Καραμπαμπάς είμαι.
Μόνο τιμητική πλακέτα δεν μου έχει στείλει το Spotify.![]()
Σιγά μην είσαι και ο Αβρααμ…
(Σουβλάκια reference)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καραμπαμπάς είμαι.
Μόνο τιμητική πλακέτα δεν μου έχει στείλει το Spotify.![]()
Δοκιμασα στο Α8 με κονεκτ και δεν μου δινει λοσλες, ενω με την εφαρμογη του Α8 που ειναι δυσχρηστη παιζει φουλ.
ναι, κάτι διάβασα ...Δοκιμασα στο Α8 με κονεκτ και δεν μου δινει λοσλες, ενω με την εφαρμογη του Α8 που ειναι δυσχρηστη παιζει φουλ.
ναι, κάτι διάβασα ...
μόλις σταματήσουν οι φθινοπωρινές διακοπές των κινέζων, θα έρθει αναβαθμιση λογισμικού που θα λύσει το προβλημα... ως τότε, μέσω του οικείου αππ...
εγω το εδωσα στο fiio s15 και μου δινει lossless και απο την εφαρμογη του s15 παρομοιως δυσχρηστη αλλα και απο connect.ναι, κάτι διάβασα ...
μόλις σταματήσουν οι φθινοπωρινές διακοπές των κινέζων, θα έρθει αναβαθμιση λογισμικού που θα λύσει το προβλημα... ως τότε, μέσω του οικείου αππ...
Μου σπασε τα νευρα και το παρατησα.άκουσες διαφορά ;;
εγω το εδωσα στο fiio s15 και μου δινει lossless και απο την εφαρμογη του s15 παρομοιως δυσχρηστη αλλα και απο connect.

η συντριπτική πλειονότης είναι 16 βιτΑυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν είναι όλα τα αρχεία 24bit, έχει και αρκετά 16-bit.
Για την ώρα, άλλες συσκευές μέσω του spotify connect το υποστηρίζουν, άλλες όχι. Μια αιρετική λύση εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, είναι από το app των τηλεοράσεων (Sony & Samsung υποστηρίζεται) να στείλετε τον ήχο μέσω e-ARC.
View attachment 258984 View attachment 258986
Δεδομένου ότι ο Arcam παίζει κανονικά tidal lossles, λογικά θα παίξει.Ήρθε και σε μένα.
Δυστυχώς για την ώρα ούτε ο Arcam AVR11 ούτε το Librespot δεν υποστηρίζουν lossless. Οπότε αν θέλω lossless στο σαλόνι πρέπει να πάω μέσω Windows. Not cool.
Δεν το εξετασα, αλλα να πω ακομη οτι το spotify το ειχε ως 192khz αλλα λογω Α6 το επαιζε ως 44.1. Πιθανως να εφταιγε αυτο...Είναι λογικό να παίζει καλύτερα το 192, αλλά όχι και "καμία σχέση".
Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ίδιο mastering?
Έψαξα λίγο τα changelogs στα firmware updates του Arcam, κάποια στιγμή όντως προσέθεσαν υποστήριξη του Tidal Lossless, οπότε το ίδιο θα συμβεί και με το Spotify Lossless. Απλά θα πάρει κάποιο χρόνο. Για την ώρα δεν έχουν βγάλει κάποιο update.Δεδομένου ότι ο Arcam παίζει κανονικά tidal lossles, λογικά θα παίξει.
Αποκλείεται να το είχε το Spotify σαν 192ΚHz. Δεν υποστηρίζει τέτοιες δειγματοληψίες. Μόνο μέχρι 44.1.Δεν το εξετασα, αλλα να πω ακομη οτι το spotify το ειχε ως 192khz αλλα λογω Α6 το επαιζε ως 44.1. Πιθανως να εφταιγε αυτο...
Οποιος εχει και τις δυο πλατφορμες, ας δοκιμασει με το "Sultans of swing"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.