1. Όλοι οι HD δέκτες έχουν έξοδο HDMIΘεσσαλονικη 14/12/2012 ωρα 03:00μμ
Switch Off χορτιατης.
Αυτο σημαινει οτι ο περισσοτερος κοσμος θα κατευθυνθει στα καταστηματα ηλεκτρονικων για αγορα επιγειου ψηφ.δεκτη.
ποιος ειναι ομως ο καλυτερος?
ποιος αξιζει τα λεφτα του?
τι ψαχνω?
1. Hdmi.
2. μεσω καποιου τηλεκοντρολ να μπορω να χειριστω TV-και δεκτη.
3. να μπορει να γραψει με σιγουρια σε Σκληρο δισκο
4. να υποστηριζει time-shift αλλα παραλληλα να βλεπεις και αλλα καναλια.
5. οι εγγραφες του να μπορουν να παιζουν στο pc η σε αλλoυς δεκτες.
ευχαριστω πολυ
Αrchos
Ναι, στην περίπτωση σου ένας δέκτης σε scart είναι η καλύτερη λύση. Δες τον Ferguson 65miniΚαλώς σας βρίσκω. Πρώτο ποστ και ελπίζω όχι τελευταίο. Εχω μία LG 3050 19 ιντσών αγορασμένη το 2009 με hdmi κτλ. Οπως πολλοί σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα την πάτησα καθώς η τηλεόραση έχει mpeg2 και δεν θα παίζει ψηφιακά από τις 14 Δεκέμβρη. Η Τηλεόραση είναι τοποθετημενη στον τοίχο πάνω σε περιστρεφόμενη βάση οπότε δεν με βολεύει η λύση του κλασσικού αποκωδικοποιη. Το σκέφτομαι για κάρτα αλλά κάτι λέει για αναβάθμιση λογισμικού κτλ. Επειδή δεν τα πάω καλά με αυτά τι έχετε να μου προτείνετε. Κάρτα ή κάτι μικρούς σπαστούς αποκωδικοποιητές που κοτσάρονται με scart πίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
2-3 δέκτες μπορουν να στείλουν είκόνα στο RF-Out. O MINI-TRITON MPEG4 SD ή ο ELITE SD μπορούν να βρεθούν σχετικά εύκολα.Έχω μια τηλεόραση η οποία δέχεται μόνο το ομοαξονικό της κεραίας, δεν έχει άλλη υποδοχή. Ποιοι είναι οι αποκωδικοποιητές που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια τέτοια τηλεόραση;
Ευχαριστώ.
Αν δεν πιάνει καλά τα αναλογικά, το πιθανότερο είναι οτι δεν θα πιάνει τα ψηφιακά.καλημέρα. έχω μια δευτερη μικρη Tv στο δωματιο, παλαιου τύπου με οθόνη crt. Δεχεται scart και ομοαξονικο. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να κάνει λήψη καλα τα ψηφιακα κανάλια χωρις πιξελιασματα με την δικη της εσωτερικη κεραια (αυτες οι πτυσσομενες) . Ειμαι στον 4ο όροφο και με την αναλογική με αυτη την κεραία πιάνω μέτρια. Εχω μπριζα στο δωματιο αλλα θα ηθελα να αποφυγω καλωδια. αν χρειαστει ομως θα τραβηξω καλωδιο. Τι λεει η πείρα σας, θα εχω λήψη ψηφιακα με εσωτερική κεραία?
Για αυτην την tv ποιον φθηνό αλλά με καλή λήψη αποκωδικοποιητή μου προτείνεται? ΔΕν με ενδιαφερει να εχει media player κτλ. Απλα να πιανει καλά? Καλύτερα SD ή HD για αυτήν την tv? μήπως με HD έχει πρόβλημα? Στους ψηφιακούς δέκτες με HD μπορεις να τον δουλέψεις σε SD? Ευχαριστω πολύ.
