Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Έχει ρύθμιση μεγέθους των υποτίτλων, μόνο που από κάποιο μέγεθος και πάνω αλλάζει η γραμματοσειρά σε Times New Roman και δεν μ' αρέσει καθόλου.
Πολύ βολικό είναι και το ότι βλέποντας τη λίστα καναλιών σου εμφανίζει δίπλα στο κανάλι που έχεις μαρκαρισμένο και το τι παίζει τώρα και τι μετά. Με βολεύει πολύ και περιορίζει σημαντικά το zapping, σε μένα τουλάχιστον.

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Xωρίς παρεξήγηση,αλλά αν αρχίζω να διαβάζω το παραπάνω θέμα που είναι 100 περίπου σελίδες για να μου λυθούν οι απορίες θα έχει βγει άλλο μοντέλο μέχρι να καταλήξω!
Μια συμβουλή: σε τέτοιες περιπτώσεις να αρχίζεις το διάβασμα απο το τέλος. Εκεί υπάρχουν οι τελευταίες προσθήκες και τα τελευταία προβλήματα.

Κατάλαβα,ευχαριστώ!
Το σημαντικό για εμένα είναι να έχουν ικανοποιητικό μέγεθος οι υπότιτλοι ή αν έχει επιλογή για το μέγεθος ακόμα καλύτερα γιατί με τον doop μου βγαίνουν τα μάτια.Έχει κάτι τέτοιο?
Υπότιτλοι Τ650 και υπότιτλοι Τ65

Στον Τ650 δυστυχώς χάλασε η διαφάνεια στο μαύρο φόντο.

Μια συμβουλή: σε τέτοιες περιπτώσεις να αρχίζεις το διάβασμα απο το τέλος. Εκεί υπάρχουν οι τελευταίες προσθήκες και τα τελευταία προβλήματα.

Υπότιτλοι Τ650 και υπότιτλοι Τ65

Στον Τ650 δυστυχώς χάλασε η διαφάνεια στο μαύρο φόντο.

Σ' ευχαριστώ και μπράβο για το θέμα με τη σύγκριση.

Τώρα βέβαια μου γεννήθηκαν άλλες απορίες όπως γιατί δεν υπάρχει μαύρο πλαίσιο γύρω από τα γράμματα και υπάρχει φόντο?Δεν θα ήταν καλύτερο να υπήρχε μαύρο πλαίσιο γύρω από τα γράμματα για να μην κρύβει καθόλου την εικόνα?Π.χ. είναι ωραία η ρύθμιση στο 100% που δεν υπάρχει φοντο μαύρο πίσω αλλά είναι λίγο κουραστικό στις λευκές εικόνες.Υπάρχει περίπτωση να το βελτιώσει αυτό,το έχει ήδη κάνει ή δεν πρόκειται?

Και το άλλο που με χάλασε είναι ότι στη 4η και 5η ρύθμιση (εννοώ στη μεγέθυνση) των υποτίτλων γίνονται 3 σειρές οι υπότιτλοι που είναι λίγο κουραστικό.

Έχουν βελτιωθεί καθόλου τα παραπάνω από την τότε σύγκριση ή είναι ακόμα έτσι?

Ευχαριστώ,
Δημήτρης

Μάλλον περίγραμμα εννοείς, για να διαβάζονται πιο εύκολα. Δυστυχώς κανένας δέκτης δεν το έχει.

Στα υπόλοιπα, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Kρίμα..

Στη σύγκριση των υποτίτλων ο t65 πάντως φαίνεται ότι έχει πιο καθαρή γραμματοσειρά και τα γράμματα του πιάνουν 2 σειρές και όχι 3,έτσι δεν είναι?
Εσύ Κώστα (Kostas_Y) τους έχει δοκιμάσει και τους δυο (t65-t650i)?Αν ναι,ποιός είναι καλύτερος από θέμα ανάγνωσης υποτίτλων?

Και εγώ προτιμώ την γραμματοσειρά του Τ65 άλλα είναι πλέον "νεκρό" μοντέλο. Έχει σταματήσει η παραγωγή και η υποστήριξη απο την Ferguson.

O T650 απο την άλλη, διαβάζει υποτίτλους VobSub οπότε μπορείς να τους φτιάξεις όπως θέλεις.

Και εγώ προτιμώ την γραμματοσειρά του Τ65 άλλα είναι πλέον "νεκρό" μοντέλο. Έχει σταματήσει η παραγωγή και η υποστήριξη απο την Ferguson.

O T650 απο την άλλη, διαβάζει υποτίτλους VobSub οπότε μπορείς να τους φτιάξεις όπως θέλεις.

Πολύ καλό αυτό,οπότε μπορώ να ρυθμίσω τη σκιά του φόντου στο 100% όπως στη φωτο..
http://postimg.org/image/hvub2e4m5/

Και να επιλέξω εγώ τη γραμματοσειρά π.χ. Arial,πόσο μεγάλη θα είναι και αν θα έχει περίγραμμα.Αν γίνεται αυτό δεν θα έχω πρόβλημα,πόσο χρόνο να πάρει να φτιάξεις τον υπότιτλο πριν τον αντιγράψεις στο στικάκι?

Βάζεις περίγραμμα, γραμματοσειρά, μέγεθος, χρώμα, θέση...ό,τι θες. Συνιστώ το SubtitleEdit.

Αυτά λογικά ισχύουν για όλους τους δέκτες με ALi3801.

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Πιο ολοκληρωμένη πρόταση αυτή τη στιγμή είναι ο t650i. Ο t70 είναι νέος στην αγορά.

Αυτό το έχει κανείς (ή έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο) για να μπει στο internet ο t650i?,γιατί σκέφτομαι να το πάρω.

http://www.e-shop.gr/ferguson-wi-fi-w03-80211-adapter-p-PER.705372

δλδ αν έχω καταλάβει καλά αυτός είναι κορυφή στα 30 ε
http://www.e-shop.gr/ferguson-ariva-t650i-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.705374

30,90 ε

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σχεδόν όλοι αυτό έχουν. Μέχρι πριν λίγο καιρό ο δέκτης ερχόταν μαζί με το συγκεκριμένο Wi Fi adapter. Τώρα τελευταία έρχονται ξεχωριστά. Αλλά και πάλι οι περισσότεροι που παίρνουν Wi Fi adapter πάλι αυτό διαλέγουν, μάλλον για ευκολία αφού προτείνεται και από την Ferguson. 2-3 άτομα έχουν δοκιμάσει διαφορετικό, αλλά τα περισσότερα που γράφονται για την σύνδεση στο ίντερνετ, για σύνδεση με αυτό γράφονται.

Σχεδόν όλοι αυτό έχουν. Μέχρι πριν λίγο καιρό ο δέκτης ερχόταν μαζί με το συγκεκριμένο Wi Fi adapter. Τώρα τελευταία έρχονται ξεχωριστά. Αλλά και πάλι οι περισσότεροι που παίρνουν Wi Fi adapter πάλι αυτό διαλέγουν, μάλλον για ευκολία αφού προτείνεται και από την Ferguson. 2-3 άτομα έχουν δοκιμάσει διαφορετικό, αλλά τα περισσότερα που γράφονται για την σύνδεση στο ίντερνετ, για σύνδεση με αυτό γράφονται.

Ok,ευχαριστώ,το παρήγγειλα και αυτό και βλέπουμε!

Αυτός είναι δέκτης για υπολογιστή. Καλύτερα να ρωτήσεις στην κατηγορία HTPC.