Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ειλικρινά ευχαριστώ για την τόσο καλή ανάλυση του θέματος και φυσικά για τον χρόνο που διέθεσες

Επεξεργασία:
Τελικά αγόρασα σήμερα τον Ferguson T650 και τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως μου τα είπες
Στην αρχή λέω ''ωχ την πατήσαμε'' αλλά μετά με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει ήρθε στα μέτρα που ήθελα
Εχαριστω και πάλι

Last edited by a moderator:
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλησπερα σε ολους τους φιλους!

Ψαχνω για μια οικονομικη λυση ωστε να μπορω να βλεπω αρχεια .mkv στη τηλεοραση μου,με καλο ηχο (πιθανως μεσω του ενισχυτη μου). Η αρχικη λυση που σκεφτομουν ηταν ο Media Player WD TV Live, ωστοσο το κοστος ειναι υψηλο για τα οικονομικα της οικογενειας μου αυτη τη περιοδο... Ενναλακτικα σκεφτηκα, ως οικονομικοτερη λυση, να παρω δεκτη της Crystal Audio, καποιον εκ των Prime HD η Premium HD , που αναφερεται πως αναπαραγει τα εν λογω αρχεια (και στελνει και τον ηχο στον ενεισχυτη, αν καταλαβα καλα).
Πως βρισκεται το σκεπτικο μου? Υπαρχει κατι που "δεν βλεπω"?
Ποιον εκ των Prime η Premium HD θα προτεινατε?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ευχομαι σε ολους ενα καλο Τριημερο!

Θα προτιμούσα την αγορά media player αντίστοιχης τιμής από το ebay, καθώς υπάρχουν απλές αλλά αξιοπρεπείς λύσεις ακόμη και σε αυτά τα χρήματα.

Μόνο αν υπάρχει ανάγκη και για εγγραφές θα σύστηνα δέκτη, όπως ο Ferguson T650i και ο Crystal Premium-HD.

παιδια να ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου, ποιος δεκτης ειναι καταλληλος με το home cinema μεσω coaxial και να χω 5.1 ηχο? και κατι πιο δυσκολο, αν ο ηχος ειναι dts και το home cinema υποστηριζει dts τοτε θα μπορει να το παιξει κανονικα?

Διάβασε το μήνυμα ακριβώς πριν το δικό σου. Και οι δύο δέκτες που προτείνει ο Talos μπορούν να στείλουν AC3 & DTS σε ενισχυτή για αποκωδικοποίηση.

Γνωριζει κανενας καποιον καλο οικονομικο αποκωδικοποιητη με συνδεση HDMI?

Κατι τοσο οικονομικο εννοουσα!ευχαριστω!

Περίμενε μόνο μέχρι αύριο, ίσως τον βγάλει πάλι σε προσφορά 2- 3 παρακάτω.

Πριν μια εβδομάδα κακάρωσε ο Ferguson T65 πανηγυρικά.!!!
Ούτε έκλεινε ούτε έβρισκε πια κανάλια...
Αγορασμένος από e-shop επεστράφη προς επισκευή ή αντικατάσταση αλλά προς απογοήτευση μου "αντικαταστάθηκε" με άλλον μεταχειρισμένο.....από το stock house
Φυσικά και δεν τον παρέλαβα και απαίτησα την αντικατάσταση με ολοκαίνουργιο ομοίων δυνατοτήτων και ποιότητας από άλλη μάρκα.
Έχετε να προτείνετε κάποιον να ζητήσω, από την παρακάτω λίστα ολοκαίνουργιων διαθέσιμων αποκωδικοποιητών?

1.DIGITAL WORLD HDT-330 USB PVR
2.CRYPTO DVB-T RECEIVER REDI 211D
3.CRYPTO W004512 DVB-T RECEIVER REDI 215
4.DIGITAL LINE HDT-350 USB PVR
5.DIGITAL LINE HDT-440 USB PVR RF OUT
6.GOLDEN MEDIA MANIA 2 HD USB PVR

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.!

Το νούμερο...7! Εννοώ τον Ferguson T650i.
Αλλιώς ένα απο τους Lifeview LV6TBOXHDA2, Golden Media Mania 2 ή Crypto Redi 211D

χαχαχα, πολύ σωστό.!! δυστυχώς το κιτρινομάγαζο δεν έχει τον Τ650i διαθέσιμο.
Ο Lifewiew υπάρχει μόνο μεταχειρισμένος....
Έχω τελικά πιστωτικό 35 ευρώ, όπως με ενημέρωσαν σήμερα, οπότε έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα στον Golden Media Mania 2 που είναι Γερμανικός (ή κάνω λάθος?) και έχει μεγάλο τηλεχειριστήριο (όπως Ferguson υποθέτω)
και τον Crypto που έχει 2 χρόνια εγγύηση αντί ενός του Γερμανικού αλλά έλλειψη αναβαθμίσεων....
Θα με βοηθήσεις λίγο παραπάνω ή κάποιος άλλος φίλος.??

Και πάλι ευχαριστώ.!!

Εγώ πάντως βλέπω και τον Τ650 και τον Α2 "Αμεσα διαθέσιμους για online παραγγελία". Μήπως σου λένε μπαρούφες;

Απο τους άλλους δύο, μάλλον τον Golden Media θα διάλεγα. Διάβασε και τις εντυπώσεις εδώ στο forum μήπως έχει κάτι που δεν σου αρέσει.

Έχεις δίκιο είναι διαθέσιμος μάλλον μακακίες μου λένε...χαχαχα

Ο EDISION MINI-TRITON MPEG4 + HD με 5 χρόνια εγγύηση, τι λέει.???

Ο Edition ήταν καλός όταν βγήκε πριν δύο χρόνια. Τώρα πλέον είναι ξεπερασμένος.

Ουσιαστικά ήταν ένας πρώιμος Τ65 χωρίς τις βελτιώσεις του Ferguson.

Ο Κώστας ήταν σαφής πιο πάνω: ferguson.

Ελήφθη...over.!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!

Ο Edition ήταν καλός όταν βγήκε πριν δύο χρόνια. Τώρα πλέον είναι ξεπερασμένος.

Ουσιαστικά ήταν ένας πρώιμος Τ65 χωρίς τις βελτιώσεις του Ferguson.

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, συγγνώμη που σε ζάλισα...
Νάσαι καλά.!!

Γι αυτή τη συσκευή 20" http://www.samsung.com/pk/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-tv-monitor/LS20PMASF/XSG που έχει ανάλυση (16:10) 1680 x 1050 ποιόν δέκτη να πάρω;
Να πάρω ένα δέκτη scart πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.603570 ;
Πρέπει να επιλέξω από αυτούς που έχει το e-shop διότι έχω επιστροφή από το κατάστημα αυτό. Κάτι από εδώ http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=SET+TOP+BOX λοιπόν αλλά όχι lifeview διότι μου χάλασε ήδη ένας. να έχει ισχυρό δέκτη διότι το σήμα στο σπίτι μου δεν το βλέπω να είναι ψηλά...

Με σειρά προσωπικής προτίμησης: Ferguson Ariva T650i, Crystal Audio Prime-HD, Digital Line HDT-350, Crypto 211D.
Αν θέλεις πολύ δυνατό δέκτη, δες τον Legent HD Tuner Max.

Βεβαίως, σύνδεση HDMI και μόνο για να φτάνει το σήμα ψηφιακά μέχρι και στην τηλεόρασή σου. :smile:

Last edited: