Popcornhour A-210

Εγώ πάντως έπαθα πλάκα με το μηχάνημα (όπως πιστεύω και οι περισσότεροι από εσάς , άν όχι όλοι) και η αλήθεια είναι ότι δε το περίμενα. Με το a100 ήμουν υπέρ ευχαριστημένος σε σημείο που λυπηθηκα που το έδωσα και είχα αμφιβολίες για τον άν έκανα καλη Αγορά. Με το που το συνδεσα ομως το 210 έμεινα. Από την απουσία θορύβου με την εισαγωγή ενός wd1,5t (όσοι είχατε το α100 πιστεύω με καταλαβαίνετε), με το καταπληκτικής ποιότητας remote control ( σε βαθμό που σκέφτομαι να το χρησιμοποιω παράλληλα με το logietch harmony) είτε με το nmj για εμάς τους τεμπέληδες που δε θελουμε να ασχολούμαστε με yamj κτλ.

και φυσικα με την κινηση και την εικονα του :D ας μην το ξεχναμε :p
Απο το nmj εισαι οκ? τα εχει ευκολα και γρηγορα ? για ταινιες μιλαω και σειρες.

Κοιτά να δεις. Για σειρές δε το δοκίμασα. Αλλα στην ταινιοθηκη μου η οποία αποτελείται απο 125 μέχρις στιγμής ματρόσκες σύνολο 1,2 terra μου την τακτοποίησε σε λιγότερο από 15 λεπτά. Συγκεκριμμενα σε 10 ταινιες έπρεπε να αλλάξω από μία τελεία έως ολο το τίτλο προκειμενου να τις βρει αλλα ολα ok. Άν και η αλήθεια είναι ότι με φοβισατε που λέγατε ότι παίρνει πολύ χρόνο.

παιδια μια ερωτηση κατα αρχην καλησπερα και καλος σας βρηκα εχω αγορασει το εν λογω μηχανακι τα σπαει σε σχεση με το α110 αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα βαζω να παιξει mkv το παιζει τελεια αλλα ο ηχος καποιες στιγμες κανει σπασιματα μικρα στιγμιαια αλλα σπαστικα μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση ευχαριστω

εμενα ειχε και σειρες και οταν το πρωτοδοκιμασα στις 2,5 ωρες το σταματησα γιατι βαρεθηκα :D

παιδια μια ερωτηση κατα αρχην καλησπερα και καλος σας βρηκα εχω αγορασει το εν λογω μηχανακι τα σπαει σε σχεση με το α110 αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα βαζω να παιξει mkv το παιζει τελεια αλλα ο ηχος καποιες στιγμες κανει σπασιματα μικρα στιγμιαια αλλα σπαστικα μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση ευχαριστω

με HDMI? ενα συγκεκριμενο mkv ή ολα?

Ε τότε δε θα βάλω σειρές :)

Πάντως με ταινιες δοκιμάστε το άφοβα

Μηπως φταιει η ματρόσκα σου φίλε; Δοκίμασε το και σε κάποιο άλλο player άν έχεις ή δοκίμασε κάποιο άλλο αρχείο.

thnx Zilmer. Mια διευκρίνηση το stick θα είναι στο pc και ο σκληρός θα επικoινωνει με το pc μέσω wi-fi; Γιατί είναι μακρυά για ενσύρματη σύνδεση. Και κάτι άλλο, η εξαίρεση αρχείων στη σάρωση γίνεται με το αρχείο .no_all.nmj; Έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατι καπου διάβασα ότι υπαρχει bug και δεν λειτουργεί.

με HDMI εβαλα κανα δυο ταινιες αλλα τα ιδια ενω με το α110 ολα οκ

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Τα αρχεία τα παίζεις από σκληρό δισκό ή τα στριμάρεις με wifi από τον υπολογιστή σου;

τα αρχεια τα παιζω απο σκληρο δισκο που ειναι εγκατεστημενος κανονικα τελικα ολα τα mkv το κανουν δεν ξερω τι συμβαινει θα μου στρίψει τοσα λεφτα και να κανει διακοπες στον ηχο πρωτη φορα το βλεπω!!! εχω κανει τα παντα αναβαθμιση ρεσετ τιποτα και δεν βλεπω φως κριμα τα λεφτα!!

Αν ο σκληρός είναι εσωτερικός δοκίμασε και έναν εξωτερικό... ποιο μοντέλο δίσκου εσωτερικού έβαλες?
HDMI απευθείας στην τηλεόραση ή σε ενισχυτή?

(και μην ακούω δράματα του τύπου κρίμα τα λεφτά ... γιατί λεφτά υπάρχουν :violent-smiley-030: )

Ή αυτό που είπε ο ΝiKa ή δοκίμασε να ξαναφορμαρεις το σκληρό σου. Κάτι παραπλήσιο είχε αναφέρει ένας φίλος στο νήμα για το 110 βέβαια, αλλά μετά από ένα φορμάρισμα και ξανασετάρισμα από την αρχή έστρωσε χαρακτήρα το μηχάνημα :)

μισο ρε παιδια κατευθειαν φορματ :p firmware εβαλες? μηπως παιζει ασυμβατοτητα καλωδιου με το συγκεκριμενο δισκο? απο το ποπκορν παει στον ενισχυτη το καλωδιο ή στην τηλεοραση? τσεκαρε τα λιγο αυτα.
Ααα εχει και ενα καλωδιο Hdmi μεσα στην συσκευασια-ετσι απο περιεργεια δοκιμασε το

Update έκανε ο φίλος οπότε δεν είναι θεμα να έχει παλιότερο firmware και να έχει πρόβλημα. Τωρα για ασυμβατότητα καλωδίου με σκληρό σε έχασα. Τι καλώδιο εννοείς?

Παιδιά γεια σας, το παρελαβα σημερα απο Pixmania.
Προσπάθησα (με USB stick) να κανω firmware update με το αντιστοιχο αρχείο του C-200 και μου εβγαλε μνμ "Update failed. Cross-customer update is not allowed"
Και τωρα τι γινεται zilmer ή οποιος αλλος ξερει ?
Μας πιασανε ή εγω έκανα κατi λαθος ?
Πως το φλασαρω με firmware του C-200 ?

Nικος

Παιδιά γεια σας, το παρελαβα σημερα απο Pixmania.
Προσπάθησα (με USB stick) να κανω firmware update με το αντιστοιχο αρχείο του C-200 και μου εβγαλε μνμ "Update failed. Cross-customer update is not allowed"
Και τωρα τι γινεται zilmer ή οποιος αλλος ξερει ?
Μας πιασανε ή εγω έκανα κατi λαθος ?
Πως το φλασαρω με firmware του C-200 ?

Nικος
τωρα το πετας..:flipout::flipout: ψυχραιμια.Πας και κατεβαζεις μεσα απο την popcorn , ενα αρχειο firmware recovery.Και μενα μου εχει τυχει αυτο που λες.Μενει σε μπλε οθονη και κανει τσεκ το usb.Μολις το βαλεις το αρχειο αυτο , το διορθωνει και μετα κανεις update μεσο ιντερνετ.Μην το φοβασαι οτι και να γινει.Δεν καταλαβαινει τιποτα :D
Α.. το recovery για το C200 κατεβαζεις.
Αν εχεις τυχον προβληματα εδω ειμαστε

τωρα το πετας..:flipout::flipout: ψυχραιμια.Πας και κατεβαζεις μεσα απο την popcorn , ενα αρχειο firmware recovery.Και μενα μου εχει τυχει αυτο που λες.Μενει σε μπλε οθονη και κανει τσεκ το usb.Μολις το βαλεις το αρχειο αυτο , το διορθωνει και μετα κανεις update μεσο ιντερνετ.Μην το φοβασαι οτι και να γινει.Δεν καταλαβαινει τιποτα :D
Α.. το recovery για το C200 κατεβαζεις.
Αν εχεις τυχον προβληματα εδω ειμαστε

ΔΕΝ μου εβγαλε μπλε οθονη, απλα το μνμ που ειπα και μετα κολλησε εκει. Το εκλεισα, το ξανανοιξα και δουλευει κανονικά. Οσο για τους υποτιτλους απο το μενου τους ΔΕΝ εχει επιλογη μετακινηση (εννοειται με το firmware toy A-210)
Καμμια ιδέα ?