Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Υπάρχει παράκληση του Σεραφείμ, να συνεχιστεί αυτή η σύγκριση, με όσους θέλουν να συμμετέχουν, σε άλλο νημα.

και ποια ματια γιατι και μεις μεγαλες tv εχουμε και ηχεια και κανενα προβλημα με τα ματια των παιδιων μας..δεν φωναζεις καποιον ειδικο λεω εγω να σου ρυθμισει την τηλεοραση γιατι ειναι κριμα τα παιδια..
ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ φιλε μου! η τηλεοραση μου και η εγκατασταση ειναι τελεια, ασχολουμε 20 χρονια με το ''αθλημα'', αν σε ικανοποιει η εικονα του babytv.....το αφηνω ασχολιαστω

Last edited by a moderator:
Και γω ρε φιλε 24 χρονια ασχολουμε και τι μ αυτο?Δεν σου ειπα οτι εχει την τελεια εικονα, αλλα οχι και τοσο ασχημη οσο περιγραφεις ωστε να κινδινευουν τα ματακια των παιδιων..θα βαλω το babytv να δω γιατι μιλας μονο για το συγκεκριμενο καναλι

Last edited by a moderator:
Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

συγγνωμη παιδια αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι που με απασχολει πολυ καιρο
ειχα ακουσει παλαιοτερα για το λογοτυπο του οτε και ειπανε οτι εχει διορθωθει.
κατω απο το λογοτυπο του οτε και σε μαυρο φοντο φαινονται ασπρες γραμμες που φτανουν μεχρι κατω σαν προεκταση του λογοτυπου.
ειναι προβλημα του οτε η της τηλεορασης;
μπορει να διορθωθει;

Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Μήπως είναι θέμα τηλεόρασης;

1) ο ns1110 κανει de-interlace?
με ενδιαφερει να δινω 720p γιατι η tv μου (G10) τα παει αρκετα καλυτερα με p σηματα..

2) το ΔΤ HD απλα τραγικο....πολλα τεχνουργηματα....πολυ κατωτερο της digea

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

κατω απο το λογοτυπο του οτε και σε μαυρο φοντο φαινονται ασπρες γραμμες που φτανουν μεχρι κατω σαν προεκταση του λογοτυπου.
μπορει να διορθωθει;

και σε μένα το κάνει.....

μπορει να διορθωθει;

Σε μένα δεν κάνει κάτι τέτοιο!

1) ο ns1110 κανει de-interlace?
με ενδιαφερει να δινω 720p γιατι η tv μου (G10) τα παει αρκετα καλυτερα με p σηματα..

O PVR δίνει και έξοδο 1080p οπότε παρακάμπτει τελείως την επεξεργασία της τηλεόρασης.

Ε! ΗD : το καναλι της ανθρωπινης παρακμης. Γιατι το βαζουν;

αν και δεν ειναι του γούστου μου το E! παρατήρησα ότι κάνει πολλά σπασίματα και πιξελίασματα...

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ε! ΗD : το καναλι της ανθρωπινης παρακμης. Γιατι το βαζουν;

Με αυτή τη λογική της ανθρώπινης παρακμής το mega και όχι μόνο έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί από καιρό.

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.Δεν υφίστατε HD Κανάλι με 3200-3400kbit/s εικόνα όταν έστω όλα τα άλλα HD του πακέτου παίζουν απο 6400 εως και έχει 6800.Μιλαώ για το E! HD

69tm.jpg

Μία φώτο και από εμένα.

Και μια καινούργια απο εμένα αλλα δυστηχώς το κανάλι δεν βλέπετε οταν ειδικά βλέπεις τα πρόσωπα :(
Άλλο να τραβάς φωτογραφίες απο το κινητό και άλλο να το βλέπεις live

IMG_20140115_163738.jpg

Το κοίταξα και εγώ λιγάκι, θα συμφωνήσω με τον dream21. Έδειχνε 3 να συζητάνε για ταινίες. Τα πρόσωπα και των 3 δεν ήταν πρόσωπα, ήταν λάσπη εντελώς.
Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσεις με αυτή την ποιότητα. Σύγκριση με την νόβα δεν μπορεί να γίνει (είναι εντελώς αλλού), αλλά σύγκρινα λίγο με το travel hd πάλι του ΟΤΕ, και μου φάνηκε λίγο καλύτερο το travel. Δοκίμασα και το discovery showcase, αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί είχε χρωματικά τεχνουργήματα. Πάντως στο υπόβαθρο το Ε δεν είχε σοβαρά προβλήματα, αλλά στα πρόσωπα είχε, δεν υπήρχαν πρόσωπα.
Και ήταν και 40" η τηλεόραση...

Κάτι πρέπει να κάνει ο ΟΤΕ με το bandwidth, δεν φτάνει...

To τσεκαρα και εγω πριν λιγο..πραγματι ακομα και σε σχεση με τα αλλα ΗD του οτε που ειναι ηδη σε πεσμενη ποιοτητα αυτο φενεται ακομα πιο κατω
δεν ξερω ισως ειναι πρωτη μερα και ακομα τεσταρουν κλπ
παντως ειναι μετρια-κακη εικονα

Αναμενόμενη η μέτρια εικόνα. Τι να περιμένει κάποιος με τόσα πολλά κανάλια σε κάθε αναμεταδότη...

Last edited: