Popcorn Hour C-200

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Σημαίνει ότι το NMJ θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από το TVDB και TMDB και όχι από το IMDB...
πρακτικά τι σημαίνει... καλύτερα εξώφυλλα και fanart ..

όσοι χρησιμοποιούμε YAMJ (με το Yanfoe) έχουμε τα καλύτερα και απο το IMDB και από το TMDB... :2thumb22sup:

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Nika να σε ρωτησω κατι? αν βαλουμε ενα ΒR-Rom το αναγνωριζει κανονικα? σε usb θελω να το βαλω , και επειδη εχει 1 usb πισω , να εβαζα και ενα usb spliter.Επισης , αν το αναγνωριζει ή αν το εχει κανει κανεις , βαζεις ας πουμε μια ταινια ή ενα cd μουσικης , εχει autorun?

Δυστυχώς δεν έχω βάλει BR Rom.. (έχω PS3 :) )....

Από αυτά που διάβασα στο www.networkedmediatank.com ... η απάντηση είναι ότι το αναγνωρίζει κανονικά...

τώρα για το autorun... αυτό δεν το ξέρω σίγουρα...

Καλησπέρα.
Έχω κατεβάσει το 2012 σε φουλ bluray και το έκανα 49 γιγα σε iso με το ULTRAISO και 29 γιγα mkv από rip με το dvdfab. Αποτέλεσμα δεν έχω όμως γιατί όταν πάει να παίξει το μεν iso ξεκινάει και μετά κολλάει και κάνει επανεκίνηση μόνο του το μηχάνημα το δε mkv δεν το ξεκινάει καν.

Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός μετατροπής bluray ταινιών σε iso ή σε mkv και με τι προγράμματα????

Δεν χρειαζόταν να το κάνεις iso, παίζει και έτσι... (σε μορφή φακέλου)...

blu ray σε mkv με το makemkv (www.makemkv.com)...

εγω αυτο με τα iso ποτε δε το καταλαβα... για ποιο λογο να τα εχει κανεις?

Ωραίο είναι αλλά είναι trial και μου δημιουργεί κάτι σαν κυματισμούς στην ταινία. Κάνω κάτι λάθος ???

Την iso μορφή γιατί την χρειάζεσαι?
(δοκίμασε και το dvdfab)

Pilioritis καντο με daemon tools να φορτωσει το iso και κανε μετα την δομη copy-paste στο PCH.Μην καθεσαι και τυραννιεσαι με τα iso.Δεν κερδιζεις και τιποτα (γνωμη μου)

Έχω την εντύπωση ως iso δεν κάνει τόσα κολήματα. Δεν ξέρω αν φταίει το μέγεθος της ταινίας (49 γιγα) ή ο δίσκος ή το c200 αλλά με ένα fast forward έχω σίγουρα κόλημα και χρείαζεται restart.
Το dvdfab είναι καλό αλλά δεν σου δίνει νομίζω το δικαίωμα να διαλέξεις πόσο συμπίεση θες και δίνει υπότιτλους ως sub και απ ότι είδα το c200 δεν τους έβλεπε. Την ταινία την έδωσε στα 29 γίγα. Αν την συμπίεζα λίγο θα ήταν καλύτερα. Όσες ταινίες βλέπω σε 1080 σε mkv μαξιμουμ φτάνουν στα 12-13 γίγα (οι μεγάλες). Εγώ πως το κατάφερα στα 29 γίγα ..... ένας θεός ξέρει.

Δεν παίζει ρόλος το αν είναι iso ή folder... άλλο είναι το πρόβλημα μάλλον..

Και κάτι ακόμα που θυμήθηκα...

To FF γενικά δεν δουλεύει καλά σε mkv - blu ray καλύτερα να χρησιμοποιείς το Time Seek.... δεν κολλάει...

εμενα ποτε δεν εχει κολλησει το FF

Στο πολύ γρήγορο είναι φορές που δεν....

Παίδες SOS. Προσπαθώ να ανάψω το popcorn αλλά δεν ξεκινάει. Αναβοσβήνει το power μια κόκκινο μια άσπρο. Το έκλεισα από τον πίσω διακόπτη και το ξαναξεκίνησα αλλά τα ίδια. Τι μπορεί να συμβαίνει???

Βγάλτο από τη πρίζα και ξαναδοκίμασε..

Mια από τα ίδια.

Δυστυχώς RMA αν το πήρες από έξω... αλλιώς το στέλνεις πίσω στην εδώ αντιπροσωπεία...