Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Επειδή δεν βλέπω να συμφωνείτε, θα σας πώ πιός είναι ο καλύτερος τελικός στον πλανήτη.
Ο τελικός του Champions league.

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Επειδή δεν βλέπω να συμφωνείτε, θα σας πώ πιός είναι ο καλύτερος τελικός στον πλανήτη.
Ο τελικός του Champions league.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ωραια τα λεει ο kharmacoma πολυ μου αρεσει ετσι να κανει καποιους να τριξουν οι καρεκλες τους

Για περαιτέρω εμπέδωση της απαρχαιομένης, προπολεμικής, διαστροφικής, άτεχνης, πρωτόγονης, αναιμικής τεχνολογίας κακόγουστου αστείου
επισκεφτείτε www.atma-sphere.com
Μοντέλα από 30 ΕΕΩΩΩΩΩΩΣ 500 Watts!!!!!!!
6 Golden Ear Awards από το The Absolute Sound
2 Editors' Choice από το The Absolute Sound
8 Reviewers' Choice από το Soundstage
1 Hall of Fame από το Soundstage
1 Edge of Art 2007 από το Soundstage
Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Κύριε Στεφανίδη, δεν με προβληματίζει αν θέλετε να απαντήσετε ή να αντικρούσετε κάποιο μήνυμά μου, αλλά πριν να το κάνετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε πλήρως αυτό που γράφω. Αν αυτό σας είναι αδύνατο, ζητήστε να σας το εξηγήσει κάποιος άλλος, για να μη χάνετε άδικα το χρόνο σας.

προσπαθήστε να κατανοήσετε πλήρως αυτό που γράφω

Αυτό είναι αδύνατο. Περάστε έξω κύριε...

Άσε που είσαι και εκτός θέματος, διότι ουδέποτε εξέφρασες την προσωπική σου άποψη για το "Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη", όπως ρώτησε ο φίλος μας που ξεκίνησε αυτό το thread....

Οπότε... Περάστε έξω κύριε...

:BDGBGDB55:

Εξαρτάται από τις προθέσεις τους. Αν φτιάχνουν SET για να λένε ότι φτιάχνουν καλούς ενισχυτές, τότε είναι αμαθείς. Αν φτιάχνουν SET για να τα χρεώνουν όσο μια πυραυλάκατο, τότε είναι αλάνια. Υποθέτω ότι στην αγορά δραστηριοποιούνται κατασκευαστές αμφοτέρων των κατηγοριών.

Χθες πεταχτηκα για ενα καφε στα γρηγορα στου Βασιλη και μια και υπηρχαν διαθεσημα ακουσα ενα Ψηφιακο ενα ΣΕΤ και ενα SS Hiend ενισχτυτη πανω στα ML που υπηρχαν σπιτι του. Λοιπον ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Θα στο επιβαιβαιωσει και ο Β.

Σπιτι μου τωρα ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ (κορνα) ΙΣΧΥΕΙ το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ.
Αυτες τις μερες υπαρχει ενας Pass, ενα gainclone, δυο "ψηφιακα" και φυσικα ΣΕΤ. Σε ολα τα παραπανω εχω αφιερωσει ΩΡΕΣ ενασχολισης, ψαξιματως διαβασματος και φυσικα χαμαλοδουλειας - κατασκευης. Δεν ειμαι καθολου ρομαντικος ουτε πιστευω στις χαζομαρες (συναισθημα- γλυκες και λοιπα) που γραφονται για τις λαμπες.
Η τριοδος ομως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο καθε αλλη εφαρμογη, λαμπας ή ΣΣ.
Υπαρχουν τα παντα στημενα και ετοιμοπολεμα, αν κατεβεις για την εκθεση ευχαριστως να ακουσουμε παρεα.

Δεν αμφισβητω οτι υπαρχει πολυ μουφα και σαβουρα στην αγορα της λαμπας.
Ομως να τους βαζεις ολους σ ενα καζανι και να παρεις μια κουταλα και να ανακατευεις δεν ειναι σωστο. Πιστεω οτι σε καποιους χαρακτιρισμους πρεπει να κανεις πισω ...

Χθες πεταχτηκα για ενα καφε στα γρηγορα στου Βασιλη και μια και υπηρχαν διαθεσημα ακουσα ενα Ψηφιακο ενα ΣΕΤ και ενα SS Hiend ενισχτυτη πανω στα ML που υπηρχαν σπιτι του. Λοιπον ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Θα στο επιβαιβαιωσει και ο Β.

Αυτες τις μερες υπαρχει ενας Pass, ενα gainclone, δυο "ψηφιακα" και φυσικα ΣΕΤ. Σε ολα τα παραπανω εχω αφιερωσει ΩΡΕΣ ενασχολισης, ψαξιματως διαβασματος και φυσικα χαμαλοδουλειας - κατασκευης. Δεν ειμαι καθολου ρομαντικος ουτε πιστευω στις χαζομαρες (συναισθημα- γλυκες και λοιπα) που γραφονται για τις λαμπες.
Υπαρχουν τα παντα στημενα και ετοιμοπολεμα, αν κατεβεις για την εκθεση ευχαριστως να ακουσουμε παρεα.

