Popcorn Hour C-200

Και ενα μπράβο σε σένα για την ενημέρωση!

Για ποσά Tb περιπου έκανε 24 ωρες;
Εννοείται την ωρα που γίνεται το scan, ειναι αδύνατο να δεις ταινία απο τα κολληματα. (στο Α300 και SMB)

Το firm το εγκατεστησες απο το settings > check firmware update.. (Αναφέρομαι για το A210)
Δυο φορές που προσπάθησα κολλάει στο downloading image... 85% και δεν παει παρακάτω..

Θα δοκιμάσω να το κατεβασω πρώτα απο το forum της popcorn.

Μπορω το ιδιο firmware να το εγκαταστήσω και στο egreat που φοράει το firmware του popcorn c-200;

Το firm το εγκατεστησες απο το settings > check firmware update.. (Αναφέρομαι για το A210)
Δυο φορές που προσπάθησα κολλάει στο downloading image... 85% και δεν παει παρακάτω..

Μπορω το ιδιο firmware να το εγκαταστήσω και στο egreat που φοράει το firmware του popcorn c-200;

Στο Α210 το κατέβασα από settings> firmware update χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ωραίο και ανανεωμένο το jukebox αν και τρώει τρελά κολλήματα. Στον εσωτερικό σκληρό 1, 5 Τ που το έβαλα να σκαναρει έκανε ότι ήθελε. Όσες ταινίες είχαν μόνο αριθμούς (πχ 9 & 300) επέλεξε να μην τις περάσει καθόλου, κάποιες άλλες (πχ Australia) επίσης δεν τις εμφάνισε και βεβαίως κάποιες τις αναγνώρισε όπως ήθελε αυτό. Επίσης παρατήρησα και κάποια κολλήματα σε κάποια downloading info, fanart κτλ αλλά με πήρε ο ύπνος και θα το ξαναδοκιμάσω αύριο

Ποια ειναι η διαφορα ανάμεσα στο Update All και το Rescan All που εχει στο menu του NMJ;

Υπαρχει τρόπος να βάζω το εξώφυλλο που θέλω, στο φάκελο της ταινίας (bluray rip) και οταν κάνω scan/update να μου βγάζει αυτο που εχω στο φακελο, αντι για αυτα που βρίσκει το NMJ απο μόνο του;

Ολα ειναι jpg, αλλα πρέπει να ειναι με συγκεκριμενη ονομασία πχ cover, folder κτλ..

Update all απλά αναβαθμίζει την ήδη υπάρχουσα λίστα ενώ το rescan προσθέτει και νέες ταινίες ή σειρές που έχεις κατεβάσει

Μέσω Internet τα apps μέσω USB . Στο egreat δεν θα σου μπει.

Στο Α210 το κατέβασα από settings> firmware update χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ωραίο και ανανεωμένο το jukebox αν και τρώει τρελά κολλήματα. Στον εσωτερικό σκληρό 1, 5 Τ που το έβαλα να σκαναρει έκανε ότι ήθελε. Όσες ταινίες είχαν μόνο αριθμούς (πχ 9 & 300) επέλεξε να μην τις περάσει καθόλου, κάποιες άλλες (πχ Australia) επίσης δεν τις εμφάνισε και βεβαίως κάποιες τις αναγνώρισε όπως ήθελε αυτό. Επίσης παρατήρησα και κάποια κολλήματα σε κάποια downloading info, fanart κτλ αλλά με πήρε ο ύπνος και θα το ξαναδοκιμάσω αύριο

Η πιο καλή λύση είναι να έχεις ήδη δημιουργήσει nfo αρχεία μέσω embermm. Με παράξενευει ότι σου κόλλησε πάντως ..

Ποια ειναι η διαφορα ανάμεσα στο Update All και το Rescan All που εχει στο menu του NMJ;

Υπαρχει τρόπος να βάζω το εξώφυλλο που θέλω, στο φάκελο της ταινίας (bluray rip) και οταν κάνω scan/update να μου βγάζει αυτο που εχω στο φακελο, αντι για αυτα που βρίσκει το NMJ απο μόνο του;

Ολα ειναι jpg, αλλα πρέπει να ειναι με συγκεκριμενη ονομασία πχ cover, folder κτλ..

Για τα bluray rips βάλε embermm. ( με τα yamj settings) αλλιώς να θυμηθώ να δώ τα ονόματα των αρχείων να σου πω

το update ανανεώνει την υπάρχουσα λίστα , το rescan τη σβήνει και την ξανά δημιουργεί . Χ

Εχουμε κανά link για το embermm γιατί βγάζει πολλά..
Είναι εύκολο και γρηγορο στη χρηση γενικά;

Το αρνητικό του NMJ είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά jukebox/library πχ ανα συλλογή ή διαφορετική για τα DVD και άλλη για bluray rip. Νομίζω αυτό γίνεται μόνο με YAMJ το οποίο όμως δεν είναι αυτοματοποιημένο και μαλλον θελει χρονο.

Εχουμε κανά link για το embermm γιατί βγάζει πολλά..
Είναι εύκολο και γρηγορο στη χρηση γενικά;

Το αρνητικό του NMJ είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά jukebox/library πχ ανα συλλογή ή διαφορετική για τα DVD και άλλη για bluray rip. Νομίζω αυτό γίνεται μόνο με YAMJ το οποίο όμως δεν είναι αυτοματοποιημένο και μαλλον θελει χρονο.

Μόλις γυρίσω σπίτι θα σου στείλω λινκ

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο ..
Ειδικά όταν δε θες να μπλέξεις καρτουν με λοιπές ταινίες ...

Εχουμε κανά link για το embermm γιατί βγάζει πολλά..Είναι εύκολο και γρηγορο στη χρηση γενικά; Το αρνητικό του NMJ είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά jukebox/library πχ ανα συλλογή ή διαφορετική για τα DVD και άλλη για bluray rip. Νομίζω αυτό γίνεται μόνο με YAMJ το οποίο όμως δεν είναι αυτοματοποιημένο και μαλλον θελει χρονο.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=165012

Ναι το link ειναι αυτό...

αλλά προσοχή... ενεργοποιούμε στις ρυθμίσεις τη συμβατότητα με YAMJ...

Οποιος θέλει να ασχοληθεί με την παραμετροποίηση των ταινιών του στο NMJ, πχ. υποθέσεις, εξώφυλλα, ηθοποιούς κλπ κλπ, μπορεί να χρησιμοποιήσει το NMJToolbox που παρέχεται δωρεάν από εδώ http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=67658 όσοι έχουν ασχοληθεί με το Yadis ή το Zappiti θα τους φανεί πολύ εύκολο...προσοχή όμως μη παρεξηγήσει κανείς, ΔΕΝ κάνει scrapping ταινιών απλά επεξεργάζεται τις ταινίες που έχει φτιάξει το NMJ των Popcorn μέσα στο σκληρό μας.

Δουλεύει σε όλα τα Popcorn με NMJ.

εχθες το βραδυ κανοντας τσεκαρισμα σε καποια αρχεια που ειχα συναντησα το εξης περιεργο.μια σεζον απο μια σειρα σε mkv δεν δειχνει καθολου εικονα.ξεκιναει παιζει μουσικη αλλα εικονα τιποτα.εντωμεταξει το περιεργο ειναι οτι οταν παταω info στο τηλεκοντρολ μου βγαζει στοιχεια για τον ειδος του αρχειου και του ηχου αλλα οχι για την εικονα.π.χ 1080 Χ 1020.το συγκεκριμενο αρχειο επαιζε σιγουρα , παλιοτερα τα ειχα δει ολα τα απο τον ιδιο φακελο απο το ιδιο μηχανημα.καποια ιδεα τη μπορει να συμβαινει?

Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

εχθες το βραδυ κανοντας τσεκαρισμα σε καποια αρχεια που ειχα συναντησα το εξης περιεργο.μια σεζον απο μια σειρα σε mkv δεν δειχνει καθολου εικονα.ξεκιναει παιζει μουσικη αλλα εικονα τιποτα.εντωμεταξει το περιεργο ειναι οτι οταν παταω info στο τηλεκοντρολ μου βγαζει στοιχεια για τον ειδος του αρχειου και του ηχου αλλα οχι για την εικονα.π.χ 1080 Χ 1020.το συγκεκριμενο αρχειο επαιζε σιγουρα , παλιοτερα τα ειχα δει ολα τα απο τον ιδιο φακελο απο το ιδιο μηχανημα.καποια ιδεα τη μπορει να συμβαινει?

Σε pc δοκίμασες αν παίζει;
μέσω nmj παίζεις ή μέσω του κανονικού μενού του c200;

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

οχι σε p.c.μεσω κανονικου μενου...
σημερα θα το ξαναδοκιμασω και θα σου πω.ευχαριστω!εχεις κατι υποψιν σου?

τελικα το δοκιμασα σε P.c και παιζει κανονικα...δεν με νοιαζει πραμα αλλο αλλα ειναι και μεγαλο αρχειο...1080p

Το πέτυχα πρόσφατα στο ebay με δωρεάν μεταφορικά για Αγγλία (θα μου το φέρει φίλη σε μια εβδομάδα) με τιμή περίπου 110 ευρώ. Έχει και BluRay. Ελπίζω να αξίζει ακόμα. Τι λέτε; Το χτύπησα ήδη, ήταν πολύ χαμηλή τιμή...

Επίσης, 110 ευρώ είναι πιο κάτω και από την τιμή που είχα πάρει το Fantec από το Πλαίσιο, που έχω ακόμα... Εξαιρετικό αλλά πάλιωσε, δε διαβάζει καν δίσκους άνω των 2ΤΒ και έχω 2 3άρηδες....