Δεν ανοίγει το link σε εμένα, οπότε το ανεβάζω και εγώ.
http://tronix.gr/telstar-sr-m1-iii-dvb-t-hd-mpeg4-επίγειος-ψηφιακός-αποκωδικοποιητης_p778.html
Βλέπω πολλές εξόδους που πια δεν μπαίνουν στους δέκτες. Σηματάκι ΕΡΤ DIgital, και ανάλυση μέχρι 1080i. Έχω χρόνια να τα δω όλα αυτά μαζί. Δεν αποκλείεται να είναι από τους παλιούς, καλούς, M-Star 7828.
Εκτός αν έχουν ξεμείνει τα σήματα από τους παλιότερους TelStar SR-M1 Ι.
Όχι μικρό, ούτε καν καλάθι.Κράτα μικρό καλάθι
Ο Ferguson Ariva T650i. Δεν ξέρω πόσο πλήρης είναι ο χειρισμός, στην Panasonic μου δουλεύει μόνο το on\off και όχι η ένταση ήχου.
Εδώ λίγο σε έχασα. Μπορείς να το εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς; :smile:να μπορεί να κάνει και άμεση εγγραφή με χρονοδιακόπτη (π.χ. ανά ημίωρο).
Εδώ λίγο σε έχασα. Μπορείς να το εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς; :smile:
Πάντως, σε βλέπω για δέκτη με τσιπ ALi (ουσιαστικά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή). Πιθανώς τον Crypto 215A ή καλύτερα τον Ferguson T650i.
επειδή λιγάκι... άσχετος, τι είναι το rcu;Καλή επιλογή και με εξαιρετικό rcu είναι και ο thomson 502.
Οι δέκτες που σου προτάθηκαν, υποστηρίζουν.Να συμπληρώσω ότι η usb θύρα, θέλω να μπορεί να υποστηρίζει αυτό-τροφοδοτούμενο δίσκο.
Τί απαιτήσεις έχεις από έναν δέκτη;Γνωριζει καποιος κατι για τον DIGITAL LINE HDT 440 RF εχει RF MODULATOR ,HDMI, SCART ΕΓΓΥΗΣΗ 2ΧΡΟΝΙΑ και λογικη τιμη.Μου φαινονται πολλα αυτα που προσφερει αραγε αξιζει να το σκεφτει κανεις στα σοβαρα. Εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι . Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.