Εννοώ πως οι αναιμικοί ενισχυτές των ολίγων βατ και τοπολογίας SET είναι απλώς μια διαστροφή που ταλανίζει τη βιοτεχνία καταναλωτικών ηλεκτρονικών, συνεπικουρούμενη από μια συγκεκριμένη ομάδα αμαθών ή ημιμαθών δημοσιογραφούντων ανά τον πλανήτη, και μια κάπως πολυπληθέστερη ομάδα θυμάτων που τους αγοράζουν. Οι τρίοδοι λυχνίες είναι προπολεμική τεχνολογία και έχουν εγκαταλειφθεί παντού, προς χάριν των τετρόδων και άνω, σε όλους τους τομείς, εξαιρουμένης, βεβαίως, της εν λόγω διαστροφής. Κάτι δηλαδή σαν αυτά τα πρωτόγονα, άτεχνα και αναιμικά μοτέρ της Harley Davidson. Τα τριοδικά SET είναι κάτι μεταξύ κακόγουστου αστείου και μόδας και τίποτε παραπάνω.
Δεν παρεξηγώ την φιλική σου υπόδειξη αλλά και δε πιστεύω πως πράγματι γράφω σε λάθος κατηγορία.
Δεν είναι ότι δε θαυμάζω κι εγώ όλα αυτά τα μεγαθύρια του χώρου. Προς Θεού δηλαδή! Τί άλλο από θαυμασμό μπορεί κανείς να έχει για τέτοια κατασκευάσματα! Είναι απίστευτα καλά μηχανήματα και σαφώς παίζουν στην δική τους κατηγορία που είναι πολύ πάνω από όποια άλλη! Μακάρι να τα είχα κι εγώ εδώ και τώρα! Αλλά μόνο αν μου τα χάριζαν ή έστω μου έκαναν μια τόοοοσο καλή προσφορά στα λεφτά που προανέφερα.
Απλώς θεωρώ υπερβολικά διογκωμένα τα ποσά που κοστίζουν σε σχέση με το τι τελικά σου προσφέρουν. Όχι δηλαδή σε σχέση με το πόσο αξίζουν σα κατασκευές και μελέτη και απόδοση. Μπορεί και να δικαιολογούν τελικά το κόστος τους, δε λέω (αν και πάλι επιφυλάσσομαι σοβαρά), ωστόσο αυτό που τελικά θα σου δώσουν θεωρώ ότι δεν αξίζει να το πληρώσει κανείς τόσο.
Εννοώ πως οι αναιμικοί ενισχυτές των ολίγων βατ και τοπολογίας SET είναι απλώς μια διαστροφή που ταλανίζει τη βιοτεχνία καταναλωτικών ηλεκτρονικών, συνεπικουρούμενη από μια συγκεκριμένη ομάδα αμαθών ή ημιμαθών δημοσιογραφούντων ανά τον πλανήτη, και μια κάπως πολυπληθέστερη ομάδα θυμάτων που τους αγοράζουν. Οι τρίοδοι λυχνίες είναι προπολεμική τεχνολογία και έχουν εγκαταλειφθεί παντού, προς χάριν των τετρόδων και άνω, σε όλους τους τομείς, εξαιρουμένης, βεβαίως, της εν λόγω διαστροφής. Κάτι δηλαδή σαν αυτά τα πρωτόγονα, άτεχνα και αναιμικά μοτέρ της Harley Davidson. Τα τριοδικά SET είναι κάτι μεταξύ κακόγουστου αστείου και μόδας και τίποτε παραπάνω.
εχεις ακουσει κανα κορυφαιο SET? εγω ενα ακουσα (Wavac) και ομολογω οτι σοκαριστηκα λιγακι....
επίσης νομίζεις ότι ένα ΣΕΤ προσωμοιάζει τον ήχο μιας ορχήστρας σε κάποιο μουσικό μέγαρο ανά την υφήλιο?
perator:
θετικά ή αρνητικά?
επίσης νομίζεις ότι ένα ΣΕΤ προσωμοιάζει τον ήχο μιας ορχήστρας σε κάποιο μουσικό μέγαρο ανά την υφήλιο? ή τον γυαλίζει ευφωνικά?
perator:
Kωστα, καλα αυτοι που τους αγοραζουν, οκ αμαθεις, ασχετοι, θυματα κλπ.
Αυτοι που τους φτειαχνουν ειναι και αυτοι αμαθεις?
εχεις ακουσει κανα κορυφαιο SET? εγω ενα ακουσα (Wavac) και ομολογω οτι σοκαριστηκα λιγακι....
Ναι έχω ακούσει κάποια τέτοια SET, αλλά μην πλανάσαι. Αυτά τα SET δεν είναι κορυφαία. Σιγά μην είναι κορυφαίο ένα SET που δουλεύει με ένα λαμπόγυαλο σχεδίασης της δεκαετίας του 1920...
Οι τρίοδοι λυχνίες είναι προπολεμική τεχνολογία και έχουν εγκαταλειφθεί παντού, προς χάριν των τετρόδων και άνω, σε όλους τους τομείς, εξαιρουμένης, βεβαίως, της εν λόγω διαστροφής. Κάτι δηλαδή σαν αυτά τα πρωτόγονα, άτεχνα και αναιμικά μοτέρ της Harley Davidson. Τα τριοδικά SET είναι κάτι μεταξύ κακόγουστου αστείου και μόδας και τίποτε παραπάνω.
Ναι έχω ακούσει κάποια τέτοια SET, αλλά μην πλανάσαι. Αυτά τα SET δεν είναι κορυφαία. Σιγά μην είναι κορυφαίο ένα SET που δουλεύει με ένα λαμπόγυαλο σχεδίασης της δεκαετίας του 1920...
τα άλλα τα pussπουλια μου φέρνουν κατι σε μπρουτάλ χασάπη ..
Δεν καταλαβω γιατι πολλοι προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους στον αλλο,περι ποια τεχνολογια ειναι ανωτερη,ποιος ηχος ειναι πιο κοντα στον πραγματικο,ποια τεχνολογια ειναι πιο τιμια και σε ποια σου πιανουν τον κ..ο οι κατακευαστες....
Το χομπυ δεν ειναι διαγωνισμος μετρησεων τυπου dragster για τα απολυτα νουμερα.Αν ο ενας εκστασιαζεται στο ακουσμα ενος κρελλ,και ενας αλλος στο ακουσμα μιας 845-211-813 κτλ ειναι καθαρα υποθεση δικη του και κανενος αλλου.Μεγαλα παιδια ειμαστε και υπευθυνοι των πραξεων-μοιρας μας,και δεν χρειαζεται κανενας να ανοιξει τα αυτια/ματια κανενος.
Εξαλλου ειμαι της αποψης(οπως και πολλοι αλλοι)οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσουμε το κομματι που μας αρεσει οπως εκτελεστηκε,ποτε μα ποτε.Υπαρχουν απειρα ακουσματα οσα και τα μηχανακια που κυκλοφορουν(και οι ιδιοκατασκευες)ετσι ο καθενας επιζητει να ακουει με τον τροπο που νιωθει αυτος καλυτερα.
εξυπηρετούν κάτι ;
Μα ειναι απλο.
Οι αντιπροσωποι εξυπηρετουν τα μηχανηματα που εμπορευονται, τα τσιρακια τα μηχανηματα που (παρα)εμπορευονται, και οι ηλιθιοι (ασχετοι) τον εγωισμο τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.