Έτσι φαίνεται από το αρχείο αναβάθμισής του.o DIGITAL LINE HDT-350 έχει mstar;
Υπάρχει δέκτης με οπτική έξοδο, αλλά έχει το παλιό τσιπάκι της Mstar, το 7828. Επειδή όμως θέλεις να παίζει καλά τις ταινίες, δεν θα σου το πρότεινα.Υπάρχει δέκτης που να βγάζει οπτική ίνα έξοδο για τον ήχο ;;
Γιατί ο ενισχυτής μου έχει μία coaxial και επίσεις να παίζει σωστά όλες τις ταινίες το media player;;
Υπάρχει δέκτης με οπτική έξοδο, αλλά έχει το παλιό τσιπάκι της Mstar, το 7828. Επειδή όμως θέλεις να παίζει καλά τις ταινίες, δεν θα σου το πρότεινα.
Υπάρχουν media player στο eBay που κοστίζουν όσο ένας δέκτης και προσφέρουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.
Σίγουρα το κάνει ο Lifeview LV6TBOXHDA2 αλλά νομίζω πως είναι δυνατότητα όλων σχεδόν των δεκτών.Kαλημέρα, πριν από όλα να ζητήσω συγνώμη αν καταχωρώ το post σε λάθος μέρος ή παραβιάζω κάποιον άλλο κανόνα του φόρουμ, αλλά συγχωρήστε με, είμαι πρωτάρης σε αυτά. Πάμε τώρα στο θέμα μας. Ψάχνω αποκωδικοποιητή που να μπορεί να κάνει εγγραφή και ταυτόχρονα να παίζει παλαιές εγγραφές από το ίδιο μέσο εγγραφής.
Καλώς ήρθες στη μεγάλη των δεκτών σχολήKαλημέρα, πριν από όλα να ζητήσω συγνώμη αν καταχωρώ το post σε λάθος μέρος ή παραβιάζω κάποιον άλλο κανόνα του φόρουμ, αλλά συγχωρήστε με, είμαι πρωτάρης σε αυτά. Πάμε τώρα στο θέμα μας. Ψάχνω αποκωδικοποιητή που να μπορεί να κάνει εγγραφή και ταυτόχρονα να παίζει παλαιές εγγραφές από το ίδιο μέσο εγγραφής. Για να γίνω πιο κατανοητός, χρησιμοποιούσα τον αποκωδικοποιητή ΤURBO-Χ και ένα σκληρό Western Digital 500GB με εξωτερική τροφοδοσία. Μπορούσα να γράφω μια εκπομπή και ταυτόχρονα να βλέπω μια άλλη που είχα γράψει παλαιότερα στον ίδιο σκληρό. Δυστυχώς χάλασε ο αποκωδικοποιητής αλλά και να μην χαλούσε δεν είχε έξοδο HDMI που μου είναι απαραίτητη πια. Δεν έχω κάποιες ειδικές γνωσεις αλλά όλες οι έρευνές μου στηνα αγορά δεν απέδωσαν τίποτα. Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορούσε να με πληροφορήσει που θα βρω αποκωδικοποιητή με αυτή την ικανότητα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τα ίδια ισχύουν και στην δική σου περίπτωση, πλην του 650 που δεν ξέρω αν διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε με κάποια αρχεία που εμφανίζονται αλλοιωμένα στο κάτω μέρος της εικόνας. Ο Crystal Audio Premium-HD όμως είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή με τσιπ Mstar 7818.Η τηλεόραση μου δεν έχει ψηφιακό δέκτη mpeg 4 και γιαυτό λέω να πάρω τέτοιο δέκτη.
Ο καλύτερος δέκτης στο θέμα ταινιών ποιός είναι;;
Αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των δεκτών με τσιπ ALi.
Οι επιλογές δεν είναι και πάρα πολλές. Ο Ferguson T650i είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή αλλά αρκετά ακριβή στα περίπου 41 . Πολύ καλή επιλογή όμως είναι και ο Lifeview LV6TBOXHDA2, που κοστίζει μόλις 23,5.
Επίσης υπάρχουν και οι Opticum T90 N2 και Opticum STB HD N2. Συνήθως θα τους βρει στα τοπικά καταστήματα δορυφορικών ή ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών, αλλά να περάσεις οπωσδήποτε ο ίδιος να δεις αν είναι η σειρά Ν2 και όχι η παλιότερη Ν1. Επίσης, πολλά καταστήματα λένε ότι έχουν τον Ν1 αλλά πουλάνε τον Ν2. Υπάρχει και σειρά Ν3, αλλά δεν νομίζω να ήρθε στην Ελλάδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.