Popcornhour A-210

στα Iso πρεπει να το εχουν πολλα..και παλι δεν ξερω.Στα folders λιγα παντως..

Κοίτα, εννοώ να το κάνουν σε δομή BD menu ακριβώς όπως το PCH και όχι να παίζουν το μεγαλύτερο *.m2ts με συνοδεία external srt. Παράδειγμα τα Xtreamer & Iamm παίζουν το μεγαλύτερο .m2ts (άρα αν η ταινία είναι "σπασμένη" σε περισσότερα m2ts έχασες.
Το Netgear 550 όταν "αναπαράγει" BD Menu απλά δεν παίζει εξωτερικό αρχείο υποτίτλων.

σε folder ειναι το ζουμι μιας και σε iso ειναι κυριως remux, diy και γενικα δεν υποστηριζεται απο την αγορα:Banane0:. καλο ειναι να αποφεύγονται.

Last edited:
to α-210 παίζει full BD menu; σίγουρα;
γιατί εγώ διαβάζω ότι μόνο simple menu υποστηρίζει

to α-210 παίζει full BD menu; σίγουρα;
γιατί εγώ διαβάζω ότι μόνο simple menu υποστηρίζει
σωστα ξερεις αλλα μπορεις να βαλεις το firmware του c200 και να τα παιζει απλα νομιζω χανεις την δυνατοτητα του να εχεις εσωτερικο σκληρο. αλλα καλυτερα θα σε κατατοπισει ο φιλος zilmer

σωστος auteur , αν και με 2,5 δισκο εσωτερικο δεν εχεις προβλημα (το εχει ο Nika ετσι).Εγω το εχω φλασαρει c200 και εχω 2 εξωτερικους απο 2ΤΒ.Σε προσπαθεια μου να αναγνωρισει εναν 3,5 sata που ειχα (500GB) , ατυχησα.Εκτοτε δεν ξανα-ασχοληθηκα και το αφησα ετσι

Με τον εσωτερικό 2.5 που έχω βάλει δεν έχω πρόβλημα...

Καλυτερα να προτιμησεις ενα green δισκο για μεσα και οχι 7200αρη, για λογους θερμοτητας.

παρε ρε συ εναν εξωτερικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , το μηχανημα σου δροσερο , και τραβα του και ενα φλασαρισμα c-200 και καθαρισες

Λέω να βάλω έναν μικρό μωρέ δε ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι εχω εκνευριστεί διότι είμαι Αθήνα για δουλειά και θα μείνω μέχρι την Κυριακή και το μηχάνημα είναι "ορφανό" στη Θεσσαλονίκη στα γραφεία της κούριερ :( κλαψ)

Τον δίακο, αν βάλω τελικά - ακούς zilmer? :) να τον φορμάρω από πριν ή αφού τον συνδέσω και μετά μέσω popcorn. Στο ανωτέρω λινκ είναι λίγο διφορουμενες οι πληροφορίες

αν χρησιμοποιησεις το εσωτερικο του προγραμματακι (NMJ) για ενημερωση ταινιων και οχι το yamj τοτε καλυτερα ext φορματ που θα σου κανει το μηχανημα.Ετσι θα εγκαταστησει και τα applications κτλ.Εκει ομως δεν θελεις μικρο εσωτερικο αλλα μεγαλο για να χωραει και ταινιες (αν εχεις μεγαλη συλλογη).Αν προκειται να του βαλεις εναν μικρο εσωτερικο ισα ισα για να πεις οτι τον εβαλες , καλα κανεις και καντο αν σου αρεσει.
Αν προκειται μετα να του κοτσαρεις κανα δυο εξωτερικους απο 2ΤΒ ο καθενας...ποιος ο λογος δεν βλεπω και για εσωτερικο..
Εχω του εχω ενα φλασακι 16GB (αχρηστο τοσο μεγαλο , αλλα αυτο ειχα) και φυσικα ειναι αδειο..
Αναλογα παντα πως το σκεφτεσαι να το στησεις , πρατεις αναλογα.Εδω ο καθενας σου λεει την γνωμη του , αλλα εσυ θα συμβιωσεις με αυτο :ernaehrung004: