Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Δεν ανοίγει το link σε εμένα, οπότε το ανεβάζω και εγώ.
http://tronix.gr/telstar-sr-m1-iii-dvb-t-hd-mpeg4-επίγειος-ψηφιακός-αποκωδικοποιητης_p778.html
Βλέπω πολλές εξόδους που πια δεν μπαίνουν στους δέκτες. Σηματάκι ΕΡΤ DIgital, και ανάλυση μέχρι 1080i. Έχω χρόνια να τα δω όλα αυτά μαζί. Δεν αποκλείεται να είναι από τους παλιούς, καλούς, M-Star 7828.
Εκτός αν έχουν ξεμείνει τα σήματα από τους παλιότερους TelStar SR-M1 Ι.

Κράτα μικρό καλάθι, όπως μικρό είναι και το σώμα του δέκτη. Δείχνει μικροσκοπικός, φαντάζομαι ούτε SCART έχει (αναφέρει μόνο "Video outputs: HDMI, RCA AV.")

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Όντως. Την scart δεν την σκέφτηκα, και δεν αναφέρεται πουθενά. Τα άλλα τα είδα. "Support HD, HDMI, RCA, Coaxial." Καιρό είχα να δω επίγειο δέκτη με RCA. Αλλά κυρίως πολύ καιρό έχω να δω μέγιστη ανάλυση 1080i. Από την εποχή των M-Star 7828 και των NEC. Οι NEC όμως της εποχής εκείνης ήταν πιο προικισμένοι, με component κτλ. Γιαυτό είπα ότι για M-Star 7828 τον βλέπω. Χωρίς όμως να είναι σίγουρο.
Αν έχει M-Star 7828 τότε ίσως να έχει καλή εικόνα, όπως είχαν οι M-Star 7828. Αλλά πολύ αργό zapping, και όχι τόσο εξελιγμένο πια media player. Αλλά δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύει, και αν είναι καν M-Star 7828. Οπότε όποιος θέλει, το ρισκάρει.

Ο συγκεκριμένος έμπορος έχει δώσει κάκιστα δείγματα εξυπηρέτησης. Να θυμίσω ψευδή τεχνικές προδιαγραφές και εμπαιγμό των πελατών περί αυτού.
Επίσης, ακόμη και στους 1080p δέκτες λέει 1080i.

Re: DVB-T & HDMI CEC ?

Ο Ferguson Ariva T650i. Δεν ξέρω πόσο πλήρης είναι ο χειρισμός, στην Panasonic μου δουλεύει μόνο το on\off και όχι η ένταση ήχου.

Απάντηση: Re: DVB-T & HDMI CEC ?

Ο Ferguson Ariva T650i. Δεν ξέρω πόσο πλήρης είναι ο χειρισμός, στην Panasonic μου δουλεύει μόνο το on\off και όχι η ένταση ήχου.

Τι εννοεις ενταση ηχου. ?
Στο on/off που αναφερεις στην δικη μου Tv (samsung) οταν κλεισω την tv κλεινει ο δεκτης, αλλα οταν ανοιξω την tv αυτος παραμενει κλειστος.

μονο το on/off?καναλια και λειτουργειες media player δεν δουλευουν?ειναι και σχετικα φτηνος.....

Άλλο εννοούσα: όταν ανοίγω τον δέκτη με το δικό του τηλεκοντρόλ, ανοίγει και η τηλεόραση. Δεν χρειάζομαι δηλαδή το τηλεκοντρόλ της Panasonic.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

χρειάζομαι έναν hd δέκτη κυρίως για καλές και απροβλημάτιστες εγγραφές. Αγόρασα καινούρια tv (sony50w805) και η διαδικασία εγγραφών σε αυτή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μέχρι που δεν μπορείς να πας σε άλλο κανάλι ίδιας συχνότητας, όταν γίνεται εγγραφή.
Παρακολούθηση από το δέκτη θα γίνεται σπάνια, εκτός αν αποδειχτεί ότι έχει και καλύτερη εικόνα από την sony (τι να πω, όλα μπορούν να συμβούν). Με ενδιαφέρει, όπως προανέφερα, το θέμα των εγγραφών. Θέλω καλή ποιότητα εικόνας στο αρχείο που δημιουργεί κατά την εγγραφή, να μπορεί να παίξει από σκληρό δίσκο, όχι μόνο μέσω του ίδιου δέκτη, αλλά και από άλλες συσκευές (π.χ. άλλο media player κ.λπ.). Επίσης εκτός από προγραμματισμένη εγγραφή να μπορεί να κάνει και άμεση εγγραφή με χρονοδιακόπτη (π.χ. ανά ημίωρο).

Ευχαριστώ

να μπορεί να κάνει και άμεση εγγραφή με χρονοδιακόπτη (π.χ. ανά ημίωρο).
Εδώ λίγο σε έχασα. Μπορείς να το εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς; :smile:
Πάντως, σε βλέπω για δέκτη με τσιπ ALi (ουσιαστικά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή). Πιθανώς τον Crypto 215A ή καλύτερα τον Ferguson T650i.

Εδώ λίγο σε έχασα. Μπορείς να το εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς; :smile:
Πάντως, σε βλέπω για δέκτη με τσιπ ALi (ουσιαστικά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή). Πιθανώς τον Crypto 215A ή καλύτερα τον Ferguson T650i.

Ξέρεις, εννοώ να πατάς το rec και ανάλογα με το πόσες φορές το πατάς να επεκτείνεται ο χρόνος εγγραφής και τόσα μισάωρα μέχρι να σταματήσει η εγγραφή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλή επιλογή και με εξαιρετικό rcu είναι και ο thomson 502.
επειδή λιγάκι... άσχετος, τι είναι το rcu;

Να συμπληρώσω ότι η usb θύρα, θέλω να μπορεί να υποστηρίζει αυτό-τροφοδοτούμενο δίσκο.

Γνωριζει καποιος κατι για τον DIGITAL LINE HDT 440 RF εχει RF MODULATOR ,HDMI, SCART ΕΓΓΥΗΣΗ 2ΧΡΟΝΙΑ και λογικη τιμη.Μου φαινονται πολλα αυτα που προσφερει αραγε αξιζει να το σκεφτει κανεις στα σοβαρα. Εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι . Ευχαριστω.

Να συμπληρώσω ότι η usb θύρα, θέλω να μπορεί να υποστηρίζει αυτό-τροφοδοτούμενο δίσκο.
Οι δέκτες που σου προτάθηκαν, υποστηρίζουν.

George53, αν σε ενδιαφέρει το rf modulator, μια χαρά είναι.

Γνωριζει καποιος κατι για τον DIGITAL LINE HDT 440 RF εχει RF MODULATOR ,HDMI, SCART ΕΓΓΥΗΣΗ 2ΧΡΟΝΙΑ και λογικη τιμη.Μου φαινονται πολλα αυτα που προσφερει αραγε αξιζει να το σκεφτει κανεις στα σοβαρα. Εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι . Ευχαριστω.
Τί απαιτήσεις έχεις από έναν δέκτη;

Από αυτούς που μου προτείνετε ξεχώρισα τον Ferguson T650 και τον Thomson 502. Βέβαια τον τελευταίο δεν τον βρίσκω σε κανένα e-shop για να δω την τιμή του. Υπάρχει κάπου;