Το firm το εγκατεστησες απο το settings > check firmware update.. (Αναφέρομαι για το A210)
Δυο φορές που προσπάθησα κολλάει στο downloading image... 85% και δεν παει παρακάτω..
Θα δοκιμάσω να το κατεβασω πρώτα απο το forum της popcorn.
Μπορω το ιδιο firmware να το εγκαταστήσω και στο egreat που φοράει το firmware του popcorn c-200;
Το firm το εγκατεστησες απο το settings > check firmware update.. (Αναφέρομαι για το A210)
Δυο φορές που προσπάθησα κολλάει στο downloading image... 85% και δεν παει παρακάτω..
Θα δοκιμάσω να το κατεβασω πρώτα απο το forum της popcorn.
Μπορω το ιδιο firmware να το εγκαταστήσω και στο egreat που φοράει το firmware του popcorn c-200;
Στο Α210 το κατέβασα από settings> firmware update χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ωραίο και ανανεωμένο το jukebox αν και τρώει τρελά κολλήματα. Στον εσωτερικό σκληρό 1, 5 Τ που το έβαλα να σκαναρει έκανε ότι ήθελε. Όσες ταινίες είχαν μόνο αριθμούς (πχ 9 & 300) επέλεξε να μην τις περάσει καθόλου, κάποιες άλλες (πχ Australia) επίσης δεν τις εμφάνισε και βεβαίως κάποιες τις αναγνώρισε όπως ήθελε αυτό. Επίσης παρατήρησα και κάποια κολλήματα σε κάποια downloading info, fanart κτλ αλλά με πήρε ο ύπνος και θα το ξαναδοκιμάσω αύριο
Ποια ειναι η διαφορα ανάμεσα στο Update All και το Rescan All που εχει στο menu του NMJ;
Υπαρχει τρόπος να βάζω το εξώφυλλο που θέλω, στο φάκελο της ταινίας (bluray rip) και οταν κάνω scan/update να μου βγάζει αυτο που εχω στο φακελο, αντι για αυτα που βρίσκει το NMJ απο μόνο του;
Ολα ειναι jpg, αλλα πρέπει να ειναι με συγκεκριμενη ονομασία πχ cover, folder κτλ..
Εχουμε κανά link για το embermm γιατί βγάζει πολλά..
Είναι εύκολο και γρηγορο στη χρηση γενικά;
Το αρνητικό του NMJ είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά jukebox/library πχ ανα συλλογή ή διαφορετική για τα DVD και άλλη για bluray rip. Νομίζω αυτό γίνεται μόνο με YAMJ το οποίο όμως δεν είναι αυτοματοποιημένο και μαλλον θελει χρονο.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=165012Εχουμε κανά link για το embermm γιατί βγάζει πολλά..Είναι εύκολο και γρηγορο στη χρηση γενικά; Το αρνητικό του NMJ είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά jukebox/library πχ ανα συλλογή ή διαφορετική για τα DVD και άλλη για bluray rip. Νομίζω αυτό γίνεται μόνο με YAMJ το οποίο όμως δεν είναι αυτοματοποιημένο και μαλλον θελει χρονο.
εχθες το βραδυ κανοντας τσεκαρισμα σε καποια αρχεια που ειχα συναντησα το εξης περιεργο.μια σεζον απο μια σειρα σε mkv δεν δειχνει καθολου εικονα.ξεκιναει παιζει μουσικη αλλα εικονα τιποτα.εντωμεταξει το περιεργο ειναι οτι οταν παταω info στο τηλεκοντρολ μου βγαζει στοιχεια για τον ειδος του αρχειου και του ηχου αλλα οχι για την εικονα.π.χ 1080 Χ 1020.το συγκεκριμενο αρχειο επαιζε σιγουρα , παλιοτερα τα ειχα δει ολα τα απο τον ιδιο φακελο απο το ιδιο μηχανημα.καποια ιδεα τη μπορει να συμβαινει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.