Μιχαλιό, πιθανότατα, ισχύει ότι και με το Α8 ...Μα το θέμα δεν είναι αν παίζει το Α6 ή όχι από το connect,γιατί σίγουρα παίζει.
Το θέμα είναι αν όταν από το τηλέφωνο που παίζει πλέον σε lossless,του δώσω εντολή να συνδεθεί με το connect του Α6 ,θα παίζει και το Α6 lossless .
To A6 αναγνωριζει το εισερχομενο αρχειο ως 44.1 - αρα ετσι το παιζειΜα το θέμα δεν είναι αν παίζει το Α6 ή όχι από το connect,γιατί σίγουρα παίζει.
Το θέμα είναι αν όταν από το τηλέφωνο που παίζει πλέον σε lossless,του δώσω εντολή να συνδεθεί με το connect του Α6 ,θα παίζει και το Α6 lossless .
Όσο και καλά να παίζει το apple,θα στα κάνει μαντάρα το BT!!Καλώς τα δέχτηκα
View attachment 259117
View attachment 259118
Βέβαια από το κουμπί που κουβαλάω στην δουλειά δεν περιμένω καμιά διαφορά....
Ούτε από το ζεύγος των earfün uboomL στο εργαστήρι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
View attachment 259119
Αργότερα στο σπίτι θα δω αν ήρθε η ειδοποίηση στο iPhone που τροφοδοτεί τα μεγάλα UBoomX και το κανονικό σύστημα
Όσο και καλά να παίζει το apple,θα στα κάνει μαντάρα το BT!!
Και στα Χ και στο καλό σύστημα.
Όταν σου έδινα το advance, έναντι πινακιου φακής,έκανες τον δύσκολο.
Ας πρόσεχες![]()
Εχω το Spotify σε τέσσερις συσκευές.το apple πέρα βρέχει.. και θα βρέχει απ'ότι βλέπω....
Εχω το Spotify σε τέσσερις συσκευές.
3 android και μια iOS.
Στα android όλα κομπλέ,στο iPhone τίποτις.
Εντύπωση μου κάνει
![]()
θα ερθει εμενα ηρθε στο android και πριν 3 μερες ηρθε και στο iphoneΕχω το Spotify σε τέσσερις συσκευές.
3 android και μια iOS.
Στα android όλα κομπλέ,στο iPhone τίποτις.
Εντύπωση μου κάνει![]()
Έχεις κάνει update την εφαρμογή φαντάζομαι…
Υποθέτω στο Spotify.με μπέρδεψες Τάκη..
σε ποιά εφαρμογή πρέπει να κάνουμε update ;;
Παίρνεις το apple παραμασχαλα,το δίνεις στην κόρη του φίλου μας και καθάρισες.Και πως κάνουμε update στο Spotify ;;
Το android πήρε την νέα δυνατότητα χωρίς να κάνω τίποτα
Δεν καταλαβαίνω γιατί θες να το κάνεις αυτό.ερωτηση...περι spotify
εστω οτι εχουμε κανει download ενα αλμπουμ . παιζουμε το αλμπουμ χωρις ομως το spotify να ειναι σε offline mode και εχουμε και data ανοιχτα. Θα το παιξει το spotify καταναλωνοντας data η θα το παιξει απο τα downloads?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.