Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Ευχαριστώ, μακάρι να είχα και φωτογραφίες για να βοηθούσα περισσότερο αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος (βλέπετε πήγα μόνος) για να κάθομαι να τραβάω και φωτό.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Γεια σου ρε Αγγελε , χαίρομαι που τα καταφερες και μάλιστα μόνος σου.
Βέβαια πρέπει να πήρες πέντε μεμονωμένα καθίσματα και όχι μία συνεχόμενη πεντάδα γιατί μια πεντάδα δεν σηκώνετε με τίποτα και δεν χωράει στο ανσασέρ.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

εννοείται. ένα-ένα τα έβγαζα. Να σου πω με βόλευε (μιας και ήμουν μόνος μου). Έτσι και αλλιώς ένα-ένα θα τα έπαιρνα γιατί πήρα ένα αριστερό πλαϊνό μιας σειράς και το αντίστοιχο πλαϊνό από την άλλη πλευρά. Μόνο ένα ενδιάμεσο πήρα. Θα φτιάξω 3 & 2 καθίσματα μαζί. Δηλαδή 2 σειρές οπότε με βόλευε έτσι και από τις 2 πλευρές θα είναι κλειστά (δεν θα υπάρχουν αναμονές για άλλα καθίσματα). Πάντως Σώφρον καλά που έγραψες τι εργαλεία χρειάζονται γιατί με βοήθησε πολύ. αποκλείεται να μου έλειπε εργαλείο να έφευγα και να γύριζα πάλι.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Ωραίος!!!
Τα μόνταρες? Όλα εντάξει ?

ακόμα στο αμάξι είναι. αύριο τις ξεφορτώνω καθαρίζω λίγο και μετά μπαίνουν σε διαδικασία αφαίρεσης σκουριάς και βαψίματος. αργότερα (τον άλλο μήνα μάλλον) θα αλλάξω τα καλύμματα τους και μετά θα γίνει η κατασκευή όπου θα μπουν επάνω. Θα βγάλω ανάλογες φωτό τότε για να δείτε.

Αγγελε από ότι κατάλαβα δεν πρόλαβες και τόσο καλές καρέκλες απο θέμα υφάσματος και σκουριών στις βάσεις.....αλά και έτσι άξιζε τον κόπο.Αλλωστε το έχω πεί εδω και καιρό....μόνο και μόνο ο μηχανισμός αξίζει πολλά!!!!
Οι δικές μου πάντως είναι άψογες σε όλα.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

ακόμα στο αμάξι είναι. αύριο τις ξεφορτώνω καθαρίζω λίγο και μετά μπαίνουν σε διαδικασία αφαίρεσης σκουριάς και βαψίματος. αργότερα (τον άλλο μήνα μάλλον) θα αλλάξω τα καλύμματα τους και μετά θα γίνει η κατασκευή όπου θα μπουν επάνω. Θα βγάλω ανάλογες φωτό τότε για να δείτε.

Κάνε ένα προχειρο μοντάζ γιατι εμένα μου ξεκουρδίστηκε το ελατηριο του μηχανισμου σε μία καρεκλα και δεν έκλεινε, ετσι το αντικατέστησα με άλλο.

Δεν με απασχολεί και πολύ που έχουν σκουριές. Κάθε άλλο βρήκα κάτι να ασχοληθώ που θέλει μεράκι :) Επίσης ευχαριστώ για το tip Σώφρον σήμερα θα τις μοντάρω έστω και προσωρινά.

Anyway τι ελατήρια πήρες και από που ? (κόστος) επειδή θα χρειαστούν στο μέλλον σίγουρα τουλάχιστον να πάρω μερικά για καβάντζα.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

..........

Anyway τι ελατήρια πήρες και από που ? (κόστος) επειδή θα χρειαστούν στο μέλλον σίγουρα τουλάχιστον να πάρω μερικά για καβάντζα.

Όχι – όχι … το αντικατέστησα με άλλο καθισμα (εγω τις μονταρα μεσα στο Village).

Γιάννη, μπορείς να ενημερώσεις την λίστα σου.
Το σ/κ που μας πέρασε, πήραμε 610 (!) καθίσματα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να φορτώνονται σε φορτηγό για να πάρουν τον ανήφορο για Θεσσαλονίκη.
Όταν στηθούν στο αμφιθέατρο που ετοιμάζουμε, θα δημοσιεύσω και φωτό.
Ευχαριστώ και τον κ. Νανόπουλο για την όλη κίνηση, και φυσικά και τον Σώφρον, για την βοήθεια του και την καλή του διάθεση.
Δημήτρης

Αυτή τη στιγμή πρέπει να φορτώνονται σε φορτηγό για να πάρουν τον ανήφορο για Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ και τον κ. Νανόπουλο για την όλη κίνηση, και φυσικά και τον Σώφρον, για την βοήθεια του και την καλή του διάθεση.
Δημήτρης

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιά την ενημέρωση, και επειδή γνωρίζω την χρήση που θα έχουν οι καρέκλες, χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό το θέμα σας έδωσε λύση, ιδιαίτερα τέτοιες άγιες ημέρες που έχουμε.
Περιμένω με αγωνία τις πρώτες Foto!!!!

Last edited:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
21)Αγγελος Στεφάνου.....5 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 5 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
22)Spot....610 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 610 ΚΑΡΕΚΛΕΣ (γιά ειδικό σκοπό...)
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...796 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 702 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Πάντως αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει με την γνώμη του (ερασιτεχνική ή επαγγελματική), κυρίως στο θέμα της ακουστικής του χώρου (αμφιθέατρο 600 θέσεων, 400 κάτω +200 εξώστη, με αρκετά έντονο πρόβλημα αντίλαλου), θα χαρώ να δεχθώ την βοήθεια του !!!! (Θεσσαλονίκη).

Δημήτρης

Χαρηκα που τα καταφερες.
Καλή συνέχεια στο δύσκολο εγχειρημα .

Δεν το λέω γιά να ευλογίσω τα γένια μας, αλά στον τόσο καιρό που είμαι διαχειριστής απο εποχής avforum , και στην κατηγορία αυτή, δεν νομίζω ότι υπήρξε άλο θέμα με τόσο μεγάλη αποδοχή και υποστήριξη σε αντίστοιχο θέμα <ομαδικής> αγοράς που έκατσε κατά τύχη, αλά βεβαίως μετά απο αρκετό ψάξιμο!!!
Φυσικά, η μεγάλη επιτυχία οφείλεται αποκειστικά σε όσους πήραν ενεργό μέρος στην διαδικασία, αλά και στην πολυ καλή συνεργασία και τις απίστευτα χαμηλές τιμές, που είχαμε απο τους υπευθύνους του συγκεκριμένου Vilage.
Τέτοιες ευκαιρείες παρουσιάζονται μιά φορά στην ζωή μας, και αυτη με το ζόρυ!!!Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα το κλείσιμο ενός ιστορικού σινεμά, να ανοίγει τις πόρτες γιά την δημιουργία η την βελτίωση του προσωπικού μας χώρου θέασης!!!
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά.....

Last edited:

Γιάννη στο φινάλε είναι κάτι το διαφορετικό, το να έχεις ένα κάθισμα από το cinema που έβλεπες κάποτε ταινίες εκεί. Όπως και να το δει κανείς, έχει ένα κάτι-τις.

Και ξέρεις και κάτι άλλο Γιάννη?
Αν μέναμε σε σπίτια σαν αυτά που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες, τα μεγάλα και άνετα, με τα πολλά δωμάτια, θα είχαν πουληθεί εκατοντάδες καρέκλες ακόμα.
Πιστεύω πως από τους 200 που διάβασαν το topic, οι περισσότεροι θέλουν καρέκλες, αλλά δεν έχουν που να τις βάλουν ! Εγώ θα ήθελα, αλλά που να τις βάλω? Στο σαλόνι ή στο παιδικό? :bigcry::rifle::hanged:
Από ότι μου μετέφεραν πάντως, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300-500 καρέκλες ακόμα.
Σκεφθείτε πέρα από το home cinema σας. Φίλους και συγγενείς που θα μπορούσαν να τις βάλουν στο φροντιστήριο τους για προβολές εκπαιδευτικού υλικού, σωματεία και συλλόγους, χώρους συναθρήσεων-συνεστιάσεων, τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για το κοινό (τεράστια αναβαθμιση από κάτι καρέκλες πού βλέπω σε εκπομπές τοπικών καναλιών στην Θεσσαλονίκη) ... οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές, και είναι πραγματική ευκαιρία.

