Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Thanks flaski,

Για την ρυθμιση υποτιτλων, ποιος εχει περισσοτερες δυνατοτητες?

Βρηκα αυτον τον Lifeview στο skroutz, LV6TBOXHD2
http://www.solidshop.gr/e-shop/prod...page-ask.tpl&product_id=10341&category_id=344

Ειναι λογικα ιδιος με τον v2?
(εχει γκρι Τ/Χ αντι για μαυρο ή τουλαχιστον ετσι φαινεται)

Τηλεφωνο που πηρα στο μαγαζι, ο υπαλληλος μου ειπε οτι ο HD-A ειναι ο παλιος και ο HD-2 ο καινουργιος, αλλα δεν ηξερε τι επεξεργαστη ειχε (τρομαρα του!!!)

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Thanks flaski,

Για την ρυθμιση υποτιτλων, ποιος εχει περισσοτερες δυνατοτητες?

Βρηκα αυτον τον Lifeview στο skroutz, LV6TBOXHD2
http://www.solidshop.gr/e-shop/prod...page-ask.tpl&product_id=10341&category_id=344

Ειναι λογικα ιδιος με τον v2?
(εχει γκρι Τ/Χ αντι για μαυρο ή τουλαχιστον ετσι φαινεται)

Τηλεφωνο που πηρα στο μαγαζι, ο υπαλληλος μου ειπε οτι ο HD-A ειναι ο παλιος και ο HD-2 ο καινουργιος, αλλα δεν ηξερε τι επεξεργαστη ειχε (τρομαρα του!!!)

Nαι, ο ν2 είναι. Καλύτερα φαίνεται το τηλεκοντρόλ σε γκρι :p

θελω να παρω ενα δεκτη σε μια θεια.ειμαι αναμεσα στο micro hd και στον edision mini triton hd.ποιον μου προτεινετε?εγω εχω ηδη τον micro hd αλλα με τρομαζει για τη θεια που εχει μικρο χειριστηριο.

θελω να παρω ενα δεκτη σε μια θεια.ειμαι αναμεσα στο micro hd και στον edision mini triton hd.ποιον μου προτεινετε?εγω εχω ηδη τον micro hd αλλα με τρομαζει για τη θεια που εχει μικρο χειριστηριο.

Τότε δεν τίθεται ερώτημα. Τον Edision.

O -A είναι ο καινούριος.

...Μπορούμε να γράφουμε κάποιο κανάλι,ενώ βλέπουμε κάποιο άλλο;(του ίδιου δίαυλου)...

Δεν θυμάμαι κάποιον δέκτη που να αδυνατεί να το κάνει αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Λες να τον βγάλουν αυριο σε Crazy Sunday???

Θα είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Καλα, αμα το βγαλουν σε crazy sunday θα το παρω κι ας μην εχω αλλη tv χωρις δεκτη!!! Και γω δαχτυλο-σκανδαλη!!!

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

καλησπερα κ απο εμενα. ξερω οτι αυτο που θα ρωτησω το εχουν ρωτησει κ πολλοι αλλοι πρωσπαθησα να τα διαβασω ολλα αλλα δεν μπορεσα. απο οσα διαβασα {οσα καταλαβα } αυτος ειναι ενας καλος δεκτης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705215.
εχω μια fhilips 42 full hd 2008 μοντελο. το μηχανιμα το θελω για να βλεπω ταινιες στην τηλ οσο καλυτερα γινετε απο flasaki η απο εξωτερικο σκληρο δισκο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

καλησπερα κ απο εμενα. ξερω οτι αυτο που θα ρωτησω το εχουν ρωτησει κ πολλοι αλλοι πρωσπαθησα να τα διαβασω ολλα αλλα δεν μπορεσα. απο οσα διαβασα {οσα καταλαβα } αυτος ειναι ενας καλος δεκτης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705215.
εχω μια fhilips 42 full hd 2008 μοντελο. το μηχανιμα το θελω για να βλεπω ταινιες στην τηλ οσο καλυτερα γινετε απο flasaki η απο εξωτερικο σκληρο δισκο

