Ίσα ίσα, για να μην χανόμαστε χρειάζεται τέτοια λειτουργικότητα.
Είναι πολύ φάουλ που δεν το υποστηρίζουν όλες οι υπηρεσίες αυτό. Είναι πολύ βασικό.
Είναι πολύ φάουλ που δεν το υποστηρίζουν όλες οι υπηρεσίες αυτό. Είναι πολύ βασικό.
Μιχάλη μόνο το Roon έχει τέτοια δυνατότητεςΜπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια για ιθαγενείς! Έτσι ακούγεται...
Ο σοβαρός χρήστης χρειάζεται Folder View με φακέλους και υποφακέλους σε τρία τουλάχιστον ή περισσότερα επίπεδα. Ακόμα πιο πολλά για κλασσική μουσική.
Και δεν τα δίνουν.
Δεν γνωρίζω, μήπως το Qobuz έχει τέτοια οργάνωση.
Η χρήση AI με αυτό τον τρόπο είναι μόνο για εντυπωσιασμό και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.
Και το Audirvana εξ οσων γνωρίζω. Αλλά είναι ένα ερώτημα μέχρι ποιό σημείο μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε. Ειδικά όταν πρόκειται για συνδρομές.Μιχάλη μόνο το Roon έχει τέτοια δυνατότητες
Υποφακέλους, δηλαδή φακέλους μέσα σε άλλους φακέλους , γιατί ;;
Τη δισκοθήκη σου με τα βινύλια πως την έχεις οργανωμένη;Σε έναν φάκελο ρίχνω τα τρακς για τέστ, σε άλλον τις παλιές καλές ηχογραφήσεις , αν κάποιο άλμπουμ είναι ολόκληρο αξιόλογο τον ρίχνω σε φάκελο μοναχούλι κλπ..
Τι άλλο χρειάζεται ;;;
Τη δισκοθήκη σου με τα βινύλια πως την έχεις οργανωμένη;
Έ, χμμ... τώρα εξηγείται!Την είχα οργανωμένη θες να πεις....
Κάποτε ήταν αλφαβητικά , εκτός από τα ελληνικά (ροκ κλπ) τα οποία ήταν άρτζι μπούρτζι.. τώρα είναι όλα έτσι και χειρότερα , γιατί δεν έχω προλάβει....
Δεν είναι τόσο απλό. Δες εδώ:Διόρθωση με τα άλμπουμ στο Tidal.. όταν κάποιο μου αρέσει , ΘΑ το ρίχνω σε έναν φάκελο που θα έχει μόνο ολόκληρα άλμπουμς ...![]()

Folder Greek Music >> Playlist: Stavros Xarhakos >> Albums
Θα το κάνω όπως λες, θα δοκιμάσω. Αν όμως έχεις πολλούς Artists. π.χ. 300 ονόματα και πάλι χάνεσαι, αλλά θα δούμε.Μα δεν θα τα προσθέσεις εσύ.
Τον Ξαρχάκο θα προσθέσεις στους Artists και από εκεί θα βρίσκεις ότι θέλεις.
Δημητρη δεν συμφωνώ το roon κάνει πολλά περισσότερα πράγματα απο ενα library management ειναι μια πηγή γνώσης και ανακάλυψης μουσικών έργων και μουσικής ιστορίας. Η ταπεινή μου γνώμη μετά απο 5 χρόνια συνδρομήςΑυτό λέμε. Το κάνει και το Spotify, αλλά τι να το κάνεις..
Το Roon είναι ότι πρέπει, αλλά 12€ το μήνα δεν τους δίνω με τίποτα. Για αυτό που κάνει, ούτε για 3€ το μήνα δεν είναι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένα GUI δίνουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.