ΥΓ. Γιάννη, πρέπει να σου πω πως μου πήρε ώωωωρες να φτάσω από την τρίτη σελίδα, στην 36, όπου και είδα οτι τελικά μπορούσα να πάρω ακόμα καρέκλες. Ίσως κάποιοι αποθαρρύνονται, και δεν φτάνουν να διαβάσουν οτι ακόμα υπάρχει η δυνατότητα. Ίσως να έκανες edit κάποιο από τα πρώωτα μηνύματα με μια παραπομπή στις τελευταίες σελίδες, όπου τα λέμε τώρα.
Δημήτρης

Last edited by a moderator:

και εγώ τις πήρα αλλά δεν έχω που να τις βάλω ακόμα. Μη με βρίσετε αλλά έχω σκοπό σε ένα δωμάτιο του σπιτιού να γίνει cinema room. εντός ολίγων ημερών νεότερα σε αντίστοιχη στήλη του forum.

Γιάννη στο φινάλε είναι κάτι το διαφορετικό, το να έχεις ένα κάθισμα από το cinema που έβλεπες κάποτε ταινίες εκεί. Όπως και να το δει κανείς, έχει ένα κάτι-τις.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα....και τι δεν θα έδινα να έχω στον χώρο μου έστω και μία απο εκείνες τις κινηματογραφικές καρέκλες απο το σινεμά του παππού μου, που έβλεπα ταινίες απο μικρό παιδάκι έως και 20 χρονών την ημέρα που έκλεισε οριστικά!!!

Και ξέρεις και κάτι άλλο Γιάννη?
Αν μέναμε σε σπίτια σαν αυτά που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες, τα μεγάλα και άνετα, με τα πολλά δωμάτια, θα είχαν πουληθεί εκατοντάδες καρέκλες ακόμα.
Πιστεύω πως από τους 200 που διάβασαν το topic, οι περισσότεροι θέλουν καρέκλες, αλλά δεν έχουν που να τις βάλουν ! Εγώ θα ήθελα, αλλά που να τις βάλω? Στο σαλόνι ή στο παιδικό? :bigcry::rifle::hanged:
Από ότι μου μετέφεραν πάντως, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300-500 καρέκλες ακόμα.
Σκεφθείτε πέρα από το home cinema σας. Φίλους και συγγενείς που θα μπορούσαν να τις βάλουν στο φροντιστήριο τους για προβολές εκπαιδευτικού υλικού, σωματεία και συλλόγους, χώρους συναθρήσεων-συνεστιάσεων, τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για το κοινό (τεράστια αναβαθμιση από κάτι καρέκλες πού βλέπω σε εκπομπές τοπικών καναλιών στην Θεσσαλονίκη) ... οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές, και είναι πραγματική ευκαιρία.

ΥΓ. Γιάννη, πρέπει να σου πω πως μου πήρε ώωωωρες να φτάσω από την τρίτη σελίδα, στην 36, όπου και είδα οτι τελικά μπορούσα να πάρω ακόμα καρέκλες. Ίσως κάποιοι αποθαρρύνονται, και δεν φτάνουν να διαβάσουν οτι ακόμα υπάρχει η δυνατότητα. Ίσως να έκανες edit κάποιο από τα πρώωτα μηνύματα με μια παραπομπή στις τελευταίες σελίδες, όπου τα λέμε τώρα.
Δημήτρης
Πολύ καλή ιδέα που την έκανα πράξη πριν λίγο...
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.