Popcornhour A-210

μετακινουνται-βγαλε το auto απο το τους υποτιτλους και κανεις οτι θες

μετακινουνται-βγαλε το auto απο το τους υποτιτλους και κανεις οτι θες

Εστησα το μηχανακι συμφωνα με το setup και τις ακριβεις οδηγίες του φιλου zilmer, δλδ αλλαγή firmware απο Α-210 σε C-200 (βλ. σελ. 13) αναβαθμιση με το νεοτερο firmware του C-200 (9-5-11) και συνδεση εξωτερικου USB σκληρού δίσκου.
Το μηχανακι εχει φοβερη αποδοση και διαβαζει αντιγραφα Bluray (iso ή folders) πανευκολα και με ολα τα μενού τους και ολους τους υπότιτλους. Εκπληκτικό !!!!. Η μετακίνηση των υπότιτλων γινεται ευκολοτατα (βλ. οδηγίες zilmer πιο πανω) σε ματροσκες αλλα και σε ριπαρισμενα Bluray αρκει να ειναι εξωτερικοι (srt)

για τους φιλους που εχουν BR σε φουλ δομη , αλλα δεν εχουν υποτιτλους , οσοι δεν γνωριζουν κανουν το εξης ευκολο...
Εξω απο τον φακελο της ταινιας , βαζουν τον srt υποτιτλο (να εχει ιδιο ονομα με τον φακελο) και αυτο ηταν...ας εχει και 5000 αρχεια με m2ts αυτο θα αναγνωρισει το σωστο.Συνηθως ενεργοποιουνται αυτοματα ,αλλα σε περιπτωση που δεν γινει , παταμε το κουμπι subtitle μεχρι να μας παει στο ext (external).

Uploaded with ImageShack.us

Mεσα στην ταινια ΔΕΝ βαζουμε τιποτα

Eπιβεβαιωνω δλδ οτι μπορεις να βάλεις εξωτερικους υποτιτλους srt και σε ριπαρισμενα Bluray AΛΛΑ τα λεγόμενα του φιλου zilmer παραπανω ισχύουν για αντιγραφα Bluray σε πληρη δομη (δλδ οι γνωστοι folders BDMV και Cerificate). Σε περιπτωση που τα δισκάκια ειναι σε μορφη iso, το κόλπο δουλεύει ακόμα αλλά το srt αρχειο μπαινει ΜΕΣΑ στο folder με το iso αρχείο (μαζι με αυτο δλδ, και με ιδιο ονομα). Και στις 2 περιπτωσεις για να δουμε τους εξωτερικους υπότιτλους παταμε το κουμπι subtitle μεχρι να μας παει στο ext (external).

Zilmer ευχαριστώ παρα πολύ. :SFGSFGSF:
Τις ευχαριστιες μου επισης σε ολους τους αλλους φιλους σ' αυτο το thread για τις χρησιμες συμβουλές και τις γνωσεις τους. :2thumb22sup:

Νικος

Zilmer επειδή κουράστηκα να κάνω τον beta tester της HDI θα μπορούσα να σε ενοχλήσω να για να δώ από κοντά πως δουλεύει το PCH ;

Zilmer επειδή κουράστηκα να κάνω τον beta tester της HDI θα μπορούσα να σε ενοχλήσω να για να δώ από κοντά πως δουλεύει το PCH ;

προβλήματα θα βρεις και στα pch να το ξέρεις...
δύστυχος δεν ξεφεύγεις!

οποτε θελεις , δεν εχω προβλημα
τωρα για τα bug που γραφτηκαν πιο πανω...μην τρελλαθουμε..ξερετε ολοι πως ειναι αυτα ! Βαζει ο αλλος χαλασμενο δισκο ή κακο mkv και βλεπει οτι θελει.Σιγουρα ΘΑ εχει bug ..μολις το βρω αμεσως θα το γραψω γιατι δεν υποστηριζω κανενα..προς το παρων σε 1,5ΤΒ με οτι θελεις μεσα bug ή κολλημα δεν εχω δει-και οποιος δεν το πιστευει ας ερθει να το δει.ΔΕΝ διαβαζει υποτιτλους idx/sup οπως ειχα πει , στις 3D ταινιες.Λυνεται αν τους ενσωματοσεις με ενα προγραμματακι αλλο.
Ειναι αργο δικτυακα-αυτο δεν λυνεται...και εκει βαζουμε τελεία.Mkv,avi,m2ts,DD,Dts,DD True,DTS HD που διαβαζω κατα καιρους το ενα το κανει το αλλο δεν το κανει κτλ κτλ δεν μασαει τιποτα.

Τεσπα δεν ξαναλεω κατι , μην νομιζετε οτι παιρνω και ποσοστα απο το ποπκορν :p .

Άστα είδαμε τη βίλα στο Παρίσι που έχεις από την PCH... :ernaehrung004:

οποτε θελεις , δεν εχω προβλημα..

Σε ευχαριστώ πολύ ! Μπορώ να διαθέσω και τον χώρο μου και να αράξουμε όσο θέλεις να τα δοκιμάσουμε σε αντιπαραβολή με τα δύο Dune που έχω χρυσοπληρώσει...Μπορείς βέβαια μέχρι να κεράσω τον καφέ, να μου πείς δυό τρία βασικά πραγματάκια αν τα κάνει το PCH ;

1.Bitstream downmix ;
2.Πλοήγηση μέσα σε folders με μουσική, ενώ αυτή παίζει ;
3.Preview φωτογραφιών σε folder, χωρίς να χρειάζεται να τις δώ όλες μία μία.
4.Δημιουργία playlist από το PCH χωρίς να καταφεύγω στον υπολογιστή.

Ευγνώμων και πάλι σε ευχαριστώ :ernaehrung004:

1, 2 + 4 ναι (με το βασικο που εχει το μηχανημα).
Με το 3 δεν εχω πολυασχοληθει.Τα εχει αρχεια χωρις preview και με play η μια πισω απο την αλλη.Βασικα το forum εχει κατι προγραμματα για music-photo jukebox αλλα δεν εχω πολυασχοληθει να σου πω την αληθεια.Παντως πρεπει να γινεται γιατι αν παω απο το ποπ να δω φωτο απο το pc μου (δια μεσου myihome) ναι τις βγαζει με preview

τι χαζος που ειμαι !! ναι και στο 3..ειπαμε το NMJ που εχει το μηχανημα τα χωριζει ολα (μουσικη-ταινιες-φωτογραφιες)..

Σε ευχαριστώ, άρα και αυτό κάνει τα αυτονόητα !!!!!!!!! στα δύο Dune που έχω πρέπει να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα πότε θα κεφάρουν να τα φτιάξουν...άλλα έχω ωραία μενού :frusty:

Θα τα πούμε από κοντά...

οχι απο μενου το ποπ υστερει.. κινεζιλα στο επακρο αν και εγω εχω αλλαξει ολα τα εικονιδια,παραμενει ομως φτωχο..Βεβαια μενου δεν χρειαζεται καθως μπορει καποιος να το κανει να ανοιγει κατευθειαν στο μενου του δισκου , οπως φωτο που εχω ποσταρει πιο πριν απο διαφορα σκινς.
Και θα συμφωνησω (σπανιο) με το Hitech που ειχε βγαλει το ομορφο interface του WD Live Hub .Απλο , ομορφο , γρηγορο και κατανοητο.

Ειρωνικά το έγραψα βρε για τα μενού, γι' αυτό έβαλα και το εμοτικον που βαράει το κεφάλι του στον τοίχο !