Δε ξερουμε ακομα πως τα παει απο σημα(αν και δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα σ αυτο το κομματι) αλλα για ολα τ αλλα, προσωπικά, πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος HD δεκτης! Εχει καλη κατασκευη, καλο τ/κ, ουσιαστικη υποστηριξη και μαλλον το πιο πληρες firmware... Το μονο αρνητικο που βρισκω εγω ειναι οτι τη usb θύρα την εχει πισω. Αν εχεις εξωτερικο hdd ολα καλα, αν εχει ομως flashακι ειναι λιγο μανουρα. Βεβαια δε χαλαει η προσωψη ετσι οπως σε αλλους δεκτες. Εχει πιο ωραια "μουρη" εστι...

Last edited:
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

δεν με απασχολει το usb να μην παω να αγορασω καμια μαπα μηχανημα κ μετα πρεπει να ξαναγορασω αλλο παλι με απασχολει. γιατι στο τσακ ημουν να την κανω την βλακεια χθες. οσο για το σημα εχω ενα μηχανημα της πλακας κ δεν εχει κανενα προβλημα

Γεια σας και πάλι.
Τα ψέματα τελείωσαν,και αύριο ή το πολύ την Δευτέρα παίρνω δέκτη.
Κατέληξα σε δύο και θέλω τη γνώμη σας.(Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω)
FERGUSON ARIVA T65
SYNAPS THD-2855 DIGITAL PLUS HD
Έχουν κάπου 10 euro διαφορά βέβαια στην τιμή,γιαυτό ας μην παίξει ρόλο στην επιολογή σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δεν με απασχολει το usb να μην παω να αγορασω καμια μαπα μηχανημα κ μετα πρεπει να ξαναγορασω αλλο παλι με απασχολει. γιατι στο τσακ ημουν να την κανω την βλακεια χθες. οσο για το σημα εχω ενα μηχανημα της πλακας κ δεν εχει κανενα προβλημα

Τοτε πιστευω αυτο το μηχάνημα θα σε καλυψει. Αν θες κατι πιο φθηνο βεβαια αλλα ΠΕΡΙΠΟΥ στα ιδια κυβικα μπορεις να κοιταξεις και τον xoro hrt 7520 που ειναι στα 33

Last edited by a moderator:

Γεια σας και πάλι.
Τα ψέματα τελείωσαν,και αύριο ή το πολύ την Δευτέρα παίρνω δέκτη.
Κατέληξα σε δύο και θέλω τη γνώμη σας.(Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω)
FERGUSON ARIVA T65
SYNAPS THD-2855 DIGITAL PLUS HD
Έχουν κάπου 10 euro διαφορά βέβαια στην τιμή,γιαυτό ας μην παίξει ρόλο στην επιολογή σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τον Τ65, χωρίς καμία αμφιβολία!

Το περίμενα talos ότι θα έλεγες αυτόν το περίμενα.
Κι εγώ να σου πω εκεί σύγκλινα,αλλά ήθελα και μια άλλη γνώμη.
Ευχαριστώ πάντως.

Υπάρχει thread για τον ferguson t65 στο forum?
Ευχαριστώ

Όχι ακόμη. Δεν είχε ευρεία κυκλοφορία ο δέκτης ως χθες, οπότε δεν τον είχε κάποιος.
Μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες στο θέμα του BOXHD και στο «Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες».
Φυσικά, μπορείς να ρωτήσεις και εδώ αν σε ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Last edited by a moderator:

Υπάρχει thread για τον ferguson t65 στο forum?
Ευχαριστώ

Όχι ακόμα. Μόνο ένα μέλος έχει αγοράσει τον δέκτη και...δεν μας έκανε τη χάρη να ανοίξει νέο θέμα :p

Αν δεν σε ενοχλεί πολύ το Google translate, μπορεις να διαβάσεις το εκτενές πολωνικό forum: http://translate.google.com/transla...p://forum.emitel.pl/viewtopic.php?f=36&t=3051

Last edited:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Μεταξύ των Ferguson και BOXHD-A ποιος έχει καλύτερο τηλεχειρηστήριο; γιατί του BOXHDv2 που πήρα είναι απλά τραγικό.