Απάντηση: Re: Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Καλημερα....Εχω τον LV6TBOXHDA2 αλλα πρεπει να τα εφτυσε....Υπαρχει καποια vfm επιλογη σε αυτο το στυλ?
Η αγορα μπορει να γινει και απο εξωτερικο
Θα κοιτούσα τους Crypto 270 και Edision Proton T265/T265 LED, λόγω υποστήριξης Η.265 (και DVB-T2).
Αν επιλέξεις τον 270, στείλε ένα μήνυμα στην Crypto να ρωτήσεις για αναβάθμιση firmware. Συνηθίζουν να μην τα ανεβάζουν και ζητάνε serial number της συσκευής για να τα δώσουν. Κι αν μπορείς, μοιράσου το με εμάς τους υπόλοιπους :smile:
Sunplus λοιπόν ο Crypto 270, ε; Μήπως ο ίδιος Sunplus που γράφεται ότι έχει και ο Edision Proton 265, που λέγαμε παραπάνω; Ο άλλος H.265 HEVC που αναφέρθηκε.
Το είχε πει ένας φίλος, το βρήκα και εγώ, μόνο εδώ όμως, και δεν ξέρω που το βρήκαν αυτοί εκεί, και αν ισχύει.
https://www.satshop-bg.com/cart2/EDISION-Proton-T265
Μάλλον μου διέφυγε το σημείο όπου αναφέρθηκε ότι έχει Sunplus o T265.
Κοίταξα το firmware του και είδα ότι όντως έχει κι αυτός Sunplus. Ίσως κάποιο νεότερο μοντέλο, όπως κάποιο από τα SPHE 1507 (τα sunplus βγαίνουν με διάφορα γράμματα στο τέλος του ονόματος).
Στο κομμάτι media player πώς πάνε οι δέκτες με sunplus;
Δεν είχαμε και πολλούς να μας πούνε απόψεις.
Όσες φορές δοκίμασα στον Crypto 250MP αρχεία ΜΡ4, δεν είχα ομαλό βίντεο. Πάντα τα αντέγραφα ως mkv με το mkvtoolnix (2-3 λεπτά θέλει).
Επίσης, δεν ανεχόταν λάθη στα αρχεία υποτίτλων, οπότε δεν τους εμφάνιζε από το σημείο όπου έβρισκε λάθος.
Λέγοντας για υπότιτλους, δεν θυμάμαι να έχει ρυθμίσεις για αυτούς.
Αυτά βέβαια με έναν πολύ παλιό πια δέκτη με Sunplus, ο οποίος πήρε 1-2 αναβαθμίσεις και μετά τον παράτησε η Crypto.