Popcornhour A-210

ρε παιδιά έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες κυρίος mkv 720p στις ποιο πολλές ταινίες κάνει ένα ή και δύο στιγμίαια κολληματάκια σε άλλες μπορεί και ποιο πολλά κάθ´όλη την διάρκεια της ταινίας εννοώ πολύ σπάνιο να μην έχει κάνει καθόλου στην ταινία.Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου ?
Στο Α210 αν δεις σπασιμο καρε ή κολλημα στιγμιαιο φταιει μονο το mkv !! Εγω εδω και πολυ καιρο δεν εχω δει απολυτως τιποτα , εν αντιθεση με HTPC που εκανα συγκριση αυτες τις μερες , που εκανε αυτο που λες στις ιδιες ταινιες που ειχα δει .Νομιζω οτι το μηχανημα <γραφει> στον τομεα της κινησης.

Απο τα λιγα που εχω προλαβει να δω (σειρες κυριως σε 720p) και οχι ταινια ακομα δεν εχω δει κανενα προβλημα. Σιγουρα παιζει καλυτερα απο το προηγουμενο που ειχα και με κανενα σπασιμο.

Μπορεις να κανεις εγκατασταση νεοτερων εφαρμογων στο A-210 απο το pc σου, αρκει να εγκαταστησεις αυτο:
http://www.nmtinstaller.com/

υπαρχουν και αλλες εφαρμογες που αξιζουν π.χ. το Llink που παιζει ταινιες κατευθειαν μεσα απο αρχεια .rar χωρις να χρειαζεται αποσυμπιεση, κλπ.
Thnx φιλε μου. Θ'αρχισω να το ψαχνω. ;-)

Απο τα λιγα που εχω προλαβει να δω (σειρες κυριως σε 720p) και οχι ταινια ακομα δεν εχω δει κανενα προβλημα. Σιγουρα παιζει καλυτερα απο το προηγουμενο που ειχα και με κανενα σπασιμο.
αντιθετως σε σειρες 720p και ειδικα στο V , ειδα τα πιο πολλα σπασιματα !! Παραλληλα στο pc ειτε με ΤΜΤ ειτε με mpc-hc εκανε σπασιματα καθε 20sec τα ιδια επεισοδια.Αρα σημαινει οτι ηταν προβληματικα.
Σε οποιοδηποτε mkv ή image ή BR rip ή BR full , δεν κανει απολυτως τιποτα (εφοσον ειναι σωστο).Χαλαρα και τον HD ηχο..με εκνευριζει η σταθεροτητα του :p

κοίτα στο V πρέπει να φταίει η κωδικοποίησή του...
είναι στο μοναδικό που βλέπω κάποιο σπάσιμο...

Ναι οντως -ετσι και αλλιως δεν μου αρεσει (εκτος απο μια ξανθια)

καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει και δεν βλέπει το μηχάνημα έναν 2,5' seagate εσωτερικό που του τοποθέτησα. Χρειάζεται μήπως κάποιο setarisma; Και κάτι άλλο, στον εξωτερικό που είχα συνδεδεμένο μέχρι τώρα όταν φορτώνω το NMT χωρίς διαμόρφωση του δίσκου (ούτε για αστείο, έχω ταινίεs κοντά στο 1T) το ΝΜτ μάλλον δεν εγκαθίσταται γιατί δεν λειτουργεί. Είναι φυσιολογικό αυτό? ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

ok...To βρήκα για κάποιο λόγο δεν κούμπωνε καλά με τη θήκη, ενώ μόνος του δούλεψε..

άρα zilmer εμένα που μου τι κάνει σχεδόν σε όλλες τις ταινίες εχει πρόβλημα ?

άρα zilmer εμένα που μου τι κάνει σχεδόν σε όλλες τις ταινίες εχει πρόβλημα ?

πριν φτασουμε να πουμε εχει προβλημα το εχεις συνδεσει HDMI? πανω σε ενισχυτη?auto στην εικονα? εχεις ενεργοποιησει το frame 24?(pal/ntsc).Kαι αν ολα ειναι οκ , απο εξωτερικο ,εσωτερικο δισκο εχεις προβλημα? και τελος δωσε μας ενα παραδειγμα μια ταινια και αν το κανει παντα στο ιδιο σημειο

Τα σπασήματα τα κάνει και απο εσωτερικό δίσκο που έχω και απο στικάκι δεν έχω παρατηρήσει έαν το κάνει στην ίδια ταινία στο ίδιο σημείο

για τους φιλους που εχουν BR σε φουλ δομη , αλλα δεν εχουν υποτιτλους , οσοι δεν γνωριζουν κανουν το εξης ευκολο...
Εξω απο τον φακελο της ταινιας , βαζουν τον srt υποτιτλο (να εχει ιδιο ονομα με τον φακελο) και αυτο ηταν...ας εχει και 5000 αρχεια με m2ts αυτο θα αναγνωρισει το σωστο.Συνηθως ενεργοποιουνται αυτοματα ,αλλα σε περιπτωση που δεν γινει , παταμε το κουμπι subtitle μεχρι να μας παει στο ext (external).

Uploaded with ImageShack.us

Mεσα στην ταινια ΔΕΝ βαζουμε τιποτα

για τους φιλους που εχουν BR σε φουλ δομη , αλλα δεν εχουν υποτιτλους , οσοι δεν γνωριζουν κανουν το εξης ευκολο...
Εξω απο τον φακελο της ταινιας , βαζουν τον srt υποτιτλο (να εχει ιδιο ονομα με τον φακελο) και αυτο ηταν...ας εχει και 5000 αρχεια με m2ts αυτο θα αναγνωρισει το σωστο.Συνηθως ενεργοποιουνται αυτοματα ,αλλα σε περιπτωση που δεν γινει , παταμε το κουμπι subtitle μεχρι να μας παει στο ext (external).

Mεσα στην ταινια ΔΕΝ βαζουμε τιποτα
:SFGSFGSF: ευχαριστω! αρα με το α210 μπορεις και παιζεις bluray κανονικα με τα μενου του bluray και εχεις και εξωτερικο υποτιτλο; αν γινεται αυτο ειναι SUPER:violent-smiley-030:

κατι ακομα οταν επιλεγεις το φακελο inception τι επιλογες σου βγαζει το a210; πχ στα Dune εχει PLAY και open με το play παιζει τα μενου του bluray με το open περιηγήσε στους φακελους του bluray..

οχι το αναγνωριζει κανονικα σαν να εχεις δισκακι.Βγαζει και το loading..ξερεις κανονικη ψευδαισθηση.Και μετα σε βγαζει στο μενου του bluray και επιλεγεις οτι θες (play,extra ,lang.. κτλ).Στην συγκεκριμενη ταινια (inception) εχει ενα σωρο εξτρα

οχι το αναγνωριζει κανονικα σαν να εχεις δισκακι.Βγαζει και το loading..ξερεις κανονικη ψευδαισθηση.Και μετα σε βγαζει στο μενου του bluray και επιλεγεις οτι θες (play,extra ,lang.. κτλ).Στην συγκεκριμενη ταινια (inception) εχει ενα σωρο εξτρα
αρα απο εκει αν πατησεις play παιζει την ταινια ΚΑΙ με τον εξωτερικο υποτιτλο που εβαλες εξω απο τον φακελο inception;!!!

αρα απο εκει αν πατησεις play παιζει την ταινια ΚΑΙ με τον εξωτερικο υποτιτλο που εβαλες εξω απο τον φακελο inception;!!!

Ναι φυσικα.Με οποιον τροπο και να πατησεις play φορτωνει τους υποτιτλους.Ειτε πατωντας play οταν βλεπεις το εξωφυλλο , ειτε play μεσα στην ταινια.Αυτα ολα , ειναι καρατσεκαρισμενα.

Ακριβώς έτσι, όπως τα λέει και ο φίλος zilmer. Το ίδιο ισχύει και για Blu-ray Folder και για Blu-ray ISO

Last edited:
Αυτή τη δυνατότητα με τους εξωτερικούς υπότιτλους σε δομή (folder & ISO) Blu-ray την έχει μόνο το PCH ;