Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Δοκιμασα στο Α8 με κονεκτ και δεν μου δινει λοσλες, ενω με την εφαρμογη του Α8 που ειναι δυσχρηστη παιζει φουλ.
ναι, κάτι διάβασα ...

μόλις σταματήσουν οι φθινοπωρινές διακοπές των κινέζων, θα έρθει αναβαθμιση λογισμικού που θα λύσει το προβλημα... ως τότε, μέσω του οικείου αππ...

Last edited:
ναι, κάτι διάβασα ...

μόλις σταματήσουν οι φθινοπωρινές διακοπές των κινέζων, θα έρθει αναβαθμιση λογισμικού που θα λύσει το προβλημα... ως τότε, μέσω του οικείου αππ...

ναι, κάτι διάβασα ...

εγω το εδωσα στο fiio s15 και μου δινει lossless και απο την εφαρμογη του s15 παρομοιως δυσχρηστη αλλα και απο connect.

Μπήκε και σε μένα σε android και windows. Είμαι στο πρόγραμμα Duo, πληρώνει άλλος.

Πάνω στην ώρα ήρθε. Πάω να ακούσω το weekly discovery που προτείνει κάθε Δευτέρα.

• Like
Reactions: vlad66 and bujinkan
Ως πατερ φαμιλιας μου ηρθε στο κινητο😉
Αλλα το Α6 ΔΕΝ το υποστηριζει ακομη😗

Last edited:
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν είναι όλα τα αρχεία 24bit, έχει και αρκετά 16-bit.
Για την ώρα, άλλες συσκευές μέσω του spotify connect το υποστηρίζουν, άλλες όχι. Μια αιρετική λύση εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, είναι από το app των τηλεοράσεων (Sony & Samsung υποστηρίζεται) να στείλετε τον ήχο μέσω e-ARC.

1759770294092.png 1759770709008.png

χμμμ τωρα τι κανω κραταω και το tidal η ξεφορτωνομαι ενα απο τα δυο ....και αν ναι πιο? τζ τελευται χρονια ειχα μονο tidal

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν είναι όλα τα αρχεία 24bit, έχει και αρκετά 16-bit.
Για την ώρα, άλλες συσκευές μέσω του spotify connect το υποστηρίζουν, άλλες όχι. Μια αιρετική λύση εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, είναι από το app των τηλεοράσεων (Sony & Samsung υποστηρίζεται) να στείλετε τον ήχο μέσω e-ARC.

View attachment 258984 View attachment 258986
η συντριπτική πλειονότης είναι 16 βιτ

• Like
Reactions: superfly
Παντως Qobuz με Spotify καμια σχεση (στο ιδιο "αρχειο"). Να εφταιγε οτι το ενα ηταν στα 192 και το αλλο στα 44.1; Για τοση διαφορά, δε νομιζω!

Ήρθε και σε μένα. :)

Δυστυχώς για την ώρα ούτε ο Arcam AVR11 ούτε το Librespot δεν υποστηρίζουν lossless. Οπότε αν θέλω lossless στο σαλόνι πρέπει να πάω μέσω Windows. Not cool.
Δεδομένου ότι ο Arcam παίζει κανονικά tidal lossles, λογικά θα παίξει.

Είναι λογικό να παίζει καλύτερα το 192, αλλά όχι και "καμία σχέση".
Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ίδιο mastering?
Δεν το εξετασα, αλλα να πω ακομη οτι το spotify το ειχε ως 192khz αλλα λογω Α6 το επαιζε ως 44.1. Πιθανως να εφταιγε αυτο...
Οποιος εχει και τις δυο πλατφορμες, ας δοκιμασει με το "Sultans of swing"

Δεδομένου ότι ο Arcam παίζει κανονικά tidal lossles, λογικά θα παίξει.
Έψαξα λίγο τα changelogs στα firmware updates του Arcam, κάποια στιγμή όντως προσέθεσαν υποστήριξη του Tidal Lossless, οπότε το ίδιο θα συμβεί και με το Spotify Lossless. Απλά θα πάρει κάποιο χρόνο. Για την ώρα δεν έχουν βγάλει κάποιο update.

Δεν το εξετασα, αλλα να πω ακομη οτι το spotify το ειχε ως 192khz αλλα λογω Α6 το επαιζε ως 44.1. Πιθανως να εφταιγε αυτο...
Οποιος εχει και τις δυο πλατφορμες, ας δοκιμασει με το "Sultans of swing"
Αποκλείεται να το είχε το Spotify σαν 192ΚHz. Δεν υποστηρίζει τέτοιες δειγματοληψίες. Μόνο μέχρι 44.1.

Που το εμφάνισε το 192Κ ?

Να'μαι και γω.
Από σήμερα το πρωί, αναβαθμίστηκα.
Στο τηλέφωνο τουλάχιστον!
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και πως θα το κάνω στο Eversolo.
Άραγε χρειάζεται,άλλη διαδικασία για το connect??