Τελος .+-
πάει και αυτό ρε συ? εγώ στο είπα πάρε ένα boxee box και όταν με το καλό βγουν τα πρώτα sigma με xbmc παίρνεις ένα
Τελος .+-
μια χαρα ηταν..24 ωρεςπάει και αυτό ρε συ? εγώ στο είπα πάρε ένα boxee box και όταν με το καλό βγουν τα πρώτα sigma με xbmc παίρνεις ένα
Οχι δεν το χρησιμοποιω. Για την ακριβεια δεν ηξερα καν τι ειναι μεχρι σημερα. Το NMJ ομως το εχω χρησιμοποιησει μια φορα. Καλο ηταν !Να σε ρωτησω..χρησιμοποιεις yamj?
το 3D λειτουργεις ως εξης. Οτιδηποτε 3D αρχειο εχει κανεις , το αλλαζει σε καταληξη <ονομα αρχειου.3DSBS>.
Πρακτικα οταν πατας Play , αυτοματα η τηλεοραση γυρναει σε 3D mode.Πραγμα που δεν εκανε με τα αλλα palyers.
Παντως μυθος φαινεται η 1.4 HDMI στα players. Ενα iso που ειχα , και περιειχε full 3d , εβγαλε μηνυμα οτι χρειαζεται BR player compatible with 3D
Πωπω κανονικός tester μηχανημάτων έχεις γίνει. :award:
λαθοςΜε τους υποτιτλους δυστυχως δεν τα καταφερνει στο 3d. Τους δειχνει διπλους αν και νομιζω ειναι συνηθες προβλημα.
Παντως αυτο θα πει υποστηριξη. Ενα φουλ iso ειχα που δεν το επαιζε σωστα, με το τελευταιο firmware το επαιξε και αυτο.
Τι εννοειτε ¨εγινε C200" ?
Βγηκε καποιο firmware με δυνατοτητες σαν του c200 ?
Me bd menu κλπ ?
Ειναι επισημο ?
Τι εννοειτε ¨εγινε C200" ?
Βγηκε καποιο firmware με δυνατοτητες σαν του c200 ?
Me bd menu κλπ ?
Ειναι επισημο ?
.........
Σε αποζημιωνει ομως με το αποτελεσμα
copyright by zilmer 2011
Σε αποζημιωνει ομως με το αποτελεσμα
copyright by zilmer 2011
zilmer εσύ που είχες και το mede8er σε σχέση με το a210 έχουν μεγάλη διαφορά στην εικόνα;Έχω το mede8er 400x εδώ και 1 εβδομάδα και νομίζω ότι το media player που έχει το home cinema lg έχει καλύτερη εικόνα.Να ακολοθήσω το δικό σου παράδειγμα και να πάρω το a210 ή δεν είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.