Επειδή δεν βλέπω να συμφωνείτε, θα σας πώ πιός είναι ο καλύτερος τελικός στον πλανήτη.
Ο τελικός του Champions league.
Για περαιτέρω εμπέδωση της απαρχαιομένης, προπολεμικής, διαστροφικής, άτεχνης, πρωτόγονης, αναιμικής τεχνολογίας κακόγουστου αστείου
επισκεφτείτε www.atma-sphere.com
Μοντέλα από 30 ΕΕΩΩΩΩΩΩΣ 500 Watts!!!!!!!
6 Golden Ear Awards από το The Absolute Sound
2 Editors' Choice από το The Absolute Sound
8 Reviewers' Choice από το Soundstage
1 Hall of Fame από το Soundstage
1 Edge of Art 2007 από το Soundstage
Ευχαριστώ. Λ.Σ.
προσπαθήστε να κατανοήσετε πλήρως αυτό που γράφω
Εξαρτάται από τις προθέσεις τους. Αν φτιάχνουν SET για να λένε ότι φτιάχνουν καλούς ενισχυτές, τότε είναι αμαθείς. Αν φτιάχνουν SET για να τα χρεώνουν όσο μια πυραυλάκατο, τότε είναι αλάνια. Υποθέτω ότι στην αγορά δραστηριοποιούνται κατασκευαστές αμφοτέρων των κατηγοριών.
Χθες πεταχτηκα για ενα καφε στα γρηγορα στου Βασιλη και μια και υπηρχαν διαθεσημα ακουσα ενα Ψηφιακο ενα ΣΕΤ και ενα SS Hiend ενισχτυτη πανω στα ML που υπηρχαν σπιτι του. Λοιπον ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Θα στο επιβαιβαιωσει και ο Β.
Σπιτι μου τωρα ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ (κορνα) ΙΣΧΥΕΙ το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ.
Αυτες τις μερες υπαρχει ενας Pass, ενα gainclone, δυο "ψηφιακα" και φυσικα ΣΕΤ. Σε ολα τα παραπανω εχω αφιερωσει ΩΡΕΣ ενασχολισης, ψαξιματως διαβασματος και φυσικα χαμαλοδουλειας - κατασκευης. Δεν ειμαι καθολου ρομαντικος ουτε πιστευω στις χαζομαρες (συναισθημα- γλυκες και λοιπα) που γραφονται για τις λαμπες.
Η τριοδος ομως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο καθε αλλη εφαρμογη, λαμπας ή ΣΣ.
Υπαρχουν τα παντα στημενα και ετοιμοπολεμα, αν κατεβεις για την εκθεση ευχαριστως να ακουσουμε παρεα.
Δεν αμφισβητω οτι υπαρχει πολυ μουφα και σαβουρα στην αγορα της λαμπας.
Ομως να τους βαζεις ολους σ ενα καζανι και να παρεις μια κουταλα και να ανακατευεις δεν ειναι σωστο. Πιστεω οτι σε καποιους χαρακτιρισμους πρεπει να κανεις πισω ...
Εντάξει ρε Μήτσο, αν νομίζεις ότι είναι έτσι, να μη σου χαλάσω το όνειρο. Αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να γίνει το βλέμμα σου αετίσιο, πες μου...
ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Χθες πεταχτηκα για ενα καφε στα γρηγορα στου Βασιλη και μια και υπηρχαν διαθεσημα ακουσα ενα Ψηφιακο ενα ΣΕΤ και ενα SS Hiend ενισχτυτη πανω στα ML που υπηρχαν σπιτι του. Λοιπον ο single ended στα κρισιμα σημεια των φωνων -χορωδιων βιολιων και λοιπα, επαιξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Θα στο επιβαιβαιωσει και ο Β.
Σπιτι μου τωρα ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ (κορνα) ΙΣΧΥΕΙ το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ.
Αυτες τις μερες υπαρχει ενας Pass, ενα gainclone, δυο "ψηφιακα" και φυσικα ΣΕΤ. Σε ολα τα παραπανω εχω αφιερωσει ΩΡΕΣ ενασχολισης, ψαξιματως διαβασματος και φυσικα χαμαλοδουλειας - κατασκευης. Δεν ειμαι καθολου ρομαντικος ουτε πιστευω στις χαζομαρες (συναισθημα- γλυκες και λοιπα) που γραφονται για τις λαμπες.
Η τριοδος ομως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο καθε αλλη εφαρμογη, λαμπας ή ΣΣ.
Υπαρχουν τα παντα στημενα και ετοιμοπολεμα, αν κατεβεις για την εκθεση ευχαριστως να ακουσουμε παρεα.
Δεν αμφισβητω οτι υπαρχει πολυ μουφα και σαβουρα στην αγορα της λαμπας.
Ομως να τους βαζεις ολους σ ενα καζανι και να παρεις μια κουταλα και να ανακατευεις δεν ειναι σωστο. Πιστεω οτι σε καποιους χαρακτιρισμους πρεπει να κανεις πισω ...
Ο καλύτερος τελικός του κόσμου ... από αυτούς που ξέρουν να κατασκευάζουν μερικά από τα καλύτερα ηχεία του κόσμου...
The ARBITER AMP
http://www.dynaudiousa.com/products/electronics/arbiter/arbamp.htm
Τά P-P σχεδιάστηκαν για να καλύψουν άλλες ανάγκες που χρήζουν ισχύος ,
γήπεδα clubs γάμους βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις , και τώρα τελευταία ηχεία με 94 μονάδες και 7 x-over ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.