Κάτι λάθος έχεις κάνει. Ο δίσκος πετάει. Εχω τον ίδιο στα 256GB. Στα optimizations ποιο έχεις επιλέξει?
Μόνος σου το παλεύεις ή το είδε και κάποιος με πιο εξειδικευμένες γνώσεις?
υγ:Πάντα υπάρχει ο πιο ειδικός, δεν είναι ντροπή.
Σε αντίστοιχο πρόβλημα μέλους του tomshardware,ότι δεν είχε δηλαδή διαφορά στην ταχύτητα,μετά από πολλές προτάσεις,κατέληξαν στο ότι είχε βάλει τον ssd,κοπιάροντας πάνω του τον παλιό σκληρό δίσκο.
Εσύ έκανες καθαρή εγκατάσταση;
Εχω S. 840 και πολλες φορες δεν τον "βλεπει" στην εκκινηση (εννοειται πως ειναι επιλεγμενος ως δισκος εκκινησης), και αναγκαζομαι να αναβοσβηνω 2-3 φορες για να εκκινησει. Τι λετε να τρεχει;
Ουφ!!!Τρομαξα κι εγω.Αυτό εννοώ. Το να ανοίξω σπίτι μου την " αλεπού" ή το office, δεν θα καταλάβω τίποτα ανάμεσα σε ssd. Μετά πάμε σε τιμή, αξιοπιστία.
Μάλιστα ένας φίλος έψαχνε ssd και σύγκρινε κατανάλωση ενέργειας για να κρατά περισσότερο η μπαταρία στο laptop. Γούστα είναι αυτά!![]()
Εχω S. 840 και πολλες φορες δεν τον "βλεπει" στην εκκινηση (εννοειται πως ειναι επιλεγμενος ως δισκος εκκινησης), και αναγκαζομαι να αναβοσβηνω 2-3 φορες για να εκκινησει. Τι λετε να τρεχει;
http://www.anandtech.com/show/8617/...e-to-fix-the-ssd-840-evo-read-performance-bug
είναι γνωστό πρόβλημα των 840 evo!
τρεξτε το fix απο τη samsung
Το ίδιο ισχύει και σε περιβάλλον mac, Τάσε?
Οκ, θα το τσεκάρω, αν και δεν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής..Thanks!
υγ: Υπάρχουν apple original ssd? :hmmmm:
Κοίτα αν έχεις 840 evo , έχεις σίγουρα πρόβλημα. Το παραδέχτηκε και η ίδια η εταιρία, δεν είναι θέμα να πιστέψεις εμένα. Κατά τύχη και εγώ είχα βάλει evo σε laptops συγγενών, παρατήρησα το πρόβλημα, και έχω τρέξει και το εργαλείο που επαναφέρει την απόδοση.
Διάβασε για το πρόβλημα, εμφανίζεται με τον καιρό, και στην ουσία αρχεία που είναι γραμμένα μήνες πριν, διαβάζονται πολύ αργά. (λ.χ. αρχεία από την εγκατάσταση του λειτουργικού που έχουν γραφτεί πάνω από μηνα)
Original apple = Αυτοί που αγοράζεις από την ίδια την apple, σε διπλές+ τιμές από ότι της αγοράς…
Εχεις δίκιο Τάσε, τα διάβασα...Θα τον περάσω από ιερά εξέταση τον νέο!
Ευχαριστώ tmjuju. Μόλις έκανα apply το fix. Στα 4k το read πήγε από τα 45 MB/sec στα 77 !http://www.anandtech.com/show/8617/...e-to-fix-the-ssd-840-evo-read-performance-bug
είναι γνωστό πρόβλημα των 840 evo!
τρεξτε το fix απο τη samsung
Σε γεμάτο 500αρι μου πήρε περίπου 4 ώρες, αν και δεν κράτησα ακριβώς χρονόμετρο. Αν έχεις γεμάτο 1ΤΒ , υπολόγιζε να ξεκινάς απόγευμα μπας και μέχρι μεσάνυχτα το δεις να ξεμπερδεύει.
Ευτυχώς δεν έχω διαβάσει για καμία καταστροφή αρχείων ως τώρα. Κάλου κάκου η συμβουλή είναι πάντα backup στα αρχεία μας. Αλλά ευτυχώς όπως προείπα δεν έχω διαβάσει για περίεργα προβλήματα με το εργαλείο.
Άρα εύχομαι καλό βόλι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.