Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου με υπόλοιπο εγγύησης(Από Ελλάδα) τουλάχιστον 9 μήνες ακόμα.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου με υπόλοιπο εγγύησης(Από Ελλάδα) τουλάχιστον 9 μήνες ακόμα.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
Πόσο καιρό το έχεις; Το χρησιμοποιούσες και για κατέβασμα torrents; Ηταν δηλαδή σε λειτουργία πολλές ώρες ημερησίως;
Φίλε μου καλησπέρα,
το έχω από τον Νοέμβριο. Στην αρχή δούλευε full με torrents, αλλά επειδή κωλούσε το σταμάτησα μετά από 3-4 μήνες. Δεν το έσβηνα ποτέ αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο απογεύματα και για κανα 3ώρο την ημέρα και όχι κάθε μέρα.
Φιλικά,
Μάριος
Για το wd να το καταλάβω, για το eGreat που είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα τι διάβασες?
Καλησπέρα κι από μένα. Στην αντιπροσωπεία τι σου είπαν; Το έχεις πάρει από εδώ ή εισαγωγή; Να έχουμε υπ' όψην μας κι εμείς τι γίνεται εάν πάθει κάτι το εργαλείο.
Εγώ το έχω 3 εβδομάδες τώρα, συνδεδεμένο με usb και εξωτερικό σκληρό Seagate 1TB, με έξοδο εικόνας 1080p/24, και πραγματικά ότι και να πω για το μηχάνημα είναι λίγο. Στην κυριολεξία του έχω αλλάξει την πίστη. Εχω βάλει ένα σωρό ταινίες 720p, 1080p, με ήχο DD, dts, dts HD-MA, και τις έχει παίξει απροβλημάτιστα όλες. Δοκίμασα το fast forward, το time seek, υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, παύσεις - ξεκινήματα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να δω πως ανταποκρίνεται. Και ούτε μία φορά δεν κόλλησε. Το έχω συνδέσει με την 50άρα kuro και απολαμβάνω φανταστική εικόνα και πολύ καλό ήχο. Τώρα, κι εγώ συνήθως το ανοίγω το απόγευμα για να δω καμιά ταινία. Ακολούθως το κλείνω απ' το κουμπί on/off που έχει πίσω.
Εσύ τι εννοείς ότι το είχες συνέχεια ανοικτό; Οτι το έκλεινες μόνο απ' το τηλεχειριστήριο και έμενε με αναμμένο το κόκκινο led στην πρόσοψη; Αραγε να φταίει αυτό; Δεν ξέρω.
Πάντως δεν του έχω βάλει ακόμα εσωτερικό σκληρό, ούτε το έχω δικτυώσει για να δω πως συμπεριφέρεται.
Νομίζω όμως ότι αξίζει τα λεφτά του. Ειδικά με αυτά που διαβάζω για τα wd και τα e-great....
![]()
Μόλις με ενημέρωσαν από την εδώ αντιπροσωπεία ότι εάν τους το είχα πάει θα μου το κρατούσαν 2 μέρες για έλεγχο και μετά θα μου το αντικαταστούσαν οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα το ταχυδρομείο οπότε θα περιμένω από Αμερική.
Είναι όμως πολύ καλό το ότι καλυπτόμαστε και αυτοί που είχαμε πάρει από έξω και μπράβο στην Net Explorer για την άψογη συμπεριφορά τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.