Ποιον software player προτιματε?

j river εκδοση 7.
πολυ καθαρο και ουδετερο με σωστο μπασο καθολου κοκκο σε σχεση με το foobar και τελειο ripping για flac - wav αρχεια ... κλαση ανωτερο απο το eac που δουλευα πριν. αναγκαστηκα να ξαναπερασω οτι ειχα ριπαρει ξανα απο την αρχη.
ακομα με την επιλογη για παιξιμο των αρχειων απο την μνημη η εικονα και το soundstage παιρνουν αλλες διαστασεις.
δοκιμαστε το και θα δειτε.

Re: Απάντηση: Ποιον software player προτιματε?

j river εκδοση 7.
πολυ καθαρο και ουδετερο με σωστο μπασο καθολου κοκκο σε σχεση με το foobar και τελειο ripping για flac - wav αρχεια ... κλαση ανωτερο απο το eac που δουλευα πριν. αναγκαστηκα να ξαναπερασω οτι ειχα ριπαρει ξανα απο την αρχη.
ακομα με την επιλογη για παιξιμο των αρχειων απο την μνημη η εικονα και το soundstage παιρνουν αλλες διαστασεις.

Ανέβασε εάν θές έστω και ένα Logfile από το EAC rip σου.
Στο λέω γιατί το σωστά σεταρισμένο EAC κάνει πάντα σωστά δουλεία και αναφέρει εάν υπάρχουν προβλήματα. Στο log υπάρχουν μέχρι και checksums – Acuraterip data κ.ο.κ.

Re: Απάντηση: Ποιον software player προτιματε?

j river εκδοση 7.

Για αναπαραγωγη ειναι κορυφαιο ισοδυναμο με τους μακ players,και με το μακραν καλυτερο interface απ ολα,αλλα για το ριπαρισμα δεν το εμπιστευομαι

Έχει παρατηρήσει κανείς περισσότερο μπάσο στους windows players (jriver, foobar) σε σχέση με mac players (amarra, pm, κλπ.) ή κάτι τρέχει με το δικό μου σεταπ; Μήπως φταίει ο asio driver των windows;

Έχει παρατηρήσει κανείς περισσότερο μπάσο στους windows players (jriver, foobar) σε σχέση με mac players (amarra, pm, κλπ.) ή κάτι τρέχει με το δικό μου σεταπ; Μήπως φταίει ο asio driver των windows;

το jriver σε σχεση με amarra στα αυτια μου ηχουν το ιδιο στο μπασο, αλλα με το δευτερο να μου καθεται καπως πως να το πω πιο ζεστο στον ηχο,ολα τα αλλα μου ακουγονται πιο λεπτοηχα θα ελεγα.

done!!!!
Ρε παληκαρια στα ηχεια του κομπιουτερ, εχει τελειως αλλο ηχο απο τον foobar....
Δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος,αλλα ο jriver ακουγεται πιο δυνατα και πιο καθαρα.
Ετσι ειναι ή ακουω "φωνες" ????:flipout:

έχει και στο κανονικό σύστημα, άλλο ήχο.
απλά είναι βαρύ το ρημάδι....

done!!!!
Ρε παληκαρια στα ηχεια του κομπιουτερ, εχει τελειως αλλο ηχο απο τον foobar....
Δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος,αλλα ο jriver ακουγεται πιο δυνατα και πιο καθαρα.
Ετσι ειναι ή ακουω "φωνες" ????:flipout:

:flipout: welcome to the club!!!!!!

PS : Εγώ στα λεγα να ΜΗΝ μπλέξεις με δαύτα ΔΕΝ με άκουσες....

Ρε πλακα με κανετε....:smash:
Ειμαι απο τους πρωτους που ασπαστηκαν, το κομπιουτερ audio.
Οχι γιατι μου αρεσε,αλλα με βολεψε απιστευτα στα απολυτως ερασιτεχνικα dj καθηκοντα μου.
Για ρωτηστε τον Υπερηχα ,απο ποτε ειχαμε το πιρπιτσονι της Behringer????
Για ρωτηστε τον Dimdim απο ποσο παλια του τα εχω κανει τσουρεκια με τον foobar???

Γατακια.....ε γατακια:flipout::flipout:

Last edited:
Οχι γιατι μου αρεσε,αλλα με βολεψε απιστευτα στα απολυτως ερασιτεχνικα dj καθηκοντα μου.
Για ρωτηστε τον Dimdim απο ποσο παλια του τα εχω κανει τσουρεκια με τον foobar???

άμα πάρεις μακ ....θα τα πούμε...

