Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Εχω ξαναγράψει εδω το κόστος.....καταφέραμε να τις πάρουμε με 2,50 ευρώ το κομμάτι.Βρίσκονται σε όλες τις αίθουσες κυρίως πίσω απο τα τελευταία καθίσματα και στους πίσω πλαινούς τοίχους.

Χλωμο το κοβω να εχουν μεινει εκτος απο κατι γωνιακα κομματια στα ψηλα......και κατι λερωμενα.

Απο ηχομονωτικα πανελς απο την αιθουσα 9 ( την THX) αξιζει να παρεις, αν εχουν μεινει .....

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

καρεκλες?

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Λοιπόν,

παρέλαβα 12 καρέκλες (3 τετράδες) και 11 ηχοαπορροφητικά πάνελς, τα τελευταία προς 3 ευρώ /τεμάχιο.
Επίσης βοήθησα ένα κύριο να πάρει 3 ζεύγη αστέρια - πόμολα από τις πόρτες.

Ποιός να'ναι άραγες!!!....

Γνώρισα και τον κ. Μπαβιόλη, ενώ την προηγουμένη τον Γιάννη Ν., το οποίο και ευχαριστώ εκ νέου για την ανακάλυψη / πρωτοβουλία του. Είναι μεγάλη μορφή.

Μες κάνεις και κοκκινίζω!!!:blush:

Καρέκλες και πάνελς υπάρχουν άφθονα. Το θέμα είναι να προλάβετε κομμάτια σε καλή κατάσταση. Όποιος τα χρειάζεται πρέπει να βιαστεί...

ΥΓ. Πολύ ευγενική, ωραία και χυμώδης η κυρία που είναι υπεύθυνη για την όλη κίνηση...
Πράγματι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γιά την ενημέρωση.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Ναι εγω ειμαι, σε ευχαρηστω για την βοηθεια παντως εκει περα η οποια θα ολοκλιρωθει αυριο.

Τα ακουστικα πανελ ποια ειναι?

Τελικά πήρες 2 τετράδες;Πές μου γιά να ενημερώσω την λίστα.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες
13)Nvarsos....10 καρέκλες
14)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...125 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

----------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

και ας μας ενημερωσει και καποιος για τα εργαλεια που πρεπει να εχουμε γιατι θα παω αυριο παλι

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Τι γίνεται εδώ παιδιά... χαμός! Δε θα πάω μάλλον, φοβάμαι το θέαμα που θ' αντικρύσω... Κανιβαλισμός στις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας (δείτε κι εδώ) !
Μπορεί να στείλω κάποιον βέβαια για τσεκάρισμα αλλά ίσως είναι καλύτερα να κρατήσω την ανάμνηση των Village στο Μαρούσι, να σφύζουν από ζωή...
Πολύ καλή ιδεά οι εκδηλώσεις στην αίθουσα ΤΗΧ.

Παρέλαβα 9 καρέκλες και πολλά άλλα (υλικά μόνωσης, μπασοπαγίδες, αφίσες, χερούλι πόρτας - ευχαριστώ για την αποσυναμολόγηση Φραγκίσκο!, κουρτίνες, σηματάκια, καναπεδάκια, πανί μαύρο που μπαίνει περιμετρικά της οθόνης... και άλλα!)

Άλλα τόσα περέλαβε και ο Νίκος Βάρσος.

Γιάννη χάρηκα πάρα πολύ που σε /σας γνώρισα (Φραγκίσκο & Kosh)!!! Χάρηκα που βοήθησε ο ένας τον άλλον, χάρηκα που μέσα από αυτό το Club μπορούμε να "χτίσουμε" σχέσεις με άγνωστους - μέχρι εχθές - ανθρώπους που στην καθημερινή μας έκφραση ίσως δεν θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε, μιας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν ευνοεί τις ανθρώπινες σχέσεις.

(Υ.Γ. Γιάννη μπορεί ίσως τα 4 χρόνια να έχουν μικρή διαφορά στην αντοχή, αλλά καμία διαφορά στο "πιάσιμο"... Δεν μπορώ να κουνηθώ ΠΟΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!!!!!!!)

Any time!!!
Και εγώ χάρηκα που σας γνώρισα απο κοντά!!!

Παρέλαβα 9 καρέκλες και πολλά άλλα (υλικά μόνωσης, μπασοπαγίδες, αφίσες, χερούλι πόρτας - ευχαριστώ για την αποσυναμολόγηση Φραγκίσκο!, κουρτίνες, σηματάκια, καναπεδάκια, πανί μαύρο που μπαίνει περιμετρικά της οθόνης... και άλλα!)

Άλλα τόσα περέλαβε και ο Νίκος Βάρσος.

Γιάννη χάρηκα πάρα πολύ που σε /σας γνώρισα (Φραγκίσκο & Kosh)!!! Χάρηκα που βοήθησε ο ένας τον άλλον, χάρηκα που μέσα από αυτό το Club μπορούμε να "χτίσουμε" σχέσεις με άγνωστους - μέχρι εχθές - ανθρώπους που στην καθημερινή μας έκφραση ίσως δεν θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε, μιας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν ευνοεί τις ανθρώπινες σχέσεις.

(Υ.Γ. Γιάννη μπορεί ίσως τα 4 χρόνια να έχουν μικρή διαφορά στην αντοχή, αλλά καμία διαφορά στο "πιάσιμο"... Δεν μπορώ να κουνηθώ ΠΟΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!!!!!!!)
Περαστικά μας συνάδελφε!!!

Any time!!!
Και εγώ χάρηκα που σας γνώρισα απο κοντά!!!

Να'σαι καλά Φραγκίσκο....ο Βαγγέλης σε έχει κάνει Θεό που του έβγαλες τα χερούλια!!!:BDGBDGB53:

και ας μας ενημερωσει και καποιος για τα εργαλεια που πρεπει να εχουμε γιατι θα παω αυριο παλι

Νίκο, λαβές και μοκέττες δεν ξέρω πόσο τις πήραν τα παιδιά...φαντάζομαι στην ξεφτίλα.
Οσο γιά τα εργαλεία που χρειάζονται ,κοίταξε λίγο πριν στο θέμα, αφού έχω ενημερώσει.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
4)Mmouratos...7 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...133 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Ok, μια τετράδα καρέκλες για μένα!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

4)Mmourtos...7 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16)Widescreenman....4 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...137 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------

Last edited:

Παρελαβα 9 καρεκλες.

Ευχαρηστω τον κυριο Νανοπουλο Γιαννη για την προσπαθεια του.

Eπιτέλους παρέλαβα και εγω μετά απο 3 επισκέψεις διάφορα καλούδια πλην καρεκλών!!!
Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση!!!!

Πω πω βλέπω τρελό πανικό. Μπράβο ρε Γιάννη για την πρωτοβουλία σου. :award:

Παίδες, να δούμε και καμιά φωτογραφία από τα στησίματά σας μετά, όχι τα πήραμε και μούγκα στην στρούγκα... -bye-