Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Χέχέ.Και ο Στέργιος (γράφαμε σχεδόν ταυτόχρονα)τά ίδια είπε γιά την διαδικασία´επιλογής δίσκου´από την δισκοθήκη του.
Είδες βρε που συμφωνούμε τελικά? :ears:
Χέχέ.Και ο Στέργιος (γράφαμε σχεδόν ταυτόχρονα)τά ίδια είπε γιά την διαδικασία´επιλογής δίσκου´από την δισκοθήκη του.
. Κάτι σαν όλες οι γυναίκες διαθέσιμες και επιλογή όποιας θέλεις ανα πάσα στιγμή έναντι αντιτίμου
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι!!!!! :ernaehrung004::ernaehrung004:Χαίρομαι στήν ιδέα ότι και κάποιος άλλος μοιράζεται τήν ευχαρίστησή μου.
Και αυτή είναι και η κεντρική ιδέα τής συμμετοχής μου εδώ.
Είναι και ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας ακολουθεί τη διαδικασία της μουσικής ακρόασης.
Εγώ πηγαίνω στη δισκοθήκη μου και...χαζεύω. Ποτέ δε ξέρω από πριν τι ακριβώς θέλω να ακούσω κάθε φορά.
Ξέρω στο περίπου.
Δε ξέρω αν μπορώ να αλλάξω αυτή τη συμπεριφορά με τους...σκληρούς δίσκους.
Μάλλον θα πρέπει να έχω σε ένα...βιβλιαράκι τα εξώφυλλα της συλλογής μου και να την ξεφυλλίζω κάθε φορά που θέλω να ακούσω κάτι...
Θινγκς τσέηντζ...
Δεν κατεβάζω τίποτα.
Όταν δανείζομαι οι δυνατές επιλογές είναι δύο:
Αν είναι καλό αγοράζεται. αλλιώς δεν μπορώ να "μπω" στο πετσί του
Αν δεν είναι καλό, καταδικάζεται στο να μείνει στο ράφι για πάντα.
Αγόραζα πάντα.
Κάθε δίσκος είχε την ιστορία του, την ημερομηνία του, τα χρώματά του, τον καιρό του, αν έβρεχε αν είχε ήλιο.
Κάθε δίσκος έχει "ουσία"
Εχω ipod αλλά πάντα είναι γεμάτο με δικά μου πράγματα. Μόνο τότε ξέρω πως είναι τα εξώφυλλα, πως μυρίζει, πως το νιώθεις στην αφή. (Ναι οι δίσκοι έχουν μυρωδιά και αφή)
Μην μπερδεύουμε ipod με δίσκους.
Αλλο εξυπηρετεί το ένα, άλλο το άλλο.
Δοκίμασα τη λύση σκληρό δίσκο, ακόμα και γιά τα δικά μου.
Δεν φαίνεται να περπατάει...
Maurice Ravel:'Il n'y a pas besoin de s'ouvrir la poitrine pour montrer qu'on a du coeur'.
H στήν μητρική γλώσσα τής κυρίας Διαμαντοπούλουflipout:
):'One doesn't need to open one's chest to show that one has heart'.
Μάλλον θά συμφωνεί και ο Ντόκ σέ αυτό.
Σπύρο ελπίζω ότι το σχόλιό μου δεν έτυχε λάθος ερμηνείας λόγω διατύπωσης.
Απολύτως καλοπροαίρετο, με θετικά αισθήματα και χωρίς να κρύβει πίσω του κανένα υπαινιγμό.
:smile:
Aντιθέτως βρέ.
Σχολίασα (μέσω Ravel)τό ευγενέστατο και τιμητικό σχόλιό σου.
Πρός Θεού.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.