PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

..και απο το πουθενά..ξεφυτρώνει το Α410!!! (προσοχή όχι το Α410 pro)

Καλή χρονιά σε όλους.

Τελικα δε φταιει ουτε τ popcorn ουτε το iphone.Ειναι καποια ρυθμιση στο ρουτερ.Εβαλα επανω το παλιο μου USRS9108 και κατευθειαν τα ειδε ολα.Παλι ασυρματα οχι ενσυρματα η συνδεση.Μηπως εχει κανεις το ZTE ZXDSL931WII που δινει η wind στα vdsl και το εχει ρυθμισει σωστα για τετοια δουλεια?

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Καλημέρα και χρόνια πολλά
Έχω το a 400 και δεν μπορώ να δω 3d στον προβολέα μου (epson tw6100) δεν αναγνωρίζει 3d ταινίες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Καλημέρα και χρόνια πολλά
Έχω το a 400 και δεν μπορώ να δω 3d στον προβολέα μου (epson tw6100) δεν αναγνωρίζει 3d ταινίες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Εχεις ενεργοποιησει το 3d στο μενου του popcorn?Επισης το καλωδιο HDMI ειναι καταλληλο?Γενικα εχεις δει 3d απο το μηχανημα σου πριν την προσπαθεια αυτη?Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες.Το συνδεεις απευθειας ή μεσω ενισχυτη το HDMI στο 6100?Αν μεσω ενισχυτη δοκιμασε απευθειας.

Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Τελικα δε φταιει ουτε τ popcorn ουτε το iphone.Ειναι καποια ρυθμιση στο ρουτερ.Εβαλα επανω το παλιο μου USRS9108 και κατευθειαν τα ειδε ολα.Παλι ασυρματα οχι ενσυρματα η συνδεση.Μηπως εχει κανεις το ZTE ZXDSL931WII που δινει η wind στα vdsl και το εχει ρυθμισει σωστα για τετοια δουλεια?

Το δικό μου είναι ZTE της wind. Το μοντέλο δεν το θυμάμαι τώρα, αλλά θα το τσεκάρω. Πάντως εγώ δεν είχα πρόβλημα και με το ZTE (βέβαια όπως έγραψα και πριν δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το δικό σου).

Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Εχεις ενεργοποιησει το 3d στο μενου του popcorn?Επισης το καλωδιο HDMI ειναι καταλληλο?Γενικα εχεις δει 3d απο το μηχανημα σου πριν την προσπαθεια αυτη?Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες.Το συνδεεις απευθειας ή μεσω ενισχυτη το HDMI στο 6100?Αν μεσω ενισχυτη δοκιμασε απευθειας.

Σωστός chrispir. Μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω τα ίδια στο φίλο npap.

..και απο το πουθενά..ξεφυτρώνει το Α410!!! (προσοχή όχι το Α410 pro)

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το A410 (όχι το pro); Αν σ´αυτά τα χρήματα παίρνεις και usb dac, τότε μάλλον την πατήσαμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Ευχαριστώ πολύ , τώρα παίζει
Να είσαι καλά καλή χρονιά

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Το δικό μου είναι ZTE της wind. Το μοντέλο δεν το θυμάμαι τώρα, αλλά θα το τσεκάρω. Πάντως εγώ δεν είχα πρόβλημα και με το ZTE (βέβαια όπως έγραψα και πριν δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το δικό σου).

Dim εαν εχεις το ZTE της wind σε γραμμη VDSL τοτε εχουμε ακριβως το ιδιο.Αυτο που εχει και το USB εισοδο απο πισω διπλα στα LAN.Αν εχεις το ιδιο θα σε παρακαλουσα να μου στειλεις καποιες λεπτομερειες στις ρυθμισεις σου ή να μου πεις αν εχεις κρατησει τις εργοστασιακες.

Σοφότερο ειναι το dac να ειναι εξωτερικό για να μην δεσμεύεται σε μια πηγή. Εξάλλου η αναπαραγωγή μουσικής library μεςω media player δεν ενδείκνυται λόγω δύσχρηστιας.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο βοηθάει σε αυτό το NMJ με χρήση smartphone/tablet.

Σοφότερο ειναι το dac να ειναι εξωτερικό για να μην δεσμεύεται σε μια πηγή. Εξάλλου η αναπαραγωγή μουσικής library μεςω media player δεν ενδείκνυται λόγω δύσχρηστιας.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο βοηθάει σε αυτό το NMJ με χρήση smartphone/tablet.

Συμφωνώ απόλυτα! Βέβαια σε συνδιασμό με το NMJ, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, μπορεί να είναι σχετικά χρηστικό. Εν τω μεταξύ, κι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το A-410 γιατί απ´ότι κατάλαβα η κυριότερη διαφορά είναι στον μετατροπέα του ήχου. Αντί για realtek ή TI Burr Brown που μπορεί να έχει το A-400 (σχ.σημ. δεν γνωρίζω τι "φοράει"), "φοράει" το ESS (αν δεν κάνω λάθος όμως, όχι το γνωστό 9018 ή 9016) και δεν πρέπει να είναι usb dac. Απλά κάνει αναπαραγωγή όπως ένας ενισχυτής AV (ΥΑΜΑΗΑ β´εξαμην. 2013 για παράδειγμα). Αυτό που πραγματικά πρέπει να αξίζει σαν usb dac είναι το Α-410 PRO και αυτό με ενδιαφέρει (γι αυτό και πουλάω το A-400 που μόλις αγόρασα).

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Dim εαν εχεις το ZTE της wind σε γραμμη VDSL τοτε εχουμε ακριβως το ιδιο.Αυτο που εχει και το USB εισοδο απο πισω διπλα στα LAN.Αν εχεις το ιδιο θα σε παρακαλουσα να μου στειλεις καποιες λεπτομερειες στις ρυθμισεις σου ή να μου πεις αν εχεις κρατησει τις εργοστασιακες.

Chris, δεν έχει usb δίπλα από τις LAN, αλλά πέρα από αυτό, όπως είχα ξαναγράψει, το μόνο που θυμάμαι να "πείραξα" ήταν η ip (στο quick set up του A-400 - αντί για αυτόματα, την διόρθωσα). Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι έφταιγε αυτό. Πάντως δούλεψε.

Φιλε DIM3000C6 γιατι θες να το αποχωριστεις τοσο γρηγορα?Που σε απογοητευσε?

Είναι ΑΡΙΣΤΟ σε όλα και δεν το λέω για να το σπρώξω! Απλά όταν είσαι hi tech freak και έχεις δει την μετεξέλιξη (βλ. A-410 PRO) "ψήνεσαι" για κάτι καλύτερο. Αυτό είναι αρρώστια φίλε vadergr και το ξέρεις... Αρρώστια που σε περίοδο κρίσης είναι ότι χειρότερο...

Δεν νομιζω οτι αξιζει η αλλαγή.
Το dac μου ειναι αδιαφορο (οχι ακουστικά , αλλα σε σχεση με τα popcorn σαν music players) και η εξτρα μνημη θα βοηθησει πιο πολυ μονο στο artwork...
Δεν θα αλλάξει δραματικά κατι στην αναπαραγωγή ή στα μενου κλπ...

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Δεν νομιζω οτι αξιζει η αλλαγή.
Το dac μου ειναι αδιαφορο (οχι ακουστικά , αλλα σε σχεση με τα popcorn σαν music players) και η εξτρα μνημη θα βοηθησει πιο πολυ μονο στο artwork...
Δεν θα αλλάξει δραματικά κατι στην αναπαραγωγή ή στα μενου κλπ...
Δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις "σε σχέση... players". Νομίζω εννοείς συγκριτικά με τα προηγούμενα popcorn. Κοιταξε, δεν καιγομαι κιόλας για να το δώσω. Αν "κάτσει". Όπως ανέφερα και πριν, το μηχανηματακι είναι ΆΡΙΣΤΟ!

Εννοουσα οτι τα popcorn δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν music players.Oχι μονο σαν ηχος , αλλα και σαν δυνατότητες/περιβάλλον.

Εννοουσα οτι τα popcorn δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν music players.Oχι μονο σαν ηχος , αλλα και σαν δυνατότητες/περιβάλλον.

Δεν έχεις άδικο, μια απ' τα ίδια είναι όλα γενικά τα mp...

Μπορεί με τις νέες υλοποιήσεις να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά αν δεν τα δούμε και ακούσουμε από κοντά.

Τον καταλαβαίνω πάντως τον DIM, ίσως το 410 να είναι καλύτερο γι' αυτό που το θέλει.