Έχω μια τηλεόραση η οποία δέχεται μόνο το ομοαξονικό της κεραίας, δεν έχει άλλη υποδοχή. Ποιοι είναι οι αποκωδικοποιητές που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια τέτοια τηλεόραση;
Ευχαριστώ.
Στα ίδια "κυβικά" είναι.Edision Mini Triton + HD vs Ferguson Ariva T65 ποιον θα μου προτεινατε? ευχαριστω. σκεφτόμουν τον Ferguson Ariva T65 αλλά άκουσα καλά λογια για τους Edision.
1. Όλοι οι HD δέκτες έχουν έξοδο HDMI
2-3 δέκτες μπορουν να στείλουν είκόνα στο RF-Out. O MINI-TRITON MPEG4 SD ή ο ELITE SD μπορούν να βρεθούν σχετικά εύκολα.
Και ο Strong SRT 8106
Σε βλέπω να καταλήγεις σε κάποιον Opticum (ή αν δεν σε πειράζει να περιμένεις μερικές μέρες, τον Lifeview BOXHD-A1)Καλησπέρα και απο μένα. Με την εμφάνιση των μηνυμάτων ότι θα σταματήσει το αναλογικό σήμα σε λίγο τρόμαξα και γω και είπα να πάρω άλλο ένα μηχανάκι για την 2η τηλεόραση...το πρόβλημα μου είναι ποιον να διαλέξω όπως καταλάβατε...Διάβασα το forum εδω και 2 μέρες και ψιλοκατάλαβα το τι παιζει στην αγορα. Τώρα έχω έναν XORO (απο eshop) σχετικα παλιο...το τηλεχειριστήριο του έχει φάει άπειρες επεμβάσεις με αλουμινόχαρτο στα κουμπιά...οπότε δεν μπορώ να πώ ότι το προτιμάω ως μάρκα.
Αυτα που θέλω να έχει είναι τα εξης (κατα σειρά προτεραιότητας):
1) Οσο το δυνατόν πιο γρήγορη αλλαγή καναλιών
2) Το τηλεχειριστήριο να είναι της προκοπής...
3) Οταν αλλάζει κανάλι το info να μην κάθεται 10 ώρες...και αν μπορώ να αλλάξω τον χρόνο εμφάνησης, πχ να το βάλω 1 sec ακόμα καλύτερα.
4) Να βλέπω τι παίζουν τα κανάλια σχετικά εύκολα (πχ με το πάτημα ενος κουμπιού) (PVR αν δεν κανω λάθος)
5) Να μπορώ να παίξω κανα avi με .srt (αντε και vob) για τους γονείς μου....με ευκολία στο διαβασμα των υποτιτλων. (mkv χλωμο το κόβω, δεν βλέπω τέτοια...αν είναι το κάνω dvd)
6) Αν έχει timeshift καλό μου φαίνεται ... γιατι οχι
7) Να κάνει record σε USB stick ή HD
8) Τα κανάλια να μπορώ να τα τακτοποιώ όπως θέλω και να μένουν εκεί που είναι
Ένας γνωστός μου πρότεινε το Crystal Audio Prime-HD αλλά δεν είμαι σίγουρος....μπορείτε να μου προτείνετε και σεις μερικά ?
Ευχαριστώ και συγνώμη αν ζητάω πολλά...
Στο θέμα του Τ65 είπαν οτι παρήγγειλαν τον δέκτη απο το e-shop πριν δύο μέρες και τον παρέλαβαν σήμερα. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις καλύτερα.
Ο δεκτης πωλείται με έκπτωση. 38 θα δώσεις.
Για φλασάκι, προτείνω κάτι σαν το Transcend JetFlash 600 32GB. Γρήγορο, ευρύχωρο και φθηνό για όσα προσφέρει :smile:
1 ώρα SD πιάνει γύρω στα 1,8-2GB ενω η εγγραφή HD ανεβαίνει στα 3,5-4GB ανα ώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.