Ετοιμος ημουν να το παρω αλλα κωλωσα τελευταια στιγμη,σκεπτομενος οτι επρεπε να μαθω και αγορασω ξαναμανα ολα τα προγραμματα.
Πηρα ενα Dell τουμπανο, και αραξα στα κυβικα μου.

Ετοιμος ημουν να το παρω αλλα κωλωσα τελευταια στιγμη,σκεπτομενος οτι επρεπε να μαθω και αγορασω ξαναμανα ολα τα προγραμματα.
Πηρα ενα Dell τουμπανο, και αραξα στα κυβικα μου.

Προσπαθείς με win based pc να ακούσεις της προκοπής;;; :flipout:

άμα πάρεις μακ ....θα τα πούμε...

Ακου τον Υπέρηχα, κάτι ξέρει.............

Το να προσπαθείς να παίξεις μουσική με μπέρι και windows 3.11 δεν θα το έλεγα ακριβώς "προυπηρεσία"...... Αλλά έχε χάρη που είσαι καλό παιδί και σε συμπαθώ βρε μπαγάσα !:HTEHEH56:

Βρε σεις μη το κάνουμε PC vs MAC πάλι ;)
Βάλε linux :p

Όπως και να έχει ένας NAS κατά την άποψή μου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Αξιοποιήστε το υπάρχον hardware με τον καλύτερο τρόπο μη τα βάψετε μπλε και τα πετάξετε στη θάλασσα, και τα παλιά μπορούν να πάρουν νέους ρόλους και τα καινούρια να αναλάβουν πιο φιλικά Interfaces κ.ο.κ.

Ρε συ εγω δεν ειμαι Hiendας, οποτε μια χαρα παιζει το συστημα.
Ειπαμεεεεεε........ ο καθενας αραζει στα κυβικα του-bye-

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: Μιλάς και εσύ που για να πάρεις τα ηχεία σου μέτραγες την καμπίνα τους ένα μήνα πρίν για να δείς αν θα βγάζουν χαμηλό :flipout:

Προσφάτως αναβάθμισα το foobar2000 ώστε να χρησιμοποιεί το νέο WASAPI plug-in version 3.0 beta 5 σε event mode (i.e. USB interfaces).
Πολύ καλά αποτελέσματα στα αρχεία υψηλής ανάλυσης.

ηθελα εδω και καιρό να δοκιμάσω τους διάφορους music players που εχω στα laptops και σημερα αφιερωσα λίγο χρονο για το πείραμα. Σύνδεσα ενα mac book pro καθώς και ένα pc laptop στο audiolab mdac και χρησιμοποίησα τα AKG K701 για συγκριση ώστε να ειναι όσο το δυνατόν πιο άμεσο το αποτέλεσμα

Πρώτο στα γούστα μου (ζεστός ήχος, μουσικός, involving, σε τραβάει μέσα στα δρώμενα) ηρθε το audirvana plus παίζοντας φυσικά σε mac - σε αντίστοιχη γρήγορη δοκιμή μεταξύ των players για mac, ο εν λόγω player μου ακούγεται καλύτερος και από τον amarra! - αλλά γι αυτή τη δοκιμή δεν χρησιμοποίησα καλό σύστημα δεδομένου ότι άκουγα από την έξοδο ακουστικών του mac με in ear ακουστικά της Shure (210)

Αν βγάλουμε τον παράγοντα mac από τη μέση, δεδομένου οτι δεν μπορω να αφιερώσω το mac book για ήχο μόνο, και γυρνώντας στους media players των windows, η έκπληξη, για μένα, ήρθε από τον boom player ο οποίος προσομοίωσε σε μεγάλο βαθμό τον ήχο του mac στα χαρακτηριστικά που ανέφερα. Αμέσως μετά έρχεται το Jriver v17 και τελευταίο το foobar με τα 2 τελευταία να παίζουν μέσω wassapi+ - το boom δεν έχει τέτοια επιλογή δεδομενου οτι μιλάει κατευθείαν στην κάρτα ήχου

Τώρα, βεβαια, αν βαλουμε τον παραγοντα ευχρηστια δυσκολα το mac συναγωνιζεται τον Jriver ο οποιος εχει βιβλιοθηκη με εξωφυλα, παιζει απο οποιοδηποτε browser ως remote control κλπ κατι που κανει την τελικη επιλογη δυσκολη.

Εν τελει, αν ηταν να ακουσω ενα cd ριπαρισμενο σε flac, θα επελεγα να συνδεσω το mac ωστε να χαρω το μεγιστο δυνατό ηχητικο αποτελεσμα της προσπαθειας αλλα αν ηθελα να εχω μια μονιμη πηγη συνδεδεμένη με το στερεοφωνικό (που θελω) θα επελεγα το Jriver και αυτό εχω κάνει ήδη..

Last edited: