Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Αν πω οτι δεν ζηλεύω, θα είναι ψέματα :smile:
Καλοδούλευτος και σιδεροκέφαλος ο δέκτης. Θα εκτιμούσαμε μερικές φωτογραφίες της συσκευής και της συσκευασίας.
Κατ' αρχήν ευχαριστώ το forum για τις συμβουλές.
Παρέλαβα εχθές τον Ferguson Ariva T65 και έπαιξα σε πρώτη φάση με τις ρυθμίσεις του όσον αφορά την θέαση ψηφιακών καναλιών.
Τον έβαλα να συνεργαστεί με μια samsung LE40M86BD και το σετάρισμά του ήταν παιχνιδάκι.
Η ποιότητά του, το τηλεκοντρόλ, το manual και η συσκευασία του ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.
Η τιμή του στα 49 + μεταφορικά + αντικαταβολή = 55,90 απο τον αντιπρόσωπο.
Η εικόνα βγήκε αρκετά καλή, ενώ, η καθυστέρηση στην μετάβαση μεταξύ των καναλιών ήταν η αναμενόμενη (η ίδια η samsung στα mpeg2 έκανε περισσότερο χρόνο, οπότε ήμουν προετοιμασμένος)
Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και στο πρωτόγνωρο για μένα πεδίο του PVR αλλά και του Player.
Περιμένω μόνο να κατέβει όλη η season 1 του Two and a half men με ελληνικούς υπότιτλους και θα είμαι έτοιμος για την διασκεδαστική πρώτη δοκιμή μου.
Καταλαβαίνω οτι δεν είμαι και απο αυτούς που θα σας δώσουν τις "core" λεπτομέρειες για ένα review του T65 αλλά ψυχανεμίζομαι οτι αυτή η συμπαθητική συσκευή τα άξιζε τα παραπάνω χρήματά της. Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με νέο ποστ όταν δω και τον player του.
Θα ήθελα με κάποιες συμβουλές σας ή links να με κατευθύνετε για έναν ακόμη αποκωδικοποιητή αλλά πιο "πλήρη" ώστε να περιλαμβάνει και μελλοντική δορυφορική λήψη. Να απευθυνθώ στην ίδια μάρκα;
Αν πω οτι δεν ζηλεύω, θα είναι ψέματα :smile:
Καλοδούλευτος και σιδεροκέφαλος ο δέκτης. Θα εκτιμούσαμε μερικές φωτογραφίες της συσκευής και της συσκευασίας.