Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Πουθενά δέν έχει απαγορευτεί να γραφτεί οτιδήποτε και γιά οποιοδήποτε είδος μουσικής.
Οποιος θέλει γράφει.
Απ´εκεί και πέρα δέν προβληματίζομαι γιά τίποτα.
Γράφω -όταν γράφω-γιά την πλάκα μου(oυδείς μέ πληρώνει γι´αυτό,όπως και τούς υπολοίπους..) και γιά αυτά πού αρέσουν σέ μένα,όπως και οι άλλοι γι´αυτά πού τούς αρέσουν.Καί ένας να δοκιμάσει να ακούσει ένα δίσκο απ´αυτούς πού ακούω χαρά μου.Και να μήν ακούσει ,όσο δέν βαριέμαι θά γράφω.

Τά περί ´κλειστού club'τά θεωρώ ´προφάσεις εν αμαρτίαις´.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Θελετε να ειστε μια παρεα ανθρωπων που απλως να λετε τα δικα σας...μπορειτε να ειστε...αλλα επετρεψε μας να καταθετουμε και την δικη μας κουραστικη και ταπεινη γνωμη...

meletov εδώ μου τα χαλάς . Οχι για κανένα άλλο λόγο , αλλά γιατί είδα ότι σε άλλο παρεμφερές φόρουμ , κατέθεσες , εν περιλήψει ή και επιγραμματικά τις απόψεις σου , για ορισμένους δίκσους του 2007 , μεταξύ των οποίων οι έξοχοι Gnac - τους οποίους δεν είδα κανέναν εδώ να τους αναφέρει , εμού συμπεριλαμβανομένου ( από εσένα πήρα ερέθισμα να τους ακούσω και από τον Α. Ζήλο στο Δίφωνο ). Για να μην θυμηθώ λοιπόν τον "ποιητικότατο" στίχο : "Αλλού τρώς , αλλού πίνεις , αλλού πάς και το δίνεις" :flipout:, για γράφε κι εδώ σε παρακαλώ τις απόψεις σου για δίσκους .

Επειδή είπατε για σεβασμό στον καλλιτέχνη κτλ. κτλ. και πως αν δεν πληρώσεις το δημιούργημα δεν σέβεσαι το δημιουργό...
Να πληρώνω και τον κληρονόμο αν ο καλλιτέχνης είναι μακαρίτης;:drummer:
Το σεβασμό μου τον κατέθεσα με το να παρευρίσκομαι σε συναυλίες πληρώνοντας το εισιτήριο και κρατώντας το απόκομμα με ευλάβεια και να :worshippy::worshippy::worshippy:
Παρομοίως όταν ακούω ακόμα και δυό και τρεις φορές απανωτά τον ίδιο δίσκο είτε είναι κατεβασμένος, είτε αγορασμένος, είτε αντιγραμμένος, την ίδια μέρα για μια βδομάδα και βάλε.
Το ίδιο όποτε ανέβηκα στα "βραχάκια" του Λυκαβητού από τις 7 με τα βραχάκια να πιάνουν 50οC για να παρακολουθήσω στο τσάμπα συναυλία (δεν θυμάμαι να δυσανασχέτησε κάποιος καλλιτέχνης, χαιρετούρες, φωτογραφίες και αφιερώσεις μόνο θυμάμαι ). Εκτός αν το λιώσιμο και το στήσιμο μέσα στον ήλιο αποτελεί από μόνο του ασέβεια οπότε ο,τιδήποτε άλλο είναι περιττό.

Εννοείται πως δεν μέμφομαι κανέναν από όσους αγοράζουν δίσκους, ούτε καν θεωρώ πως έχουν "βίδα". Ίσα ίσα που τους καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όχι και να μας πείτε πως μόνο όσοι αγοράζουν ασημί και μαύρα δισκάκια αποτίουν :grinning-smiley-043 στον καλλιτέχνη και όλοι οι άλλοι τον κλ@ν0υν :blush:...με το συμπάθειο δηλαδή!

Last edited:
Το live είναι πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρος. Σε κάποια συνέντευξη μουσικού διάβασα περίπου τα παρακάτω:
"Εγώ είμαι μουσικός. Από αυτό ζω. Αφού αυτή είναι η δουλειά μου, πρέπει να παίζω μουσική, όχι να γράφω ένα CD και μετά να κάθομαι. Για αυτό δίνω πάνω από 200 συναυλίες το χρόνο".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Τι σχεση εχει το θεμα του καπνισματος με το θεμα της μουσικης ? Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν...δεν κανω εκστρατεια υπερ του downloading...και δεν μπορω να καταλαβω..τοσο πολυ σε κουρασαν αυτα που εγραψα....

