Καλησπέρα στο φόρουμ.
Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για αποκωδικοποιητές και έχω χαθεί στα χιλιάδες posts του φόρουμ!
Από τα λίγα που διάβασα, οι περισσότεροι προτείνουν Ferguson, Lifeview, Opticum, Edision και Crystal Audio.
Προσωπικά, θέλω να αγοράσω στο σύνολο 4 δέκτες με τις εξής παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Η αγορά θα γίνει αποκλειστικά από το eshop, οπότε περιοριζόμαστε αναγκαστικά στα μοντέλα που διαθέτει το κατάστημα.
2) Για 32άρα CRT 16:9 με στερεοφωνικό ήχο, χρειάζομαι έναν δέκτη που να παίζει άψογα avi ταινίες σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.
Κυρίως με ενδιαφέρει να βγάζει μεγάλους και ευανάγνωστους υπότιτλους. Δεν με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό σήμα και αν κάνει 5 λεπτά να αλλάξει κανάλι.
Προτεραιότητα σε media player με πολύ καλούς υπότιτλους. (προφανώς θα πάμε σε MSTAR)
3) Για 28άρα CRT 4:3 με στερεοφωνικό ήχο, χρειάζομαι έναν δέκτη που να παίζει άψογα τα κανάλια.
Να βγάζει κρύσταλλο εικόνα, να έχει εύκολο και στοιβαρό τηλεκοντρόλ και γρήγορο κι ευκολόχρηστο μενού.
Προορίζεται αποκλειστικά για ηλικιωμένους, οπότε η "αίσθηση" στο τηλεκοντρόλ θα πρέπει να είναι ίδια με σήμερα.
Δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου η λειτουργία του ως media player. (προφανώς θα πάμε σε ALI)
4) Για 2 μικρές CRT τηλεοράσεις παλιάς τεχνολογίας με 1 scart υποδοχή μόνο (1 14άρα + 1 20άρα), χρειάζομαι 2 δέκτες τύπου "scart" που να λειτουργούν άψογα ως δέκτες τηλεοπτικού σήματος με εύχρηστο τηλεκοντρόλ.
Δεν μ'ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι καλοί media players, αλλά αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, ας έχουν MSTAR τσιπάκι για κανα avi που και που!
Για το "4" δεν έχω ιδέα, απλά στα διαθέσιμα του eshop υπάρχει το CRYPTO REDI 170MP (το REDI 25MP δεν αξίζει απ'ότι γράφεται στο φόρουμ) και το LifeView LV6TSCART4SD (για το MANTA δεν ξέρω!)
Η αγορά θα γίνει αύριο-μεθαύριο, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...