Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

αυτό τώρα Τι ακριβώς είναι; Απειλή;
βρε meletov...κάνεις σαν γάτος που του πάτησαν την ουρά :blink:
και δεν είναι η πρώτη φορά.
Ηρέμησε λιγάκι: αν είχαμε όλοι τις ίδιες απόψεις, το πράγμα θα ήταν πολύ βαρετό.:rolleyes:

Kαλημερα Κωστα !!...οχι μωρε τι απειλη...αστειευτηκα ! Τετοιο χιουμορ μου βγηκε εκεινη την περασμενη ωρα και με 38.5 πυρετο...αλλα συνεχισα να ακουω με τα ακουστικα ..δεν πτοηθηκα !! Καποια στιγμη υπεκυψα :flipout:

Καλημερα και στους υπολοιπους....

Καλά ρε παιδιά..

Αφού εξαγρίωσα τον φίλο με τις ειρωνείες του και επειδή φαίνεται οτι είμαι το μέλος 6000, άντε να πάω στο καλό, να σας αδειάζω και τη γωνιά,για να με διαπομπεύετε και με την άνεσή σας .

Ευχαριστώ για την ως τώρα παρέα σας.
Chief ευχαριστώ και για την υποστήριξή σου !

Καλη συνέχεια..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Για μενα δεν εισαι ουτε ο Δημητρης , ουτε ο Ιωαννου , ουτε ο φιλος που θα παμε μαζι για μπυρες , ουτε ο γνωστος που θα ψαξουμε μαζι δισκους , για μενα εισαι ενας απο τους 6000 λογαριασμους του avclub..και αν βαλω ολα τα φορουμ που ειμαι γραμμενος ..εισαι ενας απο τους ..100000 λογαριασμους που αν το θελησει ποτε η μοιρα ισως τυχει ποτε να ανταλλαξω καμμια κουβεντα ιντερνικα

Μπορεί τώρα η επισήμανση μου να σου φανεί αδιάφορη αλλά όπως λες και εσύ στα πλαίίσια της ιντερνετικής συνδιάλεξης μεταξύ "αριθμομελών" να πω οτι εδώ στην μουσική κατηγορία τα αριθμομέλη που συμμετέχουν τυγχάνει να έχουν και καποιο πρόσωπο ,το οποίο το έχουμε δει κιόλας,εχουμε μιλήσει,έχουμε ακούσει μουσική μαζί καποιες φορές κλπ.Ακόμα και όταν δεν γνώριζα κάποια απο τα παιδιά εδώ προσωπικά , ποτέ δεν τα είδα ως "λογαριασμούς".Αυτό σαφώς δεν είναι ούτε στρατηγική ούτε δήλωση ανωτερότητας σε μια "ελιτίστικη" όπως συχνά αποκαλείται απο πολλούς γωνιά του site.Είναι θέμα καθαρά οπτικής.Ουτως ή αλλως ποτέ δεν ήμουν "καλωδιάς" "κομπιουτεράς" κλπ.Δεν μπορώ να δω κανέναν ως νούμερο ακόμα και αν θέλει η προσπαθεί για να τον βλέπω έτσι.

Και ναι ο Δημήτρης Ιωάννου έχει παλαιότερα πει και σε μας(εννοώ όσους συμμετέχουν εδώ ή και εδώ) οτι γινόμαστε κουραστικοί και λέμε τα ίδια και τα ίδια.

ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕ , ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ , ΤΗΣ HI END , ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ, ΑΦΑΝΕΡΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ )..ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ πρεπει να φτασεις και εσυ 800 ποστ πρωτα ο θεος ...:flipout::flipout:..εγω παντως μαλλον εκει θα μεινω..:flipout:

meletov αμα σε πειραζουν τα ανωθεν δεν εχεις παρα να τα προσπερασεις κατα την προτροπη σου.........:BDBDG54:

Για αυτούς που έχουν κενά.

Ολα άρχισαν απ´το "πειραχτήρικο" ποστ μου # 130.
Η συνέχεια απ το ποστ του meletov #150 και μετά.

Δεν χρειάζεται νομίζω περαιτέρω σχολιασμός,τουλάχιστον απ την πλευρά μου.
Απλά νομίζω οτι οι επιθέσεις και οι ειρωνείες επί προσωπικού έχουν ένα όριο.Αν αυτό δεν ισχύει, εγώ δεν θα ξεκατινιάζομαι συνέχεια .Απλά αποχωρώ.

Καλά ρε παιδιά..

Αφού εξαγρίωσα τον φίλο με τις ειρωνείες του και επειδή φαίνεται οτι είμαι το μέλος 6000, άντε να πάω στο καλό, να σας αδειάζω και τη γωνιά,για να με διαπομπεύετε και με την άνεσή σας .

Καλη συνέχεια..

Ελα ρέ σύ.Φέυγει κανείς επειδή καυγάδισε...??
Δεν έχεις δεί τίποτα φαίνεται εδώ μέσα....
Κυκλοφορεί ρεντίκολο,πού μόνον οπαδικά ούγκ κάνει αλλά χωρίς να εκφράσει γνώμη γιά τίποτα άλλο διαμαρτύρεται πού έχουμε οι υπόλοιποι γνώμη.Τον πείραξε ποτέ κανείς??
Ως και προσβλητικές υπογραφές βάζει.Και τί έγινε???Τού έγινε καμιά υπόδειξη??
Αυτός θα παραμένει γελοίος...
Σιγά μήν αφήσω αυτό πού γουστάρω γιά ένα νούμερο ,πού κατά τά άλλα ´είναι καλό παιδί,αλλά το άτιμο τό πληκτρολόγιο φταίει´.
Με τον συμφορουμίτη Meletov διαβάζεις βουλωμένο γράμμα.Είναι αψίκορος και μετά τού περνάει.Πάντως έχει το θάρρος και ´εκτίθεται´όπως και εσύ.
Ρίξε ένα γερό καυγά και προχωράμε...Και εσύ και αυτός.
Τόσο καιρό σέ ξέρουμε.Σε εμάς παραπονιέσαι???Ως και Muse ακούσαμε γιά πάρτη σου.:flipout::flipout:
Ασε που κατά καιρούς όλοι έχουμε ´χωθεί ´σέ όλους..

Δεν είναι όλοι έτσι...
Μερικοί (γι' αυτό αλλάζουν και user name τακτικά),έχουν περίεργες τάσεις...
Δεν είναι φυσιολογικό-ούτε αναγκαστικό,να καυγαδίζουμε κι ασφαλώς δεν μπορεί να λογίζονται κατά συρροή σαν "νούμερα",όσοι επικοινωνούν πάνω σε κοινά ενδιαφέροντα στην κατηγορία αυτή και στο φόρουμ αυτό γενικότερα.

Ενα νούμερο, όχι νούμερα.
Και κανείς πού ανταλλάσσει απόψεις δέν χαρακτηρίζεται έτσι..
Αυτός όμως που δεν μιλά ποτέ αλλά από προσωπικό κόμπλεξ θέλει να σταματήσουν και οι άλλοι να εκφράζονται είναι το λιγότερο´νούμερο´.
Οι καυγάδες περιστασιακά πουθενά δέν κάνουν κακό πάντως.

Ενα νούμερο, όχι νούμερα.
Και κανείς πού ανταλλάσσει απόψεις δέν χαρακτηρίζεται έτσι..
Αυτός όμως που δεν μιλά ποτέ αλλά από προσωπικό κόμπλεξ θέλει να σταματήσουν και οι άλλοι να εκφράζονται είναι το λιγότερο´νούμερο´.
Οι καυγάδες περιστασιακά πουθενά δέν κάνουν κακό πάντως.

Πάντως ο παραπονούμενος απόψεις αντάλασσε και ένα νούμερο απο τα 6000 χαρακτηρίστηκε κλπ ...

Δεν αναφέρομαι σέ κανένα απ´όσους συμμετέχουν στό μουσικό φόρουμ παντοιοτρόπως.
Και ο Δημήτρης είναι φίλος εδώ και καιρό...
Θεωρώ λάθος να αφήνεις κάτι πού σού αρέσει επειδή´χάλασες τήν καρδιά σου´μέ κάποιον άλλον..
Και προσωπικά δεν θεωρώ οτι ο Ιωάννου χρειάζεται την επιβεβαίωση τής εκτίμησης πού τού έχουμε(τουλάχιστον όσοι τον γνωρίζουμε).
Aπλά χρησιμοποίησα ένα άλλο παράδειγμα γιά νά τού δείξω τού Μήτσου ότι συμβαίνουν πολύ χειρότερα,πού ´κοσμούν´τόν χώρο.

Μήτσο, δεν ξέρω γιατί παρεξηγιέσαι...
Οι "φάσεις" τουλάχιστον στην παρέα της μουσικής έρχονται και παρέρχονται και είναι γνωστές στους πάροικους.
Δεν ξέρω πως εξέλαβες την υποστήριξή μου, πάντως ο χαιρετισμός ήταν υποστήριξη και έμμεσα υπενθύμιση ότι "...τα πάντα πληρών" και "εφ ω ετάχθην"

Αυτιά έχω βαρεθεί να τραβάω.

dipie, τα user names δεν αλλάζουν όλη την ώρα. Είπαμε μιά αλλαγή αρκεί. Εκτός αν κάποιος κάνει registration με άλλο (και ΔΕΝ τον πάρει χαμπάρι το σύστημα).

Ορισμένοι αρέσκονται φαίνεται στην επίβλεψη, ενώ άλλοι επιζητούν απουσιολόγους.

Ουδέν κρυπτόν, αλλά δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει επέμβαση και γιά τα πάντα και γιά ψύλλου πήδημα. (φυσικά μέχρι αποδείξεως του εναντίου)...

Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Καλά ρε παιδιά..

Καλη συνέχεια..

Ρε εισαι με τα καλα σου?????
Μονο μου θα με αφησεις εμενα ,με τους ποιοτικους?????:bigcry:

Πως θα υπερασπιστω το καστρο του ενδοξου και καθαγιασμενου εμπορικου ρεπερτοριου που πρεσβευουμε?????:drummer::guitarist::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Ρε εισαι με τα καλα σου?????
Μονο μου θα με αφησεις εμενα ,με τους ποιοτικους?????:bigcry:

Πως θα υπερασπιστω το καστρο του ενδοξου και καθαγιασμενου εμπορικου ρεπερτοριου που πρεσβευουμε?????:drummer::guitarist::ernaehrung004:

Ολο το απόγευμα παίζω Abba αλλά ´12 και ούτε ένα τηλεφώνημα´:grandpa::flipout::flipout:

oxxx τι ΕΓΙΝΕ !!! της ταναςπού και το έχασα !!!! περιμένετε να τα διαβάσω όλα να λάβω μέρος και εγώ (μου αρέσουννννν οι ίντριγκεςςςςςςς !!!!!!!!!!!)

εγώ πάλι που αποχώρησα χωρίς να το πω σε κανέναν τι να πω....2 φορές άρχισα να γράφω κάτι και δωστου ειρωνεία .......δεν πειράζει...ας μείνουν αυτοί που έχουν "σπουδάσει" την μουσική,,,,απλά θα βλέπω για να μορφώνομαι....

και να εξηγούμε.....με το κόμμα του Meletov είμαι,,,,:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Ολο το απόγευμα παίζω Abba αλλά ´12 και ούτε ένα τηλεφώνημα´:grandpa::flipout::flipout:

Ναι..... αλλα δεν του το ειπες ομως:flipout::flipout:

Παω να βαλω στο διβιδι το ABBA the movie και δεν προκειται να το βγαλω μεχρι να ξαναδω γραφτο του Ιωαννου

Σπυρο αν σε παρει εσενα πρωτα τηλεφωνο ,ειδοποια ,να μην καιει τσαμπα το lazer:joker: