ακόμα στο αμάξι είναι. αύριο τις ξεφορτώνω καθαρίζω λίγο και μετά μπαίνουν σε διαδικασία αφαίρεσης σκουριάς και βαψίματος. αργότερα (τον άλλο μήνα μάλλον) θα αλλάξω τα καλύμματα τους και μετά θα γίνει η κατασκευή όπου θα μπουν επάνω. Θα βγάλω ανάλογες φωτό τότε για να δείτε.
..........
Anyway τι ελατήρια πήρες και από που ? (κόστος) επειδή θα χρειαστούν στο μέλλον σίγουρα τουλάχιστον να πάρω μερικά για καβάντζα.
Γιάννη, μπορείς να ενημερώσεις την λίστα σου.
Το σ/κ που μας πέρασε, πήραμε 610 (!) καθίσματα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να φορτώνονται σε φορτηγό για να πάρουν τον ανήφορο για Θεσσαλονίκη.
Όταν στηθούν στο αμφιθέατρο που ετοιμάζουμε, θα δημοσιεύσω και φωτό.
Ευχαριστώ και τον κ. Νανόπουλο για την όλη κίνηση, και φυσικά και τον Σώφρον, για την βοήθεια του και την καλή του διάθεση.
Δημήτρης
Γιάννη, μπορείς να ενημερώσεις την λίστα σου.
Το σ/κ που μας πέρασε, πήραμε 610 (!) καθίσματα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να φορτώνονται σε φορτηγό για να πάρουν τον ανήφορο για Θεσσαλονίκη.
Όταν στηθούν στο αμφιθέατρο που ετοιμάζουμε, θα δημοσιεύσω και φωτό.
Ευχαριστώ και τον κ. Νανόπουλο για την όλη κίνηση, και φυσικά και τον Σώφρον, για την βοήθεια του και την καλή του διάθεση.
Δημήτρης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα....και τι δεν θα έδινα να έχω στον χώρο μου έστω και μία απο εκείνες τις κινηματογραφικές καρέκλες απο το σινεμά του παππού μου, που έβλεπα ταινίες απο μικρό παιδάκι έως και 20 χρονών την ημέρα που έκλεισε οριστικά!!!Γιάννη στο φινάλε είναι κάτι το διαφορετικό, το να έχεις ένα κάθισμα από το cinema που έβλεπες κάποτε ταινίες εκεί. Όπως και να το δει κανείς, έχει ένα κάτι-τις.
Πολύ καλή ιδέα που την έκανα πράξη πριν λίγο...Και ξέρεις και κάτι άλλο Γιάννη?
Αν μέναμε σε σπίτια σαν αυτά που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες, τα μεγάλα και άνετα, με τα πολλά δωμάτια, θα είχαν πουληθεί εκατοντάδες καρέκλες ακόμα.
Πιστεύω πως από τους 200 που διάβασαν το topic, οι περισσότεροι θέλουν καρέκλες, αλλά δεν έχουν που να τις βάλουν ! Εγώ θα ήθελα, αλλά που να τις βάλω? Στο σαλόνι ή στο παιδικό? :bigcry::rifle::hanged:
Από ότι μου μετέφεραν πάντως, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300-500 καρέκλες ακόμα.
Σκεφθείτε πέρα από το home cinema σας. Φίλους και συγγενείς που θα μπορούσαν να τις βάλουν στο φροντιστήριο τους για προβολές εκπαιδευτικού υλικού, σωματεία και συλλόγους, χώρους συναθρήσεων-συνεστιάσεων, τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για το κοινό (τεράστια αναβαθμιση από κάτι καρέκλες πού βλέπω σε εκπομπές τοπικών καναλιών στην Θεσσαλονίκη) ... οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές, και είναι πραγματική ευκαιρία.
ΥΓ. Γιάννη, πρέπει να σου πω πως μου πήρε ώωωωρες να φτάσω από την τρίτη σελίδα, στην 36, όπου και είδα οτι τελικά μπορούσα να πάρω ακόμα καρέκλες. Ίσως κάποιοι αποθαρρύνονται, και δεν φτάνουν να διαβάσουν οτι ακόμα υπάρχει η δυνατότητα. Ίσως να έκανες edit κάποιο από τα πρώωτα μηνύματα με μια παραπομπή στις τελευταίες σελίδες, όπου τα λέμε τώρα.
Δημήτρης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.