Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Με το νεο box οι δοκιμες μιλουν για 5-6 δευτερολεπτα καθυστερηση οποτε βελτιωνεται το πραγμα.

Re: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Με vdsl 100αρι Δυστυχώς το δορυφορικο ηταν καλύτερο στα ματια μου

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

αυτη ειναι η αληθεια..αν επαιζε καλυτερα μεσω iptv τοτε ολοι θα βαζανε παρανομα καναλια..

Μπορείς να δώσεις και καλύτερη ποιότητα εικόνας μέσω internet, το θέμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να ξοδεύει 30Mbps upload για ένα κανάλι.
Αλλά αν θες μπορείς να κάνεις τα πάντα, ακόμα και 4K ( UHD ) μετάδοση ( το έχω κάνει από φίλο που έχει 100Mbps upload από InaLan )

Απάντηση: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ναι ενταξει αλλα βεβαια θα υστερουσε σε αλλα.δηλαδη πες οτι ειχα και αλλες συσκευες στο σπιτι π.χ ταμπλετ υπολογιστες..ταυτοχρονα θα "ετρωγε"σημα

Αυτό εξαρτάται από το τι γραμμή έχεις.
Αν έχεις 60+ Mbps download speed μπορείς να βλέπεις και απείραχτο Blu-ray από streaming και να έχεις και ρέστα για τους υπόλοιπους στο σπίτι να σερφάρουν άνετα.

Είτε δορυφορική είτε IPTV η ποιότητα εικόνας στα περισσότερα δορυφορικά κανάλια και ιδιαίτερα στα δικά μας ( Ελληνικά ) είναι κάτω του μετρίου και το bitrate είναι αρκετά χαμηλό.

Απάντηση: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Κοίτα γενικά όλα προς το streaming πάνε. Απλά προφανώς δεν δίνουν πολλά λεφτά για καλούς σέρβερ. Αλλιώς η IPTV έχει πολύ μέλλον.

Όπως είπα και στο διπλανό θέμα έκανα αίτημα υπαναχώρησης για να γυρισω πάλι στο δορυφορικο..τετοια εικόνα που είχα ειλικρινά δεν το άντεχα..

Απάντηση: Re: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

θοδωρη φιλε δε θα εισαι ο μονος.κανα 2 γνωστοι μου κανανε τα ιδια παραπονα.απορω τι αξιζει.. ημαστε πισω ακομα τι να κανουμε.καλα εκανες φιλε

Βιαστικά μη χάσω το 4κ κανάλι..που και αυτό είναι σούπερ σε σχέση με τα απλά hd...και παλι όμως όχι σαν.κατι demo που εχω δει στη lg oledμου

Μου την έσπαγε και το hdr που μου χάλαγε τσ λευκά..δεν έβγαινε από πουθενά

Κάνει και σε άλλους θολούρες στο πάνω μέρος της οθόνης στο ματς Αρσεναλ - Σίτι?? Το έχω ξαναδεί σε αγγλικό ματς τον τελευταίο καιρό!!

Ναι...έχει καταντήσει ανέκδοτο η ποιότητα εικόνας της Cosmote Tv... Nova και πάλι Nova..... Αναπολούμε τις παλιές εποχές με την σαφώς καλύτερη εικόνα... Ζαλάδα μου ήρθε....και το χορτάρι θολοτρέμει....

Εάν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει για πιο λόγο συμβαίνει αυτό και συγκεκριμένα σε παιχνίδια της premier league??

Ναι...έχει καταντήσει ανέκδοτο η ποιότητα εικόνας της Cosmote Tv... Nova και πάλι Nova..... Αναπολούμε τις παλιές εποχές με την σαφώς καλύτερη εικόνα... Ζαλάδα μου ήρθε....και το χορτάρι θολοτρέμει....
Το ξαναλέω για τα αγγλικά παιχνίδια δεν πρέπει να φταίει η cosmote, διότι έχω τα rmc sport και η εικόνα έχει τα ίδια προβλήματα, ούτε στο rmc uhd είναι τέλεια η εικόνα.

Όντως παιδιά, άθλια η εικόνα του δορθφορικού στις αθλητικές μεταδόσεις εδώ και αρκετό καιρό με μικρές εξαιρέσεις. Bitrate 3Mbps και το βαφτίζουν HD. Ας ελπίσουμε όταν στρώσει το OTT να βελτιωθούν τα πράγματα.

Βρε Θοδωρή είσαι σίγουρος ότι έψαξες τα πάντα. Αν δε βγαίνει από τις ρυθμίσεις του ίδιου του box είναι μεγάλο φάουλ αλλά ολόκληρη lg oled δεν έχει μέσω του μενού ρυθμίσεων επιλογή να γυρίσεις σε sdr? Όταν βλέπεις επίγεια σε έχει σε hdr δηλαδή; Ή το box παρακάμπτει τελείως την επιλογή; Μακάρι η κοσμοτέ να είχε ένα faq της προκοπής για τέτοια ζητήματα.