rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?
Δηλαδη ο καλλιτεχνης ειναι δεσμιος της θελησης του κοινου ,το οποιο καθοριζει στην ουσια απο πριν τις επιλογες του ?
Aς κανει αυτος την εκπληξη και εμεις θα ακολουθησουμε..Εμενα πχ δεν θα με πειραζε να δω ας πουμε κατι πιο φρεσκο απο τον Σπρινγκστην (τον αναφερω γιατι καπου λεγατε για αυτον) απο αυτη την μια απο τα ιδια (για τους φαν κι μονο ) δουλεια....
Εγω θα ελεγα οτι το κοινο ειναι αυτο που θυσιαζεται στο βωμο του ευκολου κερδους απο καλλιτεχνες και πολυ περισσοτερο απο εταιρειες που πιεζουν τους προηγουμενους να παρουσιασουν ενα εργο σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Λες και την εμπνευση την πουλανε στα περιπτερα..
Αυτη η επιλογη του downloading και της αγορας μεμονωμενων κομματιων μαλλον θα ωθησει τα συγκροτηματα να παρουσιαζουν πιο ολοκληρωμενες δουλειες...νομιζω..αν και φοβαμαι το καταραμενο μαρκετινγκ..ισως τελικα πουλαει περισσοτερο αυτος που εχει μεγαλυτερη προβολη στο second life πχ
Τί ωραία προοπτική! στο όνομα της ...επιτυχημένης αγοράς αγοράζουμε πια δίσκους deja vu.
με το συμπάθειο αλλά μου θυμίζει λίγο ...safe sex.
Σκέφτομαι Καταναλωτές που επενδύουν στα σίγουρα.
Και το στοιχείο της έκπληξης; το excitement; Που πάει αυτό;
Εγώ ευχαρίστως θα αγόραζα δέκα μάπες για να βρώ το ένα διαμάντι.
Αυτή την αίσθηση δεν την αλλάζω με τίποτα.
Πιστεύω πως η μουσική, τουλάχιστον η ευρέως ...διακινούμενη και αποδεκτή, αντικαθρεφτίζει σε μεγάλο βαθμό τα ακροατήριά της.
Πιστεύω πως το κοινό γίνεται όλο και πιο συντηρητικό και αγοράζει πλέον δίσκους με τα ίδια κριτήρια που αγοράζει ...φέτα. Γι αυτό και οι μουσικές του είναι πιά τόσο προβλέψιμες, κοινότυπες και βαρετές.
Υπό αυτήν την άποψη θεωρώ πολύ υγιεινό που η νεολαία απομακρύνεται από τη μαζική μουσική: υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
Δηλαδη ο καλλιτεχνης ειναι δεσμιος της θελησης του κοινου ,το οποιο καθοριζει στην ουσια απο πριν τις επιλογες του ?
Aς κανει αυτος την εκπληξη και εμεις θα ακολουθησουμε..Εμενα πχ δεν θα με πειραζε να δω ας πουμε κατι πιο φρεσκο απο τον Σπρινγκστην (τον αναφερω γιατι καπου λεγατε για αυτον) απο αυτη την μια απο τα ιδια (για τους φαν κι μονο ) δουλεια....
Εγω θα ελεγα οτι το κοινο ειναι αυτο που θυσιαζεται στο βωμο του ευκολου κερδους απο καλλιτεχνες και πολυ περισσοτερο απο εταιρειες που πιεζουν τους προηγουμενους να παρουσιασουν ενα εργο σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Λες και την εμπνευση την πουλανε στα περιπτερα..
Αυτη η επιλογη του downloading και της αγορας μεμονωμενων κομματιων μαλλον θα ωθησει τα συγκροτηματα να παρουσιαζουν πιο ολοκληρωμενες δουλειες...νομιζω..αν και φοβαμαι το καταραμενο μαρκετινγκ..ισως τελικα πουλαει περισσοτερο αυτος που εχει μεγαλυτερη προβολη στο second life πχ