Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά μέρες που έρχονται. Μιας που όπως όλοι αυτές τις μέρες ψάχνουμε αποκωδικοποιητή για τις παλιές τηλεοράσεις θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι του ferguson ariva t65 αν αξίζει ο συγκεκριμένος ώστε να αγοράσω δυο κομμάτια για τους γονείς ή να ψάξω κάτι άλλο. Μην ψάχνουν στα χαμένα μόνοι τους. Ευχαριστώ
Τότε θέλεις κάτι γρήγορο στο ζάπινγκ. Δες τους δέκτες με ALi 3601 στο μήνυμα πάνω από το δικό σου.
Για γονείς θα επέλεγα Bitmore 320 ή Crypto 215.
Γεια σας και απο εμενα. Θελω να αγορασω εναν δεκτη για Sony full hd 40'' και με ενδιαφερει κυριως ο δεκτης ως media player , μετα οι χρονοι αλλαγης καναλιων (απλα να μην ειναι τραγικοι δεν εχω απαιτησεις aLi) και καθολου το PVR. Ειμαι αναμεσα σε Crystal Audio Prime HD και Ferguson αλλα οποια αλλη προταση καλοδεχουμενη. Οσο για την τιμη γυρω στο 40αρι να δωσω αντε και ΛΙΓΟ παραπανω αν αξιζει τοσο πολυ. Ευχαριστω!
Νομίζω είσαι ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές. Θα πρόσθετα στην λίστα σου και τον F&U 3838S που είναι μορφής scart (έχει και θύρα HDMI).
Στον οδηγό των δεκτών θα βρεις λινκ προς εκτενείς πληροφορίες για τον Prime-HD.
Ο Τ65 έχει το καλύτερο τηλεχειριστήριο, αλλά
το κάτω τμήμα της 1ης γραμμής υποτίτλων υπερκαλύπτεται από τους υπότιτλους της 2ης γραμμής. Μπορείς να βάλεις παλιότερο firmware που δεν έχει το πρόβλημα (1.050), αλλά χάνεις άλλα σημαντικά πράγματα που έχουμε ζητήσει οι χρήστες του φόρουμ, όπως:
Αύξηση της έντασης ήχου από την HDMI.
Διόρθωση των προβλημάτων του EPG.
Μαύρο φόντο υποτίτλων.
Ρυθμιζόμενη διάρκεια της Infobar
Όποιες βελτιώσεις έχουν γίνει στην συμβατότητα με βιντεάκια.
Λίγους μήνες πιο πριν, θεωρούσαμε σημαντικό πρόβλημα την χαμηλή ένταση ήχου από την HDMI, και μειονέκτημα των Mstar την έλλειψη ρυθμιζόμενης Infobar.
Τώρα λέμε πάρε έναν δέκτη και βάλε του ένα παλιό firmware που χάνει όλα αυτά, επειδή δεν έχει χαλασμένους υπότιτλους...
Αφήνουμε λειτουργίες δέκτη (EPG, ένταση ήχου, Infobar) για μια λειτουργία media player...