Popcorn Hour A-300 !!!

είδα αναφέρατε αυτό εδώ το site

http://www.easy-tecs.com/index.php

μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει περίπου στα 260 καλή τιμή αν αναλογιστείς και τις τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο site. Πάντως τις παραδόσεις τις κάνει μέσω dhl

είδα αναφέρατε αυτό εδώ το site

http://www.easy-tecs.com/index.php

μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει περίπου στα 260 καλή τιμή αν αναλογιστείς και τις τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο site. Πάντως τις παραδόσεις τις κάνει μέσω dhl
μια χαρα ειναι..

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Για πες πως το είδες με το Mac γιατι με παιδεύει εμένα :)

Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε ο xrthammp για το PC και απλά στον Mac πήγα Finder\Preferenses και εκεί τικαρα το κουτάκι που λέει Connected Servers και αυτόματα μου το εμφάνισε στην επιφάνια εργασίας.
Αν όχι... δοκίμασε τα παρακάτω

In the Finder menu, select "Go" and choose "Connect to Server" (Command + K)
In the "Connect to Server" window, connect the IP address of your NMT device under the SMB protocol:
smb://xxx.xxx.xxx.xxx
The default username and password are nmt and 1234
The default HDD share of the NMT HDD will appear on your desktop, giving you easy read & write access to the NMT.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε ο xrthammp για το PC και απλά στον Mac πήγα Finder\Preferenses και εκεί τικαρα το κουτάκι που λέει Connected Servers και αυτόματα μου το εμφάνισε στην επιφάνια εργασίας.
Αν όχι... δοκίμασε τα παρακάτω

In the Finder menu, select "Go" and choose "Connect to Server" (Command + K)
In the "Connect to Server" window, connect the IP address of your NMT device under the SMB protocol:
smb://xxx.xxx.xxx.xxx
The default username and password are nmt and 1234
The default HDD share of the NMT HDD will appear on your desktop, giving you easy read & write access to the NMT.

Thnx :)

Καλημέρα και χρόνια πολλά στο νήμα και στην ιστοσελίδα,
Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός Α300 και ξαφνικά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους (την διαδικτυακή υπηρεσία που τους βρίσκει τους "κατεβάζει"). Ενώ λειτουργούσε κανονικά, από χθες βρίσκει τους υπότιτλους αλλά αργεί να τους "κατεβάσει" και στο τέλος δεν τους παίζει. Βασικά δεν τους "κατεβάζει" καθόλου από ότι κατάλαβα... Το Α300 το έχω συνδέσει με ένα εξωτερικό δίσκο (ο δίσκος δεν είναι γεμάτος). Δοκίμασα και άλλα αρχεία στο δίσκο και κάνει το ίδιο. Σε ότι είχα "κατεβάσει" πριν το παίζει κανονικά. Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα ποιο το πρόβλημα???
Σας ευχαριστώ

Πιστευω οτι τα εξης δυο μπορει να συμβαινουν: ειτε η διαδικτυακή υπηρεσία δεν δουλευει πιθανον προσωρινα, ειτε δεν μπορει το μηχανημα να γραψει στο δισκο που του βαζεις. Δοκιμαζει να κανεις καποια αρχεια copy or delete με τον player στο δισκο για να δεις τι συμβαινει.

O δίσκος που βάζω είναι οκ και σε αυτόν είχα κατεβάσει και άλλους υπότιτλους. Αν η διαδικτυακή υπηρεσία δεν δουλεύει από χθες το βράδυ μέχρι και τώρα δεν το γνωρίζω, αν και τα αρχεία τα βρίσκει με τους υπότιτλους αλλά όταν τα "κατεβάζεις" μου βγάζει μήνυμα ότι κάποιο λάθος συμβαίνει και δεν μπορώ να προχωρήσω στο "κατέβασμα"...

"an error has occured cannot proceed your request", έβαλα και δεύτερο σκληρό και πάλι τα ίδια... Από 30/12 που το χρησιμοποίησα δεν είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους μέχρι χθες. Τους έβρισκε και τους κατέβαζε πολύ γρήγορα...

@araifun: Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, μάλλον θέμα τις υπηρεσίας ήταν γιατί ξαφνικά όλα οκ!!!

@araifun: Τελικά υπάρχει θέμα με το διαδικτυακό κατέβασμα των υπότιτλων και θα διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση...

κάτοχος και εγώ του Α300 που πήρε την θέση του τιμημένου Α100.

παίζουν βέβαια 2 σημαντικά προβλήματα...

1. από τα NFS shares του NAS, πλέον δεν μπορώ να παίξω blueray, τη στιγμή που τα 100 τα έπαιζε νεράκι! (σπάει, χαμηλό bandwidth!)
2. μάλλον είμαι ο πρώτος κάτοχος Α300 χωρίς gigabit ethernet!!! ναι...ακόμα και το κουτί λέει 10/100 έξω!!

σε ματροσκες καλά τα πάμε, αν και τα χρώματα συνεχίζουν να είναι λάθος (λάθος επιλογή matrix) που υποτίθεται οτι το Α300 δεν έπασχε απο αυτό το πρόβλημα (http://forum.popbox.com/showthread.php?tid=1686)

πάντως πραγματικά έμεινα άφωνος απο την απόδοση του δικτύου, περίμενα να πετάει...