Ομως να τους βαζεις ολους σ ενα καζανι και να παρεις μια κουταλα και να ανακατευεις δεν ειναι σωστο. Πιστεω οτι σε καποιους χαρακτιρισμους πρεπει να κανεις πισω ...

Εντάξει ρε Μήτσο, αν νομίζεις ότι είναι έτσι, να μη σου χαλάσω το όνειρο. Αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να γίνει το βλέμμα σου αετίσιο, πες μου...

Εντάξει ρε Μήτσο, αν νομίζεις ότι είναι έτσι, να μη σου χαλάσω το όνειρο. Αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να γίνει το βλέμμα σου αετίσιο, πες μου...

Κωστα, δεν νομιζω οτι ειναι ετσι, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ. Ουτε χαλας κανενα ονειρο μην ανυσηχεις.
Αλλα ας πουμε πως εχεις δικιο. Για πες λοιπον πως θα γινει το βλεμμα μου αετισιο?

ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω πρόταση. Οι υλοποιήσεις SET (τρανζίστορ ή λυχνία) σε αυτά τα σημεία (αλλά και σε άλλα όπως αρμονικές, χώρος και το ποιό σημαντικό απο όλα ή ταχύτητα) όντως υπερτερούν και δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σε αυτό.
Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι, δεν είναι θέμα ερμηνείας.
Εκεί που 'χαλάει' η συνταγή στα SET είναι το θέμα της αποδιδόμενης ισχύος.
Η χαμηλή τους ισχύ μας οδηγεί ή σε full range υλοποιήσεις που εκεί αντιμετωπίζουμε άλλα θέματα ή σε θυριώδης υλοποιήσεις με καταναλώσεις στο +1KW.

Σε ενα SET συνδιαζονται 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ στοιχεια.

1) Η Τριοδος λυχνια
2) Η καθαρη Ταξη Α
3) Η απουσια Global Feedback (στις περισσοτερες περιπτωσεις).

Σε ποιο στοιχειο αποδιδεις περισσοτερο το οτι σου αρεσουν τα SET ?

Ως γνωστον
- σαν SE μπορουν να δουλεψουν και οι Πεντοδες.
- σε Ταξη Α μπορει να δουλεψει και ενα ΡΡ.
- υπαρχουν ΡΡ με Τριοδες.
- υπαρχουν SET με Αναδραση.

Εχεις ακουσει παρομοιες τοπολογιες ?
Εαν ΝΑΙ, πως τις συγκρινεις με το απλο Non Feedback - Class A - SET ?

Ρωτησες ποιας τοπολογιας και με τι ενεργα εξαρτηματα ηταν κατα τον Βασιλη οι Ενισχυτες που οδηγησαν καλυτερα τα ML του ?

Τά P-P σχεδιάστηκαν για να καλύψουν άλλες ανάγκες που χρήζουν ισχύος ,
γήπεδα clubs γάμους βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις , και τώρα τελευταία ηχεία με 94 μονάδες και 7 x-over ..
απέχουν μακράν το να παίξουν σωστά μουσική σε σύγκριση με την τοπολογία set

όχι δεν είναι επιστημονικό απόφθεγμα , με μια απλή ακρόαση καταλαβαίνεις .. δεν χρειάζεται μαστερ

kondo-ongaku-1_LRG.jpg

μια αηδία και μισή !!! βγανει δεν βγάνει 25 βατ :grinning-smiley-043

Ongaku

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Ο καλύτερος τελικός του κόσμου ... από αυτούς που ξέρουν να κατασκευάζουν μερικά από τα καλύτερα ηχεία του κόσμου...

The ARBITER AMP

http://www.dynaudiousa.com/products/electronics/arbiter/arbamp.htm

Οι έχοντες κουδουνίστρες παρακαλούνται να μην εκφέρουν άποψη..:flipout:

Απάντηση: Re: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Τά P-P σχεδιάστηκαν για να καλύψουν άλλες ανάγκες που χρήζουν ισχύος ,
γήπεδα clubs γάμους βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις , και τώρα τελευταία ηχεία με 94 μονάδες και 7 x-over ..

Μια βάφτιση κοστίζει σήμερα περίπου όσα ένας καλός τριοδικός ενισχυτής.
Ενας γάμος κοστίζει όσο μία βάφτιση συν ένα λαμπάτο προ
... και το διαζύγιο, ένα εφάπαξ τίμημα με όλα τα παραπάνω συν τα καλώδια που αλλάζει ο Καρμακόμα το μήνα.
:flipout:

Αφου σου εχω πει. Εγω τελειωσα, δεν ξανα-αλλαζω τιποτα!:flipout:

Παντως τα set ειναι τα μονα που μετα απο μια ακροαση περνεις την πρωην σου που εχεις να της μιλησεις 7 χρονια...:flipout: