Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Μα το θέμα δεν είναι αν παίζει το Α6 ή όχι από το connect,γιατί σίγουρα παίζει.
Το θέμα είναι αν όταν από το τηλέφωνο που παίζει πλέον σε lossless,του δώσω εντολή να συνδεθεί με το connect του Α6 ,θα παίζει και το Α6 lossless .

Το θέμα είναι αν όταν από το τηλέφωνο που παίζει πλέον σε lossless,του δώσω εντολή να συνδεθεί με το connect του Α6 ,θα παίζει και το Α6 lossless .
Μιχαλιό, πιθανότατα, ισχύει ότι και με το Α8 ...

δες τα προηγούμενα μνμτ μου...

θεωρώ ότι μέχρι να ανέβεις Αθήνα , η εβεσολο θα έχει λύσει το πρόβλημα και τζάμπα ασχολείσαι (για να ασχολείσαι :D )

• Like
Reactions: mdvq
Καλώς τα δέχτηκα

Screenshot_20251009-175638.png

Screenshot_20251009-175659.png

Βέβαια από το κουμπί που κουβαλάω στην δουλειά δεν περιμένω καμιά διαφορά....
Ούτε από το ζεύγος των earfün uboomL στο εργαστήρι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

IMG_20251009_175343.jpg

Αργότερα στο σπίτι θα δω αν ήρθε η ειδοποίηση στο iPhone που τροφοδοτεί τα μεγάλα UBoomX και το κανονικό σύστημα

• Like
Reactions: Tzimisce
To A6 αναγνωριζει το εισερχομενο αρχειο ως 44.1 - αρα ετσι το παιζει

• Like
Καλώς τα δέχτηκα

View attachment 259117

View attachment 259118

Βέβαια από το κουμπί που κουβαλάω στην δουλειά δεν περιμένω καμιά διαφορά....
Ούτε από το ζεύγος των earfün uboomL στο εργαστήρι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

View attachment 259119

Αργότερα στο σπίτι θα δω αν ήρθε η ειδοποίηση στο iPhone που τροφοδοτεί τα μεγάλα UBoomX και το κανονικό σύστημα
Όσο και καλά να παίζει το apple,θα στα κάνει μαντάρα το BT!!
Και στα Χ και στο καλό σύστημα.
Όταν σου έδινα το advance, έναντι πινακιου φακής,έκανες τον δύσκολο.
Ας πρόσεχες😸

Όσο και καλά να παίζει το apple,θα στα κάνει μαντάρα το BT!!
Και στα Χ και στο καλό σύστημα.
Όταν σου έδινα το advance, έναντι πινακιου φακής,έκανες τον δύσκολο.
Ας πρόσεχες😸

το apple πέρα βρέχει.. και θα βρέχει απ'ότι βλέπω....

το apple πέρα βρέχει.. και θα βρέχει απ'ότι βλέπω....
Εχω το Spotify σε τέσσερις συσκευές.
3 android και μια iOS.
Στα android όλα κομπλέ,στο iPhone τίποτις.
Εντύπωση μου κάνει😵‍💫

3 android και μια iOS.
Εντύπωση μου κάνει

Έχεις κάνει update την εφαρμογή φαντάζομαι…

• Like
3 android και μια iOS.
Εντύπωση μου κάνει😵‍💫
θα ερθει εμενα ηρθε στο android και πριν 3 μερες ηρθε και στο iphone

• Like
Και πως κάνουμε update στο Spotify ;;

Το android πήρε την νέα δυνατότητα χωρίς να κάνω τίποτα
Παίρνεις το apple παραμασχαλα,το δίνεις στην κόρη του φίλου μας και καθάρισες.
Εμένα θα καθαρίσει η δική μου κόρη 😸

• Like
Reactions: vlad66
Τώρα μόλις έκανα ενημέρωση του Spotify (κατόπιν προτροπής του άρχοντα της Apple) και μου εμφανίστηκε η επιλογή χωρίς απώλειες.
Vlad αναβαθμίσου άμεσα 😁

• Wow
Reactions: vlad66
ερωτηση...περι spotify
εστω οτι εχουμε κανει download ενα αλμπουμ . παιζουμε το αλμπουμ χωρις ομως το spotify να ειναι σε offline mode και εχουμε και data ανοιχτα. Θα το παιξει το spotify καταναλωνοντας data η θα το παιξει απο τα downloads?

ερωτηση...περι spotify
εστω οτι εχουμε κανει download ενα αλμπουμ . παιζουμε το αλμπουμ χωρις ομως το spotify να ειναι σε offline mode και εχουμε και data ανοιχτα. Θα το παιξει το spotify καταναλωνοντας data η θα το παιξει απο τα downloads?
Δεν καταλαβαίνω γιατί θες να το κάνεις αυτό.
Υποθέτω ότι θα πρέπει να δεις τις καταναλώσεις δεδομένων και από κει να συμπεράνεις,πως δουλεύει.

ok βρηκα απαντηση στο ai
If you have an album downloaded, playing it while online will use your downloaded files and not consume mobile data. However, if you're playing a track without being in Offline Mode, and it's not downloaded, it will stream and use data. To be certain only downloaded files are played, you should turn on Offline Mode in the Spotify app.

• Love
Reactions: Music matters...
Θα το θέσω από την αρχή δεν είμαι οπαδός του Streaming αλλά είμαι οπαδός του Tweeking και πιστεύω πως σε θέματα δικτύου το έχω τερματίσει. Παραθέτω λοιπόν τα εξής επειδή έχω και πικάπ. Βάζουμε και λέμε το Streamer/dac πχ έχει το πολύ 900e σαν πηγή ενώ τα πικάπ εαν βάλεις το πλατό, τα καλώδια, το phono, τη βελόνα, τα μπιχλιμπίδια αλλά και την επένδυση σε δισκοθήκη και χρόνο το ξεπερνάνε κατά πάρα πάρα πολύ αλλά εμείς τα βάζουμε δίπλα δίπλα και λέμε το πικάπ παίζει καλύτερα - δεν είναι δίκαιο.

Σαν φορματ ο δίσκος είναι απέραντα το φορματ με την καλύτερη ανάλυση, αυτό είναι σίγουρο αλλά το μέσο που παίζει μουσική - η πηγή δεν μπορώ να το πω. Επίσης οι περισσότεροι πιστεύουν οτι επειδή τα streamer είναι ψηφιακά δεν έχουν θέματα με ρεύματα παρεμβολές κτλ ενώ τα συστήματα πικαπ μας τα έχουμε συνήθως προστατευμένα προσεγμένα ρεύματα σε ποδαράκια. Ε λοιπόν αυτό δεν ισχύει είναι πολύ ευαίσθητα μηχανάκια στον εξωτερικό κόσμοκαι ανταποκρίνονται αισθητά όταν του φερθείς με αγάπη. Και βέβαια όπωσ υπάρχουν δίσκοι κακογραμμένοι έτσι και στο ψηφιακό κομάτι.

Το Streamer δεν είναι streaming είναι η πηγή οτι του βάλεις θα παίξει όπως ένα πικάπ ένα cd ktl. Αυτό που κάνει την διαφορα και κανένας δεν το κατανοεί είναι ότι όπως ένας βρώμικος δίσκος ενα δαχτυλιασμένο cd έτσι και το datastream κουβαλάει βρόμα και μάλιστα ενώ τα άλλα format είναι ουσιαστικά αποκομμένα από το περιβάλλον το datastream κάνει τσάρκα όλο το πλανήτη πριν σου φτάσει στη πηγή (αυτός και είναι και ο λόγος που local - NAS παίζει καλύτερα).

Καταλήγω στο οτι υπάρχουν φίλτρα κτλ που είναι για Streamers (ακόμα και τα καλώδια παίζουν ρόλο) αυτά κάνουν εκπληκτική δουλεία στην ποιότητα του ήχου και πραγματικά όταν το καταφέρεις μπορείς να απαλλαγείς σε μεγάλο βαθμό από τα ψηφιακά σκουπίδια και να απολαύσεις τα οφέλη του ψηφιακού ήχου (σφικτό μπάσο, ταχύτητα, διαχωρισμό) στο μέγιστο ειδικά όταν η ανάλυση είναι καλή. Δεν λέω πως είναι καλύτερο και βέβαια εξαρτάται από το είδος μουσικής πχ κλασσική μουσική είναι όπως και να το κάνεις σούπα.

Προτρέπω τους αγαπητούς να παίξουν με τα streaming μηχανάκια τους (πλατό) και τα dac (phono) όπως κάνανε ατελείωτες ώρες και με τα πικαπ τους γιατί και αυτά είναι πηγές, υπάρχουν ψηφιακά φίλτρα (πλυντίριο δίσκων, βουρτσάκι) και καλώδια ethernet για όλα τα βαλάντια κάποια πολύ φτηνά από πχ 1ε το μέτρο τα καλώδια ethernet και όλα κάνουν κάτι με μοναδική εξαίρεση να υπάρχει σύστημα αρκετά αναλυτικό στημένο προς αυτή την κατεύθυνση.