Ήδη η united group από ότι έχω ακούσει θέλει να την πουλήσει και ψάχνει αγοραστήΕαν " παιζει " κατι τετοιο... δε νομιζω να υφισταται ερωτημα!
Ήδη η united group από ότι έχω ακούσει θέλει να την πουλήσει και ψάχνει αγοραστήΕαν " παιζει " κατι τετοιο... δε νομιζω να υφισταται ερωτημα!
Ναι, για τον αγοραστη... γραφω οτι, δε νομιζω - πλεον - να υφισταται ερωτημα!Ήδη η united group από ότι έχω ακούσει θέλει να την πουλήσει και ψάχνει αγοραστή
Ε και εγώ αυτό πιστεύω μπορεί μέσα στον επόμενο χρόνο να ακούσουμε για εξαγορά της nova το μόνο που με προβληματίζει είναι αν γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα ή θα είναι δύο ξεχωριστές σε περίπτωση εξαγοράςΝαι, για τον αγοραστη... γραφω οτι, δε νομιζω - πλεον - να υφισταται ερωτημα!
Καλά, μετά από τόσες συγχωνεύσεις εταιρειών είναι απλά τα πράγματα αν γίνει κάτι τέτοιο, το 1ο χρόνο λένε ότι θα παραμείνουν ξεχωριστά και δε θα απολυθεί κάνεις και μετά το 1ο χρόνο, που έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά γίνονται ένα και απολύεται κόσμος... Ή σε πιο σπάνια περίπτωση λένε ότι θα γίνουν ένα αλλά ότι δε θα απολύσουν κόσμο και μετά το 1ο χρόνο τα ίδια...Ε και εγώ αυτό πιστεύω μπορεί μέσα στον επόμενο χρόνο να ακούσουμε για εξαγορά της nova το μόνο που με προβληματίζει είναι αν γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα ή θα είναι δύο ξεχωριστές σε περίπτωση εξαγοράς
Αυτό πιστεύω και εγώ γιατί μετά η κόσμοτε θα κάνει ότι γουστάρει γιατί θα είναι ουσιαστικά μονοπώλιο ειδικά στα αθλητικά η μόνη πλατφόρμα που θα μείνει αν γίνει αυτό θα είναι η Vodafone που πέρα από την hbo και warner είναι φτωχομαναΑποκλείεται πάντως να πέρναγε μια τέτοια εξαγορά από την επιτροπή ανταγωνισμού, ακόμα και αν ήταν έμμεση. Πάντως τέτοιου είδους συμφωνίες γίνονται πολύ συχνά στο εξωτερικό και στην Αμερική. Απλώς για εμάς εδώ ήταν άγνωστες λέξεις αυτές.
Μήπως είναι ο κουρέας του Στρακόσια;;Σχετικά με την ποιότητα εικόνας μέσω εφαρμογής και μέσω δορυφορου, μολις μιλούσα με δορυφοριακια που έβλεπε το ΟΣΦΠ- Καλλιθεα: η εικόνα του δορυφορικού πολλάκις ανώτερη από της ΟΤΤ!
O συγκεκριμενος έχει δέκτη VU+ 4K, πιατο 1.10μ, τηλεόραση oled 55" 4K, τα δε γήινα τα βλέπει με nvidia shield η με nuc i7 και όχι με boxακια της πλάκας. Αν σου φαίνεται για ...κουρέας, πασσο...Μήπως είναι ο κουρέας του Στρακόσια;;
...και πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε τρίτο δεκτηΟ ...κουρέας έχει σύνδεση με Nova
Cosmotesports...και πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε τρίτο δεκτη;
Δεν αντελήφθην.Ρωτησα πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε δεκτη του εμπορίου.Δεν έρχονται παντρεμένες οι κάρτες της με τον δέκτη που σου δίνουν αυτοί;Cosmotesports
Αν κατάλαβα καλά έκανε σύγκριση δορυφορικό Nova με OTT Nova στα κανάλια Cosmote Sport.Δεν αντελήφθην.Ρωτησα πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε δεκτη του εμπορίου.Δεν έρχονται παντρεμένες οι κάρτες της με τον δέκτη που σου δίνουν αυτοί;
Δεν παίζει καμία κάρτα cosmote. Μέσω δορυφορικης nova συγκρίνει την ποιοτητα EON nova και OTT cosmote sportsΔεν αντελήφθην.Ρωτησα πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε δεκτη του εμπορίου.Δεν έρχονται παντρεμένες οι κάρτες της με τον δέκτη που σου δίνουν αυτοί;
Αν ήσουν Αεκτζής θα γνώριζες....Ποιος είναι ο κουρέας;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.