Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Στις φώτο και εγώ δεν πολύ καταλαβαίνω την διαφορά αλλά στην τηλεόραση μου 55 ιντσών 4κ, τουλάχιστον από ότι είχα δει από πέρυσι, τέλος του χρόνου που το έδιναν δωρεάν ήταν αισθητή η διαφορά εικόνας! Ίσως σε μικρές οθόνες και οθόνες 1080 να μην φαίνεται η διαφορά, στην δική μου τηλεόραση και με την εικόνα που είχα δει, δε χωράει αμφιβολία ότι έχει καλύτερη εικόνα η cosmote!

Ναι, για τον αγοραστη... γραφω οτι, δε νομιζω - πλεον - να υφισταται ερωτημα!
Ε και εγώ αυτό πιστεύω μπορεί μέσα στον επόμενο χρόνο να ακούσουμε για εξαγορά της nova το μόνο που με προβληματίζει είναι αν γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα ή θα είναι δύο ξεχωριστές σε περίπτωση εξαγοράς

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ε και εγώ αυτό πιστεύω μπορεί μέσα στον επόμενο χρόνο να ακούσουμε για εξαγορά της nova το μόνο που με προβληματίζει είναι αν γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα ή θα είναι δύο ξεχωριστές σε περίπτωση εξαγοράς
Καλά, μετά από τόσες συγχωνεύσεις εταιρειών είναι απλά τα πράγματα αν γίνει κάτι τέτοιο, το 1ο χρόνο λένε ότι θα παραμείνουν ξεχωριστά και δε θα απολυθεί κάνεις και μετά το 1ο χρόνο, που έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά γίνονται ένα και απολύεται κόσμος... Ή σε πιο σπάνια περίπτωση λένε ότι θα γίνουν ένα αλλά ότι δε θα απολύσουν κόσμο και μετά το 1ο χρόνο τα ίδια...

Αποκλείεται πάντως να πέρναγε μια τέτοια εξαγορά από την επιτροπή ανταγωνισμού, ακόμα και αν ήταν έμμεση. Πάντως τέτοιου είδους συμφωνίες γίνονται πολύ συχνά στο εξωτερικό και στην Αμερική. Απλώς για εμάς εδώ ήταν άγνωστες λέξεις αυτές.

Αποκλείεται πάντως να πέρναγε μια τέτοια εξαγορά από την επιτροπή ανταγωνισμού, ακόμα και αν ήταν έμμεση. Πάντως τέτοιου είδους συμφωνίες γίνονται πολύ συχνά στο εξωτερικό και στην Αμερική. Απλώς για εμάς εδώ ήταν άγνωστες λέξεις αυτές.
Αυτό πιστεύω και εγώ γιατί μετά η κόσμοτε θα κάνει ότι γουστάρει γιατί θα είναι ουσιαστικά μονοπώλιο ειδικά στα αθλητικά η μόνη πλατφόρμα που θα μείνει αν γίνει αυτό θα είναι η Vodafone που πέρα από την hbo και warner είναι φτωχομανα

Σχετικά με την ποιότητα εικόνας μέσω εφαρμογής και μέσω δορυφορου, μολις μιλούσα με δορυφοριακια που έβλεπε το ΟΣΦΠ- Καλλιθεα: η εικόνα του δορυφορικού πολλάκις ανώτερη από της ΟΤΤ!

Σχετικά με την ποιότητα εικόνας μέσω εφαρμογής και μέσω δορυφορου, μολις μιλούσα με δορυφοριακια που έβλεπε το ΟΣΦΠ- Καλλιθεα: η εικόνα του δορυφορικού πολλάκις ανώτερη από της ΟΤΤ!
Μήπως είναι ο κουρέας του Στρακόσια;;

Μήπως είναι ο κουρέας του Στρακόσια;;
O συγκεκριμενος έχει δέκτη VU+ 4K, πιατο 1.10μ, τηλεόραση oled 55" 4K, τα δε γήινα τα βλέπει με nvidia shield η με nuc i7 και όχι με boxακια της πλάκας. Αν σου φαίνεται για ...κουρέας, πασσο...

Η ΟΤΤ εικόνα στην Cosmote είναι καλύτερη από του δορυφόρου Cosmote. Δεν μου το είπε κάποιος, το βλέπω καθημερινά στη Sony Bravia μου εδώ και χρόνια.

Επιπροσθέτως, όταν οι ταυτόχρονοι live αγώνες είναι πολλοί, στο δορυφόρο ξεκινάει η απίστευτη συμπίεση γιατί οι αναμεταδότες έχουν συγκεκριμένες χωρητικότητες. Τότε ακόμα και σε 27άρι μόνιτορ (έχω δύο στα πλάγια της κεντρικής TV για παράλληλες θεάσεις) φαίνονται τα pixels. Στο ΟΤΤ ούτε 0,1 Mbps κάτω. Αυτό δεν είναι υποκειμενικό, αλλά γεγονός. Βασικά είναι απλά μαθηματικά.

Μην παρεξηγηθώ, προτιμώ να έχω δορυφορική συνδρομή για να έχω τα πλεονεκτήματα και των δύο τρόπων μετάδοσης.

Εφόσον έχει Nova εννοείται πως του δείχνει καλύτερα στο δορυφορικό. Σχεδόν τα πάντα δείχνουν καλύτερα από το ΟΤΤ της Nova.
Είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι και ας μην έχουν όλα τα καλούδια που έχει ο φίλος σου. Το ίδιο ισχύει και με τα Novasports.

Μήπως όμως αυτή η σύγκριση θα έπρεπε να έχει αναφερθεί στο topic της ΕΟΝ/Nova;

Cosmotesports
Δεν αντελήφθην.Ρωτησα πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε δεκτη του εμπορίου.Δεν έρχονται παντρεμένες οι κάρτες της με τον δέκτη που σου δίνουν αυτοί;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν αντελήφθην.Ρωτησα πως παίζει η κάρτα της Κοσμοτε σε δεκτη του εμπορίου.Δεν έρχονται παντρεμένες οι κάρτες της με τον δέκτη που σου δίνουν αυτοί;
Αν κατάλαβα καλά έκανε σύγκριση δορυφορικό Nova με OTT Nova στα κανάλια Cosmote Sport.

• Like
Reactions: lakiss51
Δεν παίζει καμία κάρτα cosmote. Μέσω δορυφορικης nova συγκρίνει την ποιοτητα EON nova και OTT cosmote sports