ξαναρυθμίσω για x y λόγους. Εννοείται, βέβαια, προτεραιότητα είναι να είναι και εύκολος στη χρήση.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτό το εύρος τιμής; Η κάποια γνώμη για τον συγκεκριμένο δέκτη...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Θέλω να τοποθετήσω έναν ψηφιακό HD δέκτη σε φιλικό σπίτι. Βρήκα προσφορά από το φόρουμ τον F&U MPFD3467H στα 32 . Θα γίνεται αποκλειστικά χρήση των καναλιών από ηλικιωμένο άτομο. Το media player, PVR/timeshift έρχονται σε δεύτερη μοίρα, οπότε λίγο με ενδιαφέρουν. Για να είμαι ειλικρινής αυτό που θέλω από τον δέκτη είναι να τον στήσω και να μην χρειαστεί να τον ξαναρυθμίσω για x y λόγους. Εννοείται, βέβαια, προτεραιότητα είναι να είναι και εύκολος στη χρήση.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτό το εύρος τιμής; Η κάποια γνώμη για τον συγκεκριμένο δέκτη...

Ευχαριστώ

Αν είναι για ηλικιωμένο άτομο, καλύτερα να προτιμήσεις δέκτη με καλό τηλεκοντρόλ και επεξεργαστή ALi, ακόμα και SD.

Αν είναι για ηλικιωμένο άτομο, καλύτερα να προτιμήσεις δέκτη με καλό τηλεκοντρόλ και επεξεργαστή ALi, ακόμα και SD.

Ο συγκεκριμένος είναι με Mstar; Κάποια πρόταση;

Ο συγκεκριμένος είναι με Mstar; Κάποια πρόταση;

Δεν τον έχω δει απο κοντά αλλα το αρχείο αναβάθμισης είναι για Mstar.

Απο τις προσφορές του Κοτσόβωλου θα διάλεγα τον Crystal Audio Micro-SD (αν εχει καλο τηλεκοντρολ)
Υπάρχει και ο Lifeview LV6TBOXHD-A στα 30 απο το pc1, αν θέλεις κάτι σε HD.

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν τον έχω δει απο κοντά αλλα το αρχείο αναβάθμισης είναι για Mstar.

Απο τις προσφορές του Κοτσόβωλου θα διάλεγα τον Crystal Audio Micro-SD (αν εχει καλο τηλεκοντρολ)
Υπάρχει και ο Lifeview LV6TBOXHD-A στα 30 απο το pc1, αν θέλεις κάτι σε HD.

Αν το τηλεκοντρόλ του micro-SD είναι σαν του micro-HD, κλαψ' τα... :p

Μάλλον θα πάω στον Lifeview.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Οι ηλικιωμένοι θέλουν ALI συνήθως. Ένα καλό τηλεχειριστήριο είναι επίσης αρκετά καλό να τον συνοδεύει τον δέκτη.
Αν δεν ήθελες αποκλειστικά HD, θα έλεγα τον Edidion mini-triton. Στους HD οι μόνοι ALi με καλό τηλεχ/ριο είναι τα μοντέλα Τ80, Τ90 και STB HD N1 της Opticum που μπορείς να βρεις σε τιμές κοντά στα 35 .
Τουλάχιστον τόσο αναφέρθηκε ότι έχει στο Praktiker, αλλά και παλιότερα για κάποιο άλλο κατάστημα στην Καλλιθέα που τον είχε σε προσφορά.

Γεια.

Οι απαιτήσεις μου:

Αν δεν σε πειράζει να πειράξεις ίσως λίγο το contrast και την φωτεινότητα στα γούστα σου, μια χαρά επιλογή είναι τα Opticum. Μπορεί φυσικά να μην χρειαστεί, καθώς η εταιρία έχει βάλει αρκετά βαθιά το χεράκι της στο firmware, όπως φαίνεται και από το μενού που είναι δικής της ανάπτυξης.

Οι ηλικιωμένοι θέλουν ALI συνήθως. Ένα καλό τηλεχειριστήριο είναι επίσης αρκετά καλό να τον συνοδεύει τον δέκτη.
Αν δεν ήθελες αποκλειστικά HD, θα έλεγα τον Edidion mini-triton. Στους HD οι μόνοι ALi με καλό τηλεχ/ριο είναι τα μοντέλα Τ80, Τ90 και STB HD N1 της Opticum που μπορείς να βρεις σε τιμές κοντά στα 35 .
Τουλάχιστον τόσο αναφέρθηκε ότι έχει στο Praktiker, αλλά και παλιότερα για κάποιο άλλο κατάστημα στην Καλλιθέα που τον είχε σε προσφορά.

Τελικά είδα την τηλεόραση και δεν ήταν αυτό που μου είχαν περιγράψει. Έχει μόνο scart οπότε ο HD είναι overkill. Σκέφτομαι να πάω στον primeSD της CA μιας και υπάρχει διαθέσιμος και στον κωτσοβολο. Τι λέτε;

Οι δέκτες με ALi έχουν αρκετά προβλήματα στην εικόνα, ειδικά σε τηλεοράσεις LCD. Περισσότερα θα σου πει ο tolias :p
Με την εμπειρία που έχω μετά από 3 δέκτες με ALI επεξεργαστή, μετά από συγκέντρωση σχολίων σε αρκετά thread ALI HD δεκτών, με δυνατότητα σύγκρισης της εικόνας αφού έχω επίσης στις ίδιες ακριβώς συνθήκες εγκατάστασης έναν δέκτη με NEC επεξεργαστή (F&U 2205) και έναν με M-Star 7828 επεξεργαστή (XORO 7600 με λογισμικό Strong 8110), και με χρήση εργαλείου ρύθμισης της εικόνας:
http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration
έχω δει ότι οι M-Star και NEC έχουν την ίδια εικόνα. Αλλά οι ALI όταν συνδέονται με καλώδιο HDMI βλέπω ότι έχουν διαφορετική ρύθμιση στην αρχική εικόνα. Η αρχική ρύθμιση της εικόνας είναι πολύ έντονη, σκοτεινή και με έντονα χρώματα. Αυτό είναι απλά θέμα ρυθμίσεων και λύνεται. Αλλά πρέπει να ρυθμίσεις την εικόνα της τηλεόρασης στην έξοδο HDMI, κάτι που γίνεται μάλλον σε όλες τις τηλεοράσεις με είσοδο HDMI. Οι δέκτες δεν έχουν ρυθμίσεις εικόνας. Εκτός από τον Telesystem 6512 που έχει δικά του ρυθμιστικά, αλλά σύμφωνα με άτομο που το δοκίμασε δεν αλλάζουν δραστικά την εικόνα.
Η ρύθμιση της τηλεόρασης που είδα ότι χρειάζεται είναι χονδρικά 10 περίπου θέσεις στις 100 μείωση της αντίθεσης (contrast) της τηλεόρασης γιατί είναι πολύ αυξημένη και "καίει το λευκό και του δίνει μία περίεργη απόχρωση αλλάζοντας όλα τα χρώματα της εικόνας. 10 περίπου θέσεις στις 100 αύξηση της φωτεινότητας (brightness) γιατί είναι πολύ σκοτεινή και χάνεται η λεπτομέρεια στο μαύρο. Μετά τα χρώματα θέλουν λιγότερη μείωση από ότι περίμενα και θέλει μόνο 2 ως 5 θέσεις στις εκατό, ανάλογα τα γούστα.
Μετά από αυτές τις ρυθμίσεις η αρχική περίεργη εικόνα των ALI φτιάχνει και είναι ίδια με την εικόνα των M-Star και NEC. Δεν είναι δηλαδή κακή, απλά θέλει άλλες ρυθμίσεις γιατί οι αρχικές είναι λίγο περίεργες. Αυτό φαίνεται από τις τιμές που παίρνουν η αντίθεση και η φωτεινότητα στα ρυθμιστικά της τηλεόρασης που μετά την ρύθμιση είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Δεν είναι λογικό σε μία τηλεόραση η φωτεινότητα και η αντίθεση να έχουν περίπου την ίδια τιμή. Αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα γιατί τουλάχιστον η εικόνα στρώνει και γίνεται όπως στους δέκτες με άλλους επεξεργαστές. Όλο αυτό ισχύει μόνο στην σύνδεση HDMI. Με σύνδεση scart ή component όπου υπάρχει, δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα των περίεργων αρχικών ρυθμίσεων.
Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι πιο δύσκολο να περιγραφεί. Είναι μία αίσθηση που δίνει η εικόνα μερικές φορές σαν να μην είναι απόλυτα ομαλή η κίνηση. Σαν να υπάρχουν μερικά σκαλωματάκια στην κίνηση, σαν χαμένα frames. Αλλά πολύ μικρά σπασιματάκια. Τόσο που δεν γίνεται αντιληπτό από όλους. Γιαυτό σε ορισμένα threads ALI κάποιοι τα αναφέρουν αλλά μετά από λίγο φαίνεται ένα μήνυμα που γράφει ότι δεν βλέπει τίποτα και του αρέσει η εικόνα. Αυτό γίνεται αντιληπτό πιο πολύ από τους ιδιότροπους της εικόνας που τα αντιλαμβάνονται και που επίσης έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν την εικόνα και με άλλους δέκτες. Εγώ ας πούμε σε σύγκριση με τους άλλους μου δέκτες το βλέπω ότι στους άλλους δεν υπάρχει. Πιο μεγάλη παραμόρφωση στην εικόνα κάνουν τα ίδια τα κανάλια που πολλά έχουν πιο πολλά σπασίματα στην κίνηση από αυτά που κάνει ο δέκτης γιαυτό πολλοί δεν ασχολούνται καν και δεν βλέπουν πρόβλημα.
Το καλό είναι ότι και αυτό λύνεται. Οι ALI φαίνεται να μην τα καταφέρνουν όπως δέκτες με άλλους επεξεργαστές στο να επεμβαίνουν στην εικόνα. Deinterlace δηλαδή μετατροπή της ανάλυσης από i σε p (πχ 576ι se 576p) και upscaling δηλαδή μετατροπή στο μέγεθος (πχ από 576 σε 720 ή 1080). Γιαυτό την καλύτερη εικόνα την έχουν όταν είναι ρυθμισμένη η ανάλυση του δέκτη στη φυσική ανάλυση του καναλιού. 576i για όλα τα κανάλια που είναι SD και 1080i για το ΕΡΤHD. Στην φυσική ανάλυση των καναλιών η κίνηση είναι κανονική όπως στους άλλους επεξεργαστές.
Όλο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ALI είναι κακοί δέκτες. Εγώ ακόμα προτιμάω τους ALI για θέαση καναλιών από τους M-Star γιατί έχουν πιο γρήγορο zapping και ρυθμιζόμενη σε χρόνο μπάρα πληροφοριών. Οι M-Star έχουν και αυτοί τα προτερήματα τους βέβαια όπως τον καλύτερο media player. Αλλά μην βγάλουμε άχρηστους τους ALI. Απλά θέλουν κάποιες ρυθμίσεις και επιλογές για να δείξουν καλή εικόνα. Γιατί οι περισσότεροι μόλις βλέπουν πρώτη φορά εικόνα από τον καινούριο ALI τους απογοητεύονται. Πρέπει όμως απλά να κάνεις κάποιες άλλες ρυθμίσεις από τους M-Star.

Χμ, αυτό με την ρύμθιση ίσως είναι λίγο ταλαιπωρία, γιατί πιθανόν να χρειάζεται ξανά ρύθμιση όταν παίζει το htpc, και ξανά η TV κλπ.
Επιλογή να καθορίζω συγκεκριμένα πώς θα δείχνει η πρώτη hdmi είσοδος και πώς η δεύτερη δεν υπάρχει νομίζω στη δική μου TV, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορώ να αποθηκεύσω περισσότερα από ένα custom profile, οπότε η αλλαγή θα κοστίζει μόνο ένα κουμπί.
Το δεύτερο πρόβλημα μου φαίνεται λίγο πιο ανησυχητικό, αν υπάρχουν framedrops θα τα δω. :/
Το upscale που κάνουν οι δέκτες προσφέρει τίποτα ουσιαστικό; Εννοώ πως χάνω κάτι σημαντικό αν παίζω με native ανάλυση ώστε να μην υπάρχει αυτό το θέμα;

Το upscale που κάνουν οι δέκτες προσφέρει τίποτα ουσιαστικό; Εννοώ πως χάνω κάτι σημαντικό αν παίζω με native ανάλυση ώστε να μην υπάρχει αυτό το θέμα;
Το μόνο που προσφέρει είναι να μην χρειάζεται να αλλάζεις ανάλυση όταν παρακολουθείς το ERT HD. Κατά τα άλλα καλύτερα να χρησιμοποιείς την 576i.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας,
Τελικά είδα την τηλεόραση και δεν ήταν αυτό που μου είχαν περιγράψει. Έχει μόνο scart οπότε ο HD είναι overkill. Σκέφτομαι να πάω στον primeSD της CA μιας και υπάρχει διαθέσιμος και στον κωτσοβολο. Τι λέτε;
Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην τον προτιμήσεις.

Δέκτης Telesystem με "learning function" remote

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τους αποδικωποιητές της Telesystem και συγκεκριμένα τους TS6010HD Stealth ή TS6013HD Compact για το λόγω οτι εχουν πολυ καλο remote (learning function) και λειτουργει και για την τηλεόραση και θα διαθέσω μέχρι 50 Ευρώ. θα τους προτείνατε για αγορά ή είναι προς αποφυγή? Παραθέτω παρακάτω κάποιες ερωτήσεις/απορίες

1. και τα 2 μοντέλα έχουν MStar? Αν ναι, υπάρχει κατι με Ali και αντίστοιχο remote?
2. Το σήμα λήψης και η εικόνα είναι ικανοποιητικές?
3. Διαβασα οτί το Stealth δεν αναγνωρίζει NTFS, ισχύει το ίδο και για το TS6013?

Τέλος κάποιο απο τα παρακάτω είναι κατα πολύ καλυτερο των Telesystem?
a. Thompson THT-501?
b. Telestar TD 2210T HD
c. Ferguson T65

Ευχαριστώ πολύ,
Νίκος

Θέλω να αγοράσω 2 ψηφιακούς δέκτες για τηλεοράσεις οι οποίες έχουν Scart, ο ένας θα ήθελα να είναι και Media Player για ταινίες MKV κλπ. και ο άλλος κάποιος φτηνός γιατί πρόκειται να εγκατασταθεί σε TV της γιαγιάς μου.:grandpa: Από την μικρή έρευνα που έχω κάνει είμαι μεταξύ LIFEVIEW LV6TBOXHDA: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702535 (εφόσον δεν μπορώ να βρω τον HD-2) η XORO HRT 7520 DVB-T HD: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297 και για κάτι φτηνό σκέφτομαι LV6TSCART4SD: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702344 (η κάποιον άλλο τον οποίο θα μπορώ να εκμεταλλευτώ μελλοντικά?)

Last edited:

Χμ, αυτό με την ρύμθιση ίσως είναι λίγο ταλαιπωρία, γιατί πιθανόν να χρειάζεται ξανά ρύθμιση όταν παίζει το htpc, και ξανά η TV κλπ.
Επιλογή να καθορίζω συγκεκριμένα πώς θα δείχνει η πρώτη hdmi είσοδος και πώς η δεύτερη δεν υπάρχει νομίζω στη δική μου TV, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορώ να αποθηκεύσω περισσότερα από ένα custom profile, οπότε η αλλαγή θα κοστίζει μόνο ένα κουμπί.
Το δεύτερο πρόβλημα μου φαίνεται λίγο πιο ανησυχητικό, αν υπάρχουν framedrops θα τα δω. :/
Αυτό ακριβώς γίνεται. Και η δική μου τηλεόραση παίρνει μόνο μία ρύθμιση για όλες τις HDMI και όταν αλλάζω δέκτη αλλάζω και την ανάλυση. Τώρα πια θυμάμαι τα νούμερα των ρυθμίσεων και το κάνω αμέσως. Αλλά τις πρώτες μέρες είχα ένα χαρτάκι με τα νούμερα δίπλα στο τηλεκοντρόλ.
Το καλό upscale κάνει την εικόνα λίγο πιο "γυαλιστερή" και εντυπωσιακή. Όταν όμως γίνεται καλό upscaling. Αλλά η αληθινή εικόνα των καναλιών είναι στην φυσική ανάλυση.

Θέλω να αγοράσω 2 ψηφιακούς δέκτες για τηλεοράσεις οι οποίες έχουν Scart, ο ένας θα ήθελα να είναι και Media Player για ταινίες MKV κλπ. και ο άλλος κάποιος φτηνός γιατί πρόκειται να εγκατασταθεί σε TV της γιαγιάς μου.:grandpa: Από την μικρή έρευνα που έχω κάνει είμαι μεταξύ LIFEVIEW LV6TBOXHDA: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702535 (εφόσον δεν μπορώ να βρω τον HD-2) η XORO HRT 7520 DVB-T HD: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297 και για κάτι φτηνό σκέφτομαι LV6TSCART4SD: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702344 (η κάποιον άλλο τον οποίο θα μπορώ να εκμεταλλευτώ μελλοντικά?)
Από τους δύο πρώτους ο πρώτος είναι ALi και ο δεύτερος M-Star. Αφού θες και media player προτείνεται ο XORO γιατί οι M-Star έχουν καλύτερο media player. Οι Ali είναι πιο εύκολοι για παρακολούθηση καναλιών.

Το μόνο που προσφέρει είναι να μην χρειάζεται να αλλάζεις ανάλυση όταν παρακολουθείς το ERT HD. Κατά τα άλλα καλύτερα να χρησιμοποιείς την 576i.

...

Υπάρχει περίπτωση το upscaling να προκαλεί κακό συγχρονισμό εικόνας και ήχου; π.χ σ'ενα avi που παρακολούθησα σε 1080p ενώ ήταν γραμμένο σε 576;

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλημέρα φίλοι μου. Σήμερα αποφάσισα να αγοράσω τον Synaps THD-2855 FULL HD PVR και καθώς έψαχνα στο skroutz είδα τον αποκωδικοποιητή αυτόν με διαφορετική ονομασία σε κάποιο κατάστημα. ( SYNAPS THD-2855 DIGITAL PLUS HD )
Αυτό το DIGITAL PLUS είναι όντως κάτι διαφορετικό,ή κάποιο κόλπο;
Σε επικοινωνία με το κατάστημα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν,και στο τηλ. που μου έδωσαν...μάταια προσπάθησα.
Επειδή κάτι μου λέει ότι ίσως να αξίζει τα λεφτά του,όποιος ξέρει κάτι ή μπορεί να μάθει ας μας δώσει πληροφορίες.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.