ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Βασικά όλες οι πνευματικές διεργασίες προέρχονται από το μυαλό απλά όχι από το κομμάτι που ελέγχεται από τη λογική. Παρολαυτά επειδή και τα ερεθίσματα δεν ελέγχονται από τη λογική αυτό συνεπάγεται ότι όσα περισσότερα έχεις βιώσει διαβάσει κατανοήσει εξηγήσει κτλ τόσες περισσότερες αποχρώσεις μπορείς να νιώσεις.

Και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτο.

Επίσης υπάρχει ένα μικρό κέντρο απο νευρώνες στην καρδιά, που διαπιστώθηκε στις μέρες μας και το οποίο επικοινωνεί με τον εγκέφαλο. Υπάρχουν μαρτυρίες που επιβεβαίωνουν την μεταφορά ορισμένων συναισθημάτων ή ερεθισμάτων μετά απο μεταμόσχευση καρδιας!!

Επίσης υπάρχει ένα μικρό κέντρο απο νευρώνες στην καρδιά, που διαπιστώθηκε στις μέρες μας και το οποίο επικοινωνεί με τον εγκέφαλο. Υπάρχουν μαρτυρίες που επιβεβαίωνουν την μεταφορά ορισμένων συναισθημάτων ή ερεθισμάτων μετά απο μεταμόσχευση καρδιας!!

Νευρώνες υπάρχουν και στα σπλάχνα για αυτό και αποκαλείται 'μικρός εγκέφαλος'

Αυτό δε σημαίνει ότι όντως η καρδιά ή τα σπλάχνα βιώνουν συναισθήματα, αλλά σίγουρα τα συναισθήματα έχουν και σωματικές εκδηλώσεις όπως αυτό που λέμε 'ράγισε η καρδιά μου' κτλ κτλ.....ε δεν ράγισε η καρδιά απλά τα σύνορα του Εγώ σου που πιθανώς να είχαν διευρυνθεί τώρα νιώθουν την έλλειψη του αντικειμένου που προκάλεσε αυτή τη διεύρυνση και πιθανως την αίσθηση της λιγότερης μοναξιάς......

Παρντόν;;;

Κάποιο link για αυτό;

Νευρώνες υπάρχουν και στα σπλάχνα για αυτό και αποκαλείται 'μικρός εγκέφαλος'

Αυτό δε σημαίνει ότι όντως η καρδιά ή τα σπλάχνα βιώνουν συναισθήματα, αλλά σίγουρα τα συναισθήματα έχουν και σωματικές εκδηλώσεις όπως αυτό που λέμε 'ράγισε η καρδιά μου' κτλ κτλ.....ε δεν ράγισε η καρδιά απλά τα σύνορα του Εγώ σου που πιθανώς να είχαν διευρυνθεί τώρα νιώθουν την έλλειψη του αντικειμένου που προκάλεσε αυτή τη διεύρυνση και πιθανως την αίσθηση της λιγότερης μοναξιάς......

Ναι οκ δεν μιλάω για απλό σύστημα νευρώνων, αλλά για ένα τόσο πολύπλοκο όσο και του εγκεφάλου, το οποίο ακόμα δεν έχει διερευνηθεί....
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα!

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Sorry Lepton, αλλά είμαι documentary freak... National Geo... αν δεν κάνω λάθος πριν 1-2 μήνες!!

Παιδιά βρήκα αυτό το link αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ trustworthy....

Δεν θεωρώ ότι τα συναισθήματα επηρρεάζονται από τα όργανα σε επίπεδο πέραν του σωματικού (κοινώς πονάει το χέρι μου = έχω κακή διάθεση)

Χμ ναι από όσο βλέπω οι έρευνες είναι καθαρά σε speculation level δεν έχουν καμμια απόδειξε, βασίζονται στο γεγονός ότι οποιοδήποτε νευρωνικό σύστημα μπορεί θεωρητικά να 'μαθει' και στις εμπειρίες των ασθενών, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι τα συστήματα αυτά δεν έχουν μνήμη και οι ασθενείς λαμβάνουν ισχυρά φάρμακα για να δεχθούν τη μεταμόσχευση θεωρείται ότι οι ιδέες αυτές δεν είναι επιοστημονικά αποδεκτές

Last edited:

Ο οικοδόμος είναι επάγγελμα και ο χαρτογιακάς αργκό.....ας μην μπλέκουμε πράγματα που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πνευματική διαύγεια του άλλου........

Τεσπα δεν έχει νόημα αυτό έτσι? Όλοι δυνητικά μπορούν αν θέλουν να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους και ελάχιστοι το κάνουν....end of story γιατί το βασανίζουμε?

