Popcornhour A-210

πάει και αυτό ρε συ? εγώ στο είπα πάρε ένα boxee box και όταν με το καλό βγουν τα πρώτα sigma με xbmc παίρνεις ένα
μια χαρα ηταν..24 ωρες :D
το πλαυηερ δεν εχει κανενα προβλημα-εγω εχω ! Δεν μπορω να εκνευριζομαι , και εκνευριζομαι αν δεν καταφερνω κατι.Δεν φημιζομαι για την υπομονη μου

το 3D λειτουργεις ως εξης. Οτιδηποτε 3D αρχειο εχει κανεις , το αλλαζει σε καταληξη <ονομα αρχειου.3DSBS>.
Πρακτικα οταν πατας Play , αυτοματα η τηλεοραση γυρναει σε 3D mode.Πραγμα που δεν εκανε με τα αλλα palyers.
Παντως μυθος φαινεται η 1.4 HDMI στα players. Ενα iso που ειχα , και περιειχε full 3d , εβγαλε μηνυμα οτι χρειαζεται BR player compatible with 3D

Τελικα το deep color πως ενεργοποιειται ? Μονο απο την τηλεοραση ?

Να σε ρωτησω..χρησιμοποιεις yamj?
Οχι δεν το χρησιμοποιω. Για την ακριβεια δεν ηξερα καν τι ειναι μεχρι σημερα. Το NMJ ομως το εχω χρησιμοποιησει μια φορα. Καλο ηταν !

το 3D λειτουργεις ως εξης. Οτιδηποτε 3D αρχειο εχει κανεις , το αλλαζει σε καταληξη <ονομα αρχειου.3DSBS>.
Πρακτικα οταν πατας Play , αυτοματα η τηλεοραση γυρναει σε 3D mode.Πραγμα που δεν εκανε με τα αλλα palyers.
Παντως μυθος φαινεται η 1.4 HDMI στα players. Ενα iso που ειχα , και περιειχε full 3d , εβγαλε μηνυμα οτι χρειαζεται BR player compatible with 3D

Με τους υποτιτλους δυστυχως δεν τα καταφερνει στο 3d. Τους δειχνει διπλους αν και νομιζω ειναι συνηθες προβλημα.

Παντως αυτο θα πει υποστηριξη. Ενα φουλ iso ειχα που δεν το επαιζε σωστα, με το τελευταιο firmware το επαιξε και αυτο.

Με τους υποτιτλους δυστυχως δεν τα καταφερνει στο 3d. Τους δειχνει διπλους αν και νομιζω ειναι συνηθες προβλημα.

Παντως αυτο θα πει υποστηριξη. Ενα φουλ iso ειχα που δεν το επαιζε σωστα, με το τελευταιο firmware το επαιξε και αυτο.
λαθος
και εξηγω
στους υποτιτλους υπαρχει το 3dsubs που τα βγαζει σε μια μορφη ix/sup και τους κανει sbs. Αλλα αυτο ΔΕΝ διαβαζεται απο το PCH.
Υπαρχει ομως λυση με το srt23dass που βγαζει τους υποτιτλους με καταληξη .ass και τους διαβαζει κανονικα το PCH.
Δοκιμασε το και θα δεις.
Ψαχε το επισημο φορουμ και κατεβασε το. Καποια kb προγραμματακι ειναι και δουλευει αψογα και γρηγορα

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Τι εννοειτε ¨εγινε C200" ?
Βγηκε καποιο firmware με δυνατοτητες σαν του c200 ?
Me bd menu κλπ ?

Ειναι επισημο ?

Ουσιαστικά flashareis το Α210/Α200 με το firmware του C200 και έχεις Full Blu Ray Menu...

απλούστατα...

Φυσικά δεν είναι επίσημο.. αλλά δουλεύει 100%... (και μετά μπορείς να κάνεις και online updates σαν να είναι C200)...

Τι εννοειτε ¨εγινε C200" ?
Βγηκε καποιο firmware με δυνατοτητες σαν του c200 ?
Me bd menu κλπ ?

Ειναι επισημο ?

ακριβως οπως τα λεει ο Nika. Αλλαζει σε οτι διαφερει με το C200. Και πιστεψε με το τσεκαρα και το λεω. Το εκανα c200 και μετα το ξαναγυρισα παλι πισω να δω αν γινεται , και φυσικα γινεται.Και ξανα παλι. Τα μενου δουλευουν κανονικοτατα

pixmania εχει μαζι με τα μεταφορικα στα 240 περιπου-ελλαδα πιο ακριβα , Αμερικη πιο φτηνα απο ολους αλλα να υπολογιζεις κανενα μηνα για να σου ερθει απο εκει , γιατι μαζευουν πρωτα παραγγελιες και μετα στελνουν

πανευκολο-ενα αρχειο κατεβαζεις και τα κανει ολα μονο του.Και μετα ακομα και ο υπολογιστης σαν c200 στο αναγνωριζει και φυσικα λαμβανεις ολες τις αναβαθμισεις σαν c online.

Αν και δεν βλεπω ενδιαφερων εδω για το μηχανημα , παρολο αυτα...
Αν θελει καποιος με το που μπουταρει το μηχανημα να βλεπει μονο το ΑΕΟΝ σκιν , τα οποιο ξεχωριζει φωτο-τηλεοπτικες σειρες-ταινιες κτλ , κατι δλδ σαν XBMC , να ξερει οτι γινεται.
Απλα κατεβαζουμε το ΑΕΟΝ HD skin , το βαζουμε στο root που εχουμε τα aplication (ειτε σκληρος ειτε usb stick) .Εχει 2 αρχεια , 1 φακελο icon και ενα αρχειο index. Το index το ανοιγουμε με το edit notepad ++ , και εκει που λεει για τις διαδρομες το που θα βρισκει τι , βαζουμε τις δικες μας.
π.χ
//Movies
"http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/Video/FILMY/index.htm,Movies,Icons/movies1.jpg",
το αλλαζουμε σε
//Movies
"http://localhost.drives:8883/USB_DRIVE_B1/video/index.htm,Movies,Icons/movies1.jpg",
Επισης να σημειθωθει οτι η Usb + usb b1 ειναι απο defalut ρυθμισεις στο off.Απομακρυνουμε το συμβολο // και γινεται on.
Tελος , για να εχουμε video wall και σε ταινιες και σε τηλεοπτικες σειρες (εννοειτα με το theme AEON και μονο) πρεπει να φτιαξουμε 2 διαφορετικα jukebox ενα για το καθε φακελλο (ταινιες-σειρες)
Αυτα.
Αααα , εξακολουθω να πιστευω και να υποστηριζω οτι η σειρα 200 PCH ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κινηση και εικονα.45 GB BR , χωρις σπασιμο , κινηση βουτυρο εικονα με απιστευτη ευκρινεια.Αν προσθεσουμε οτι ειναι εντελως αθορυβο , μεταλικο σασι που δεν χαμπαριαζει απο ζεστη + οτι παιζει τα παντα..μα τα παντα (εκτος απο 3D υποτιτλους), τοτε εχουμε ενα συνολο που ειναι αν οχι κορυφη σιγουρα στις πρωτες θεσεις !
Το μονο μεινοεκτημα του , ειναι οτι τελειως open source μηχανημα , και πρεπει να ασχοληθεις αρκετα για να το σεταρεις.Δεν ειναι plug & play , τουλαχιστον οχι με τα εντυπωσιακα video wall.
Σε αποζημιωνει ομως με το αποτελεσμα
copyright by zilmer 2011

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

.........
Σε αποζημιωνει ομως με το αποτελεσμα
copyright by zilmer 2011

Γεια σου ρε zilmer με το copyright ..... :smash::smash::smash::smash:

zilmer εσύ που είχες και το mede8er σε σχέση με το a210 έχουν μεγάλη διαφορά στην εικόνα;Έχω το mede8er 400x εδώ και 1 εβδομάδα και νομίζω ότι το media player που έχει το home cinema lg έχει καλύτερη εικόνα.Να ακολοθήσω το δικό σου παράδειγμα και να πάρω το a210 ή δεν είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές;

zilmer εσύ που είχες και το mede8er σε σχέση με το a210 έχουν μεγάλη διαφορά στην εικόνα;Έχω το mede8er 400x εδώ και 1 εβδομάδα και νομίζω ότι το media player που έχει το home cinema lg έχει καλύτερη εικόνα.Να ακολοθήσω το δικό σου παράδειγμα και να πάρω το a210 ή δεν είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές;

ειναι αδυνατον φιλε να σε παρω στον λαιμο μου γιατι ολα ειναι υποκειμενικα.
Κατα την γνωμη μου και μονο ειναι απαιχτο το Α210.
Αλλα ειναι δυσκολο στα μπιμπλικια (video wall και τετοια)
Εκτος αν χρησιμοποιησεις το ενσωματομενο προγραμμα (εμενα δεν μου αρεσει).
Σημερα κατεβασα ενα BR 40 GB.Ελληνικους υποτιτλους δεν ειχε.Πεταξα ενα srt εξωτερικο με το ιδιο ονομα του BR folder και επαιξε κανονικα.Το ιδιο κανει και στα image...τι να σου πω..εγω δεν τα εχω δει αυτα σε πολλα Player