Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πάντως όταν ανοίγω το συγκεκρημενο αρχείο με το πρόγραμμα tsmuxer 1.9.9 μου λέει σαν ήχο dts-hd.

Και το mediainfo λέει τα εξής:

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πάντως όταν ανοίγω το συγκεκρημενο αρχείο με το πρόγραμμα tsmuxer 1.9.9 μου λέει σαν ήχο dts-hd.

Και το mediainfo λέει τα εξής:

Στο Black Hawk Down στο media info γράφει σαν ροή ήχου: dts-ES, και όχι dts HD-MA
dts-ES: "DTS Extended Surround adds a centre-surround channel to the existing 5.1- channel set-up. DTS-ES brings these soundtracks into the home in DTS quality and is the only home format that can deliver all 6.1-channels discretely. All sounds will be heard, whether played back as discrete, matrix or on a 5.1 system. It is is compatible with all DVD-Video players and is accessible through the digital output."
Στο Harry Potter αναφέρει σαν δεύτερη ροή ήχου: AC-3 True HD.
Για να ακούσεις όμως Dolby True HD ήχο, χρειάζεται να έχεις ενισχυτή που αποκωδικοποιεί το φορμά, και να έχεις συνδεδεμένο το A-110 μέσω HDMI σ' αυτόν. Μέσω ψηφιακής εισόδου ήχου (coaxial ή optical) ο ήχος που παίρνεις είναι απλό Dolby Digital.

Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου με υπόλοιπο εγγύησης(Από Ελλάδα) τουλάχιστον 9 μήνες ακόμα.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.

Δεν εμεινες ευχαριστημένος?

Όχι ρε μια χαρά ευχαριστημένος έμεινα απλά είχα πάρει 2 κομμάτια και το 1 από αυτά τελικά δεν το θέλει το φιλαράκι μου και μου έμεινε αμανάτι και θέλω να το δώσω.

Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου με υπόλοιπο εγγύησης(Από Ελλάδα) τουλάχιστον 9 μήνες ακόμα.

για πες μου σε παρακαλώ λεπτομέρειες... έχει δίσκο; είναι στημένο; και η τιμή αυτού;;;; στείλε Pm, thanx!

Βάλτο στις αγγελίες, γιά να μην ξεφύγει το συγκεκριμένο θέμα εδω...-bye-

το δικό μου παρέδωσε πνέυμα. Το έσβησα και δεν ξαναξεκινούσε με τίποτα. Έβγαλα σκληρό αλλά πάλι δεν. Στο τέλος έκανα forced recovery βάζοντας pin (το απλό δεν δούλευε) αλλά εκτός του ότι μια δουλεύει και μια όχι, τώρα η mac address είναι μηδενικά και το δίκτυο νεκρό. Επίσης πρόσεξα ότι η μπαταρία στην πλακέτα είχε τρέξει υγρά (στρογγυλή μπαταρία τρέχει υγρά? δεν το ήξερα.). Την άλλαξα αλλά τα ίδια. Άνοιξα case με την μαμά και μου απαντήσανε άμεσα και τώρα περιμένω το RMA για να στείλω πλακέτα πίσω. Κρίμα και μόλις το είχα συνδέσει στην Pioneer.

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πόσο καιρό το έχεις; Το χρησιμοποιούσες και για κατέβασμα torrents; Ηταν δηλαδή σε λειτουργία πολλές ώρες ημερησίως;

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πόσο καιρό το έχεις; Το χρησιμοποιούσες και για κατέβασμα torrents; Ηταν δηλαδή σε λειτουργία πολλές ώρες ημερησίως;

Φίλε μου καλησπέρα,
το έχω από τον Νοέμβριο. Στην αρχή δούλευε full με torrents, αλλά επειδή κωλούσε το σταμάτησα μετά από 3-4 μήνες. Δεν το έσβηνα ποτέ αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο απογεύματα και για κανα 3ώρο την ημέρα και όχι κάθε μέρα.

Φιλικά,
Μάριος

Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Φίλε μου καλησπέρα,
το έχω από τον Νοέμβριο. Στην αρχή δούλευε full με torrents, αλλά επειδή κωλούσε το σταμάτησα μετά από 3-4 μήνες. Δεν το έσβηνα ποτέ αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο απογεύματα και για κανα 3ώρο την ημέρα και όχι κάθε μέρα.

Φιλικά,
Μάριος

Καλησπέρα κι από μένα. Στην αντιπροσωπεία τι σου είπαν; Το έχεις πάρει από εδώ ή εισαγωγή; Να έχουμε υπ' όψην μας κι εμείς τι γίνεται εάν πάθει κάτι το εργαλείο.
Εγώ το έχω 3 εβδομάδες τώρα, συνδεδεμένο με usb και εξωτερικό σκληρό Seagate 1TB, με έξοδο εικόνας 1080p/24, και πραγματικά ότι και να πω για το μηχάνημα είναι λίγο. Στην κυριολεξία του έχω αλλάξει την πίστη. Εχω βάλει ένα σωρό ταινίες 720p, 1080p, με ήχο DD, dts, dts HD-MA, και τις έχει παίξει απροβλημάτιστα όλες. Δοκίμασα το fast forward, το time seek, υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, παύσεις - ξεκινήματα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να δω πως ανταποκρίνεται. Και ούτε μία φορά δεν κόλλησε. Το έχω συνδέσει με την 50άρα kuro και απολαμβάνω φανταστική εικόνα και πολύ καλό ήχο. Τώρα, κι εγώ συνήθως το ανοίγω το απόγευμα για να δω καμιά ταινία. Ακολούθως το κλείνω απ' το κουμπί on/off που έχει πίσω.
Εσύ τι εννοείς ότι το είχες συνέχεια ανοικτό; Οτι το έκλεινες μόνο απ' το τηλεχειριστήριο και έμενε με αναμμένο το κόκκινο led στην πρόσοψη; Αραγε να φταίει αυτό; Δεν ξέρω.
Πάντως δεν του έχω βάλει ακόμα εσωτερικό σκληρό, ούτε το έχω δικτυώσει για να δω πως συμπεριφέρεται.
Νομίζω όμως ότι αξίζει τα λεφτά του. Ειδικά με αυτά που διαβάζω για τα wd και τα e-great....
-bye-

Για το wd να το καταλάβω, για το eGreat που είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα τι διάβασες?

Για το wd να το καταλάβω, για το eGreat που είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα τι διάβασες?

Φίλε μου δεν το ξέρω το eGreat, απ' αυτά που διάβασα στο ανάλογο νήμα εξέφρασα τον προβληματισμό μου. Διάβασα για κολλήματα σε αρχεία 1080p, για διακοπές στον ήχο κατά την αναπαραγωγή, για ενοχλητικό θόρυβο απ' τον ανεμιστήρα, μη αποκωδικοποίηση dts....
Μακάρι να μην είναι έτσι και να έχουν διορθωθεί τα πράγματα από το τελευταίο firmware. Εμένα όμως με επηρέασαν αρνητικά, και έδωσα κάτι παραπάνω για να πάρω το A-110 για το οποίο είχα διαβάσει λιγότερα παράπονα από χρήστες.

Από τα προβλήματα που αναφέρεις, τα 2 πρώτα είναι κοινά σε όλα τα ΝΜΤ. Αν το αρχείο δεν παίζει σε ένα ΝΜΤ (λόγω προδιαγραφών) δεν παίζει σε κανένα.

Ο ανεμιστήρας είναι πράγματι ένα θέμα, απλά άλλους τους ενοχλεί περισσότερο άλλους λιγότερο. Εγώ όταν αγόρασα eGreat δεν ήθελα να δώσω 70 παραπάνω για το pcH. Καθαρά θέμα ανοχής στο θόρυβο...

Το DTS είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 110 αυτή τη στιγμή, αλλά για κάποιον που έχει ενισχυτή (όπως εγώ) δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αυτά (ως μια γνώμη για υποψήφιους αγοραστές κι όχι ως αντιπαράθεση για τα μηχανάκια μας, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε άλλωστε :a0210:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα κι από μένα. Στην αντιπροσωπεία τι σου είπαν; Το έχεις πάρει από εδώ ή εισαγωγή; Να έχουμε υπ' όψην μας κι εμείς τι γίνεται εάν πάθει κάτι το εργαλείο.
Εγώ το έχω 3 εβδομάδες τώρα, συνδεδεμένο με usb και εξωτερικό σκληρό Seagate 1TB, με έξοδο εικόνας 1080p/24, και πραγματικά ότι και να πω για το μηχάνημα είναι λίγο. Στην κυριολεξία του έχω αλλάξει την πίστη. Εχω βάλει ένα σωρό ταινίες 720p, 1080p, με ήχο DD, dts, dts HD-MA, και τις έχει παίξει απροβλημάτιστα όλες. Δοκίμασα το fast forward, το time seek, υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, παύσεις - ξεκινήματα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να δω πως ανταποκρίνεται. Και ούτε μία φορά δεν κόλλησε. Το έχω συνδέσει με την 50άρα kuro και απολαμβάνω φανταστική εικόνα και πολύ καλό ήχο. Τώρα, κι εγώ συνήθως το ανοίγω το απόγευμα για να δω καμιά ταινία. Ακολούθως το κλείνω απ' το κουμπί on/off που έχει πίσω.
Εσύ τι εννοείς ότι το είχες συνέχεια ανοικτό; Οτι το έκλεινες μόνο απ' το τηλεχειριστήριο και έμενε με αναμμένο το κόκκινο led στην πρόσοψη; Αραγε να φταίει αυτό; Δεν ξέρω.
Πάντως δεν του έχω βάλει ακόμα εσωτερικό σκληρό, ούτε το έχω δικτυώσει για να δω πως συμπεριφέρεται.
Νομίζω όμως ότι αξίζει τα λεφτά του. Ειδικά με αυτά που διαβάζω για τα wd και τα e-great....
-bye-

Το ότι αξίζει τα λεφτά του εννοείται και με το παραπάνω. Εγώ το είχα πάρει από USA κατευθείαν και όχι από εδω. Μου είχε έρθει έτσι και 160 ευρώ. Την αντιπροσωπεία εδώ δεν την πήρα καν καθώς θεώρησα ότι δεν θα με καλύψουνε. Ούτως ή άλλως έδωσα 7 ευρώ να στείλω την πλακέτα οπότε μόνο από πλευράς χρόνου θα με πειράξει.
Το δικό μου είναι από τα πρώτα που δεν είχανε κουμπάκι, οπότε απλά το άφηνα μονίμως ανοιχτό. Δεν το έκλεινα ούτε από το τηλεκοντρόλ.
Δεν ξέρω εάν φταίει αυτό ή όχι αλλά δεν χαλιέμαι κιόλας. Εννοείται ότι όλα χαλάνε και τα πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θα δούμε τώρα πόσο καιρό θα κάνουνε να το λάβουνε και να μου στείλουνε καινούριο.
Η εδώ αντιπροσωπεία από όσο ξέρω στα δικά τους κάνουνε άμεση αντικατάσταση.

Να ρωτησω κατι παιδια,φανταζομαι οτι τα nmt (pch,egreat) δεν μπορουν να κανουν web browsing ή κανω λαθος;

Μόλις με ενημέρωσαν από την εδώ αντιπροσωπεία ότι εάν τους το είχα πάει θα μου το κρατούσαν 2 μέρες για έλεγχο και μετά θα μου το αντικαταστούσαν οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα το ταχυδρομείο οπότε θα περιμένω από Αμερική.
Είναι όμως πολύ καλό το ότι καλυπτόμαστε και αυτοί που είχαμε πάρει από έξω και μπράβο στην Net Explorer για την άψογη συμπεριφορά τους.

Μόλις με ενημέρωσαν από την εδώ αντιπροσωπεία ότι εάν τους το είχα πάει θα μου το κρατούσαν 2 μέρες για έλεγχο και μετά θα μου το αντικαταστούσαν οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα το ταχυδρομείο οπότε θα περιμένω από Αμερική.
Είναι όμως πολύ καλό το ότι καλυπτόμαστε και αυτοί που είχαμε πάρει από έξω και μπράβο στην Net Explorer για την άψογη συμπεριφορά τους.

Πραγματικά καλό νέο.... :five:
Ε, κι εσύ δεν έπαιρνες πρώτα ένα τηλέφωνο εδώ να δεις τι παίζει, αμέσως το πακέταρες και το έστειλες στα Αμερικανάκια....

Καλησπέρα παιδιά.

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω .sup(ή pgs) αρχεία ελληνικών υπότιτλων που παίρνεις από το πρόγραμμα tsmuxer από μια ταινια blu-ray rip ελληνικούς υπότιτλους που βρήκα σε ένα blu-ray rip αρχειο(.ts ή .m2ts) σε srt αρχεία(Ωστε να τους βλέπει κανονικά το μηχάνημα μας) με το πρόγραμμα suprup ή κάποιο άλλο.

Αν ναι πως ακριβώς το κάνω?

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτά δεν είναι images ? Αν ναι θέλει OCR και με τα ελληνικά δεν παίζουν και πολύ καλά. Μια φορά που το έκανα ήταν σαν να μετέφραζα εγώ την ταινία.

Δοκίμασε καλύτερα να πάρεις άλλης έκδοσης και να τους επανασυγχρονισεις.