Το βασανίζω Τατιάνα γιατί μια απο τις μεγαλύτερες απαγοητεύσεις που έχω βιώσει είναι όταν αντιλήφθηκα και μαλιστα πολύ αργότερα απο όσο θα έπρεπε ή ίσως απο όσο εσύ θα έχεις καταλάβει, ότι δεν αρκεί να ψάχνεις μόνο τον εαυτό σου προκειμένου να ζεις αρμονικά αλλά θα πρέπει να αναγνωρίζεις και τις προθέσεις των άλλων.Οι προθέσεις δε των άλλων, συνήθως όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που το ευρύτερο περιβάλλον τους αποφάσισε τα πάντα για αυτούς και με δεδομένο οτι αυτοί δεν αρνήθηκαν αυτήν την βοήθεια, αν και εφόσον συνδιάζονται με ένα όχι και τόσο πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και πασπαλισμένα με γνώση και εκπαίδευση όχι με την ευρύτερη έννοια αλλά με πτυχία, μεταπτυχιακά, ντοκτορά κοκ συχνά δημιουργούν ένα μικρό "τερατάκι".
Το τερατάκι αυτό το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να έχει την μύτη σηκωμένη ψηλα και να διατυμπανίζει το ότι δεν δύναται να κάνει ούτε παρέα μεν ανθρώπους "αμόρφωτους".Τα έχω ζήσει κανονικότατα αυτά και κάποια στιγμή την είχα ψιλοδεί και εγώ.Συνήθως αργότερα βρίσκουν καποιες καλές ας πούμε δουλειές και αρκετοί δε, καταλήγουν να είναι μοναχικοί καριερίστες.

Την κουβέντα λοιπόν την ξεκίνησα διότι διαισθάνθηκα, ατυχώς εύχομαι! ότι πήγαινε να γίνει καποιος ας πούμε διαχωρισμός μεταξύ "ποιοτικών" και μη με βάση κάποια κριτήρια για τον καθένα ξεχωριστά βέβαια.

Τα επίπεδο των συναισθημάτων και ο τρόπος έκφρασης αυτών όταν ταιριάζουν με τα δικά μου αποτελούν για μένα τα μόνα κριτήρια προκειμένου να δημιουργήσω μια οποιαδήποτε σχέση.Δεν γνωρίζω αν αυτή η διαδικάσία είναι ποιοτική αλλά και δεν με ενδιαφέρει πια, και η επιλογές μου δεν επηρεάζονται ή προσπαθώ να μην επηρεάζονται απο οτιδήποτε άλλο όπως απο το επάγγελμα του άλλου, από την μόρφωση του, από την οικονομική του κατάσταση, απο το τι μουσική ακούει, τι ρούχα φοράει κλπ.

Παιδιά βρήκα αυτό το link αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ trustworthy....

Δεν θεωρώ ότι τα συναισθήματα επηρρεάζονται από τα όργανα σε επίπεδο πέραν του σωματικού (κοινώς πονάει το χέρι μου = έχω κακή διάθεση)

Και όμως υπήρξε μαρτυρία ασθενή στον οποίο έγινε η μεταμοσχεύση και μετά απο ενα Α χρονικο διάστημα...άκουγε κλασική μουσική, μιλάμε ο άνθρωπος ήταν μορφώσεως κουνουπίδι, έψαξε και βρήκε ποιός ήταν ο δωρητής και ήταν νεαρός βιρτουόζος βιολιστής της κλασικής μουσικής σχολής!!!!!!

Και μην μου πείτε ότι μπορεί λόγω νεότητας να του ήρθε να ακούσει κλασική μουσική για να δοκιμάσει κάτι άλλο ή οτιδήποτε, μιλάμε για αντρα 60+ χρονών, σε ένα χωριό...

Καλά, από μαρτυρίες ασθενών, 3 πουλάκια κάθονται.
Ο καθένας που κάνει ένα ντοκυμαντέρ ή μια "ανακάλυψη" βρίσκει "εμπειρίες".

ΥΓ Τατιάνα, θα παρακαλούσα να μην γράφεις Αγγλικά. Ελληνικό forum είμαστε

Και όμως υπήρξε μαρτυρία ασθενή στον οποίο έγινε η μεταμοσχεύση και μετά απο ενα Α χρονικο διάστημα...άκουγε κλασική μουσική, μιλάμε ο άνθρωπος ήταν μορφώσεως κουνουπίδι, έψαξε και βρήκε ποιός ήταν ο δωρητής και ήταν νεαρός βιρτουόζος βιολιστής της κλασικής μουσικής σχολής!!!!!!

Και μην μου πείτε ότι μπορεί λόγω νεότητας να του ήρθε να ακούσει κλασική μουσική για να δοκιμάσει κάτι άλλο ή οτιδήποτε, μιλάμε για αντρα 60+ χρονών, σε ένα χωριό...

Αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι όχι μόνο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι βασίζεται αποκλειστικά σε εμπειρίες ασθενών και είναι πρακτικά αδύνατον να δημιουργηθούν συναισθήματα ή τάσεις από τη στιγμή που οι μνημονικές διαδικασίες διενεργούνται ΜΟΝΟ στον εγκέφαλο.

Πολλοί έχουν πει ότι έχουν δει και το Χριστό και τον Έλβις ζωντανούς μην το ξεχνάς

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο το οποίο επίσης μου έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και είναι απλά ο τρόπος που μιλάω...σε παρακαλώ μη με προσβάλεις. Ευχαριστώ

Καλά, από μαρτυρίες ασθενών, 3 πουλάκια κάθονται.
Ο καθένας που κάνει ένα ντοκυμαντέρ ή μια "ανακάλυψη" βρίσκει "εμπειρίες".

Καλά δεν είπα ότι είναι και το ακλόνητο στοιχείο!!!:FSGSFGS4::rifle: για τις μαρτυρίες πάντα....

Αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι όχι μόνο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι βασίζεται αποκλειστικά σε εμπειρίες ασθενών και είναι πρακτικά αδύνατον να δημιουργηθούν συναισθήματα ή τάσεις από τη στιγμή που οι μνημονικές διαδικασίες διενεργούνται ΜΟΝΟ στον εγκέφαλο.

Πολλοί έχουν πει ότι έχουν δει και το Χριστό και τον Έλβις ζωντανούς μην το ξεχνάς

Καταρχάς δεν μίλησα για το άρθρο το οποίο δεν ξέρω τι λέει!!Μίλησα για ένα ντοκιμαντέρ απο το οποίο κράτησα την ανακάλυψη ενός μικρού αλλά τρομερά πολύπλοκου κέντρου νευρώνων που επικοινωνεί με τον εγκέφαλο....ο νοών νοείτο!!Δεν είμαι και 5 χρονών!!

Όσον αφορά τον Χριστό τα είπαμε πρίν... αδύνατον να τον δεί κάποιος!!!!!

Last edited:

Καταρχάς δεν μίλησα για το άρθρο το οποίο δεν ξέρω τι λέει!!Μίλησα για ένα ντοκιμαντέρ απο το οποίο κράτησα την ανακάλυψη ενός μικρού αλλά τρομερά πολύπλοκου κέντρου νευρώνων που επικοινωνεί με τον εγκέφαλο....ο νοών νοείτο!!Δεν είμαι και 5 χρονών!!

Ναι αυτό το άρθρο αναφέρεται σε αυτό το ντοκιμαντέρ που λες......γιατί θυμώνεις?

Το τερατάκι αυτό το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να έχει την μύτη σηκωμένη ψηλα και να διατυμπανίζει το ότι δεν δύναται να κάνει ούτε παρέα μεν ανθρώπους "αμόρφωτους".Τα έχω ζήσει κανονικότατα αυτά και κάποια στιγμή την είχα ψιλοδεί και εγώ.Συνήθως αργότερα βρίσκουν καποιες καλές ας πούμε δουλειές και αρκετοί δε, καταλήγουν να είναι μοναχικοί καριερίστες.

Την κουβέντα λοιπόν την ξεκίνησα διότι διαισθάνθηκα, ατυχώς εύχομαι! ότι πήγαινε να γίνει καποιος ας πούμε διαχωρισμός μεταξύ "ποιοτικών" και μη με βάση κάποια κριτήρια για τον καθένα ξεχωριστά βέβαια.

Γιώργο κανείς δεν επιχειρεί διαχωρισμούς. Πολύ περισσότερο δε οι αποκαλούμενοι 'ποιοτικοί'. Εκ των γεγονότων όμως διαχωρίζονται οι μεν απο τους δε. Και στην ζωή το ίδιο συμβαίνει. Και δεν έχει να κάνει με πτυχία και διδακτορικά, αλλά με το πώς έχουν ενσωματωθεί αυτά(καθώς και άλλες εμπειρίες ή αποκτήματα) στην προσωπικότητα του καθενός. Ο σκεπτόμενος άνθρωπος είναι συνήθως και γενναιόδωρος γι αυτό και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με όλους. Μοιραία όμως, δεν τον καταλαβαίνουν όλοι.

Last edited:
Μια ερώτηση ρε παιδιά…..
Τι σχέση μπορούν να έχουν τόσες σελίδες που γράφτηκαν με το
«πόσα κορίτσια έχει το AvClub !!!!!» ??

Ναι αυτό το άρθρο αναφέρεται σε αυτό το ντοκιμαντέρ που λες......γιατί θυμώνεις?

Δεν θύμωσα, το θεωρώ περιττό συναίσθημα. Κολλήσατε στις μαρτυρίες και όχι στην ανακάλυψη!!!!