Το ξερω οτι το θεμα δεν προκειται να οδηγησει πουθενα...αλλωστε ενα θεμα με τιτλο αυτο προτιματε η αυτο..ειναι καταδικασμενο να μην οδηγησει καπου..αλλα παρολα αυτα νομιζω δεν ειναι κακο οι ανταλλαγες αποψεων..

Να σου πω την αληθεια παραδεχτηκα και σεβαστηκα το ποστ του Ντοκατζη ..που μιλησε για διαφορετικους χαρακτηρες και ειπε..εγω ειμαι αυτος..οπως και του αλλου φιλου που αμεσως μετα προσθεσε οτι μεσω αυτης της ανταλλαγης αποψεων και συζητησεων ηρθε σε επαφη με ανθρωπους με τα ιδια ενδιαφεροντα με αυτον..γιατι ενας σκοπος της μουσικης ειναι αυτος να φερει τους ανθρωπους κοντα...

Απεναντιας δεν σεβομαι τιποτα στο παραπανω ποστ σου..που μαλλον θα το χαρακτηριζα περιττο...λυπαμαι ετσι νιωθω...

Απεναντιας θα επρεπε να σας προβληματισει που ενω την κατηγορια την διαβαζουν τοσα ατομα και αποτελει (οι συζητησεις , οι παρουσιασεις δισκων ,ο τροπος γραφης ορισμενων ) κοσμημα για το avclub... ποσταρουν οι ιδιοι και οι ιδιοι..10 ατομα ολα και ολα..

Γιατι ? Γιατι κατι ποστ σαν αυτο απωθουν τους περισσοτερους και τους φοβιζουν να συμμετεχουν..

Θελετε να ειστε μια παρεα ανθρωπων που απλως να λετε τα δικα σας...μπορειτε να ειστε...αλλα επετρεψε μας να καταθετουμε και την δικη μας κουραστικη και ταπεινη γνωμη...

Εγώ δεν έθεσα θέμα σεβασμού απόψεων,εσύ το κάνεις.
Και δεν θα το χοντρύνω παραπέρα.
Απλά επισήμανα δηκτικά μια συνήθεια που έχεις σε όλα τα θρεντς να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς,γεμίζοντας σελίδες με τα ίδια και τα ίδια.Νομίζω πως η ίδια τοποθέτηση διαρκείας κουράζει.
Αν αυτό σε ενοχλεί,πάσσο.
Αν δεν με εκτιμάς για το παραπάνω σχόλιο,πάλι πάσσο.

Μου αρκούν αυτοί που με ξέρουν..

1995 περιπου,ειμαι στο Metropolis με τον ξαδερφο και ψαχνουμε CD.Προσπαθουμε να κανουμε τις καλυτερες αγορες που μπορουμε με το χαρτζηλικι που ειχαμε.Καποια στιγμη,γυριζει και με ρωταει:
-Αν ησουν εκατομμυριουχος, δεν θα αγοραζες ολο το δισκαδικο?
Το σκεφτομαι λιγο και του απανταω
-Οχι...γιατι μετα δεν θα εχω τι να αγορασω.Θα εχει χασει την αξια του το ψαξιμο της μουσικης

Σχεδον 15 χρονια μετα,εχω 30+ χιλιαδες τακτοποιημενα mp3 που με ενδιαφερουν(δεν μαζευω οτι να'ναι) και ζητημα ειναι να εχω ακουσει σοβαρα το 20% απ'αυτα(μερικα δεν θυμαμαι καν οτι τα εχω)

Λιγο πιο περα,εχω καμμια 800αρια βινυλια/CD(καποια εχουν παιξει δεκαδες φορες)και μπορω να θυμηθω τη στιγμη,το δισκαδικο,τι αλλο ειχα αγορασει εκεινη τη μερα αλλα και τη χαρα που ενιωθα οταν τα αγοραζα.

Που θελω να καταληξω?
Καλο το mp3,πρακτικο,το βρισκεις ευκολα και φθηνα,το εχεις σε λιγα λεπτα αλλα τελικα με την υπερπροσφορα μουσικης(με δεδομενο οτι το 24ωρο εχει ακομα 24 ωρες) χανουμε την ουσια.Στην προσπαθεια να ακουσουμε οσα περισσοτερα μπορουμε,περναμε καλα δισκακια στα ψιλα(2-3 ακροασεις) και χανουμε χρονο με δισκους που μαλλον δεν θα αγοραζαμε ποτε

ακουω σοβαρα=ακουω ολο το album απο την αρχη ως το τελος και ασχολουμαι μονο με αυτο.Αποφευγω τα CD γιατι εχει remote control και μπορει να πατησω το "skip track"(το κομματι που δεν μας αρεσει,εχει μπει εκει για καποιο λογο,δεν μπηκε τυχαια)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Απλά επισήμανα δηκτικά μια συνήθεια που έχεις σε όλα τα θρεντς να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς,γεμίζοντας σελίδες με τα ίδια και τα ίδια.Νομίζω πως η ίδια τοποθέτηση διαρκείας κουράζει.

Καλα καλα οτι πεις....:Banane0:

Υ.Γ Ανεβαζω τα ποστ μου..μη δινεται σημασια..:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Μετα τις παρατηρησεις που εκανες σε καποιους για τα ορθογραφικα τους λαθη , μετα τις ατακες σου στο θεμα του καπνισματος , φυσικο ηταν να μου κανεις παρατηρησεις και για τον τροπο που γραφω....Αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιως θα μου στειλεις παλι πριβε κανα μηνυμα που θα μου λες οτι ...με πειραζεις :flipout:

Δεν με νοιαζει αν το χοντρυνεις οσο θελεις..να σου πω την αληθεια δεν μου καιγεται καρφι..εξαλλου μετα απο μια βολτα στην τουαλετα..ολοι θα ελαφρυνουμε καποια στιγμη..:flipout::flipout::flipout:

Δεν με νοιαζει τη γνωμη εχουν για σενα αυτοι που σε ξερουν, να σου πω την αληθεια παλι καρφι δεν μου καιγεται...εγω δεν σε ξερω και ουτε προκειται να σε μαθω ποτε..:rolleyes:

Για μενα δεν εισαι ουτε ο Δημητρης , ουτε ο Ιωαννου , ουτε ο φιλος που θα παμε μαζι για μπυρες , ουτε ο γνωστος που θα ψαξουμε μαζι δισκους , για μενα εισαι ενας απο τους 6000 λογαριασμους του avclub..και αν βαλω ολα τα φορουμ που ειμαι γραμμενος ..εισαι ενας απο τους ..100000 λογαριασμους που αν το θελησει ποτε η μοιρα ισως τυχει ποτε να ανταλλαξω καμμια κουβεντα ιντερνικα

Αυτο ελειπε τωρα να καθομαι να ακουω παρατηρησεις απο ολους αυτους τους χρηστες ....:flipout::flipout::flipout:...αυτο μου ελειπε τωρα να καθομαι να σκοτιζομαι αμα με συμπαθησουν η οχι...μπουχαχαχχχχ

Και αυτο ισχυει για ολους σχεδον...εκτος απο καποιες εξαιρεσεις ανθρωπων που τους εχω εκτιμησει ...τουλαχιστον εκτιμησα τον τροπο σκεψης τους οπως εκφραζεται απο τον γραπτο τους λογο...δεν εισαι σε αυτους !!!

ΑΡΑΓΕ, ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙΡΟ,..ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΕΟΣ ..ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΙΑ..

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ, ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ?:flipout:

Η ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ..ΒΑΡΥΝΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ?? :flipout:

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΙΣ ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

attachment.php

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤ..ΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!!

:flipout::flipout::flipout:

Attachments

• angryman.jpg
    angryman.jpg
    36.7 KB · Views: 82
attachment.php

ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕΛΕΤΟV, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΥΣ ???

ΡΕ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ?

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙΣ ΘΕΜΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ..ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ....:flipout::flipout::flipout:

SO WHAT ? AΡΚΕΤΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ Η ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...

Ε ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΝΑ BAN...ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ Η ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ :flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ...ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ !!

Ασχημα γραφουμε, μου φαινεται.

ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕ , ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ , ΤΗΣ HI END , ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ, ΑΦΑΝΕΡΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ )..ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ πρεπει να φτασεις και εσυ 800 ποστ πρωτα ο θεος ...:flipout::flipout:..εγω παντως μαλλον εκει θα μεινω..:flipout:

Last edited:
ΑΛΛΑ ΘΑ πρεπει να φτασεις και εσυ 800 ποστ πρωτα ο θεος ...:flipout::flipout:..εγω παντως μαλλον εκει θα μεινω..:flipout:

αυτό τώρα Τι ακριβώς είναι; Απειλή;
βρε meletov...κάνεις σαν γάτος που του πάτησαν την ουρά :blink:
και δεν είναι η πρώτη φορά.
Ηρέμησε λιγάκι: αν είχαμε όλοι τις ίδιες απόψεις, το πράγμα θα ήταν πολύ βαρετό.